DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p / 30fps WIFI videó felvevő
  • DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p / 30fps WIFI videó felvevő
  • DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p / 30fps WIFI videó felvevő
  • DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p / 30fps WIFI videó felvevő
  • DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p / 30fps WIFI videó felvevő

DDPAI Mola N3 GPS 2K 1600p / 30fps WIFI videó felvevő

304371
DDPAI
31 250 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

DDPAI N3 műszerfal kamera

A DDPAI N3 műszerfal kamera kitűnő 1600p videóminőséget rögzít, és beépített GPS-e pontosan rögzíti az útvonalakat és a sebességet. A fejlett ADAS rendszer valós időben gondoskodik a forgalmi helyzet nyomon követéséről és hasznos tanácsokat adhat. A parkolás ellenőrző funkciója éjjel-nappal biztonságban tartja a járművet, míg az intelligens Wi-Fi és a DDPAI alkalmazás kényelmes hozzáférést biztosít a felvételekhez. A csomag tartalmaz egy praktikus autós töltőt 1 USB porttal.

1.jpg

A képminőség lenyűgözi Önt

Rögízd útjaid eseményeit minden apró részletben. A DDPAI N3 1600p Ultra HD felbontásban rögzíti a videót, miközben a 6 rétegű üveglencse, a WDR technológia és a nagy F1.8 rekesz éles, kristálytiszta képeket biztosítanak, amelyek gazdag részletességgel és természetes színekkel tűnnek ki. Akár szokatlan vezetési helyzeteket, akár látványos látnivalókat filmezel az úton, az eredmények biztosan lenyűgöznek! Az N3 támogatja a hurokfelvételt is - amikor a memória megtelik, automatikusan felülírja a régi adatokat új adatokkal. Azonban a TF kártya nincs benne a csomaglistában, és külön kell megvásárolnia.

3.jpg

WDR - Széles dinamikus tartomány

A WDR technológia beállítja a kitettség egyensúlyát, így a kamera éjszaka vagy napsütéses napokon több részletet képes rögzíteni. Az F1.8 rekesz 20%-kal növeli a fénybevitelt, így bármilyen időjárási körülmények között vagy napszaktól függetlenül készíthetünk magas minőségű felvételeket.

10.jpg

Magas pontosságú, beépített GPS

A rögzítő elképesztően pontos GPS-sel van felszerelve. Lehetővé teszi, hogy helyzetét és sebességét pontosan rögzíthessék. Az alkalmazáshoz való csatlakozást követően Wi-Fi segítségével megtekintheti útvonalait a Google Térképen.

4.jpg

Szerezzen megbízható segítőt

N3 is a nélkülözhetetlen segítőd! A fejlett ADAS rendszer segít növelni a vezetés biztonságát és megkönnyíteni az utazást. Intelligensen érzékeli az autó mozgását és a közlekedési lámpákat például, és folyamatosan figyelemmel kíséri az utcai helyzetet, hogy valós időben tanácsokat adhasson. Tudni fogod, ha a közelben járókelők vannak, tartani a távolságot a többi járműtől és elkerülni az akaratlan sávelhagyást!

11.jpg

24 órás védelem

A DDPAI-val óránkénti védelmet biztosít az autójának. A 24 órás parkolásfigyelő funkció lehetővé teszi a kamera számára, hogy másodpercenként egy képkockát rögzítsen, így megtakarít a tárhelyen és hosszabb felvételeket rögzíthet. Megjegyzés: ehhez a funkcióhoz további komponensekre, például a Hardwire kit kábelre van szükség, amit külön kell megvásárolni.

6.jpg

Különböző perspektívákból rögzítés

A csomagban található kamera tartóban található, egy praktikus összecsukható, forgatható design. Nemcsak lehetővé teszi a készülék gyors és egyszerű felszerelését, hanem a pozíciójának szabad beállítását is teszi. Tehát rögzítheted az utakról és az autó belsejéből érkező eseményeket! Szeretne egy fantasztikus selfiet csinálni az úton? A DDPAI N3-mal ez is lehetséges!

13.jpg

Gyors és stabil kapcsolat a funkcionális alkalmazással

Párosítsd a kamerád a DDPAI alkalmazással, hogy kényelmesen hozzáférj a felvételeidhez. Használhatod a felvételek letöltésére a telefonodra és egy különleges vészhelyzeti mappába mentheted, hogy elkerüld a véletlen törlést vagy felülírást. A beépített Wi-Fi gyors, stabil és zavarmentes kapcsolatot biztosít - felejtsd el a jelproblémákat! Megjegyzés: az élő előnézet csak a modellen érhető el, amely nem haladja meg az iPhone 12 PRO MAX-ot, mivel hiányoznak a frissítések.

8.jpg

A dobozban

  • N3 műszerfal kamera
  • Rögzítő konzol
  • Tápkábel
  • Autós töltő 1 porttal
  • Szerelő eszköz
  • 3M matrica
Márka DDPAI
Modell Mola N3 GPS
Kamera felbontása 1600p, 30FPS
Kodek H.264
Képszenzor CMOS 5 MP
Objektív 6-rétegű, üveg, infravörös szűrő, 140° széles látószög, F1.8 apertúra
Wi-Fi modul 2,4 GHz
Videó kimenet Vezeték nélküli
Kompatibilitás Android, iOS
Memóriakártya támogatás TF, akár 128 GB-ig
Gyro szenzor 3 tengelyes
Termék részletei
DDPAI
304371
20 db

Megadott referenciák

ean13
6934915201778
MPN (Gyártói cikkszám)
N3 GPS
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on