Edifier P180 Plus vezetékes fülhallgató, USB-C (fehér)
  • Edifier P180 Plus vezetékes fülhallgató, USB-C (fehér)
  • Edifier P180 Plus vezetékes fülhallgató, USB-C (fehér)
  • Edifier P180 Plus vezetékes fülhallgató, USB-C (fehér)
  • Edifier P180 Plus vezetékes fülhallgató, USB-C (fehér)
  • Edifier P180 Plus vezetékes fülhallgató, USB-C (fehér)

Edifier P180 Plus vezetékes fülhallgató, USB-C (fehér)

307423
Edifier
3 870 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Edifier P180 vezetékes fülhallgató (fehér)

Hallgasd kedvenc zenéid a legmagasabb minőségben, bárhol is legyél. Az Edifier P180 fülhallgatók prémium 14,2 mm meghajtókkal rendelkeznek, amelyek kristálytiszta, természetes hangot szállítanak. Az omnidirekcionális beépített mikrofon kényelmes telefonbeszélgetéseket tesz lehetővé, az integrált távirányító pedig még könnyebbé teszi a termék használatát. A fülhallgatók rendkívül könnyűek és kényelmesek, de ugyanakkor tartósságukat sem lehet kétségbe vonni. Az USB-C kábel stabil kapcsolatot és kényelmes használatot biztosít.

7.jpg

Fedezd fel újra a hang varázsát

Tapasztald meg, milyen fantasztikus lehetnek a kedvenc számaid hangjai. Az P180 fülhallgatók beépített 14,2 mm-es mágneses NdFeB meghajtókkal rendelkeznek, amelyek ötvözik az előre mutató dekódolást és a többrétegű hangot, így felejthetetlen zenei élményben lesz részed. Hallgasd a fejlett basszusokat és a kristálytiszta magasokat, élvezd a gazdag részleteket és fedezd fel újra a zene varázsát!

2.jpg

Kényelmes beszélgetés bárhol

Mostantól bármilyen zajos környezetben is beszélgethetsz telefonon. Az Edifier P180 az iparágban legérzékenyebb omnidirekcionális mikrofonja található, amely pontosan rögzíti a hangod. Többé nem kell félned a felesleges zajoktól! Bevásárlóközpontban vagy, és valaki hív? Szeretnél telefonon beszélni zsúfolt buszon? Semmi probléma! Az Edifierrel biztos lehetsz benne, hogy hívódat tökéletesen hallani fogod.

6.jpg

Ergonómikus design

Hallgasd a zenédet annyit, amennyit csak akarsz, anélkül, hogy fáradtnak éreznéd magad. Az P180 fülhallgatók olyan tervezést kaptak, hogy tökéletesen illeszkedjenek a legtöbb fülcsatornába. Ergonómikus kialakításuknak köszönhetően rendkívül kényelmesek, tökéletesen illeszkednek a füledbe anélkül, hogy nyomást éreznél, vagy kifejülnének belőle. Ráadásul meglepően könnyűek is. A fülhallgató kábelének hossza kb. 110 cm, így a szabadalmadat élvezheted.

1.jpg

Beépített távirányító

Mi teszi a fülhallgató használatát olyan egyszerűvé és kényelmessé? Az P180 az integrált távirányítóját tartalmazza 3 gombbal. Kettő lehetővé teszi a hangerő beállítását. Akarsz még többet? Egyszerűen csak dupla kattintással a középső panelre, például szüneteltetheted vagy folytathatod a lejátszást, fogadhatod a telefont, letesz, váltás a dalok között vagy aktiválhatod a hang-asszisztenst. Próbáld ki, mennyire kényelmes!

5.jpg

Lenyűgözően tartós

Az Edifier P180 fülhallgatók hosszú ideig szolgálnak majd. Kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek rendkívüli tartósságot biztosítanak nekik. A kábelük rendkívül rugalmas és ellenálló a húzásnak, szakításnak vagy egyéb típusú károsodásoknak. Nem fog túlzottan összekuszálódni sem. Mindez lehetővé teszi számodra, hogy kedvenc dallamaidat hallgasd, anélkül, hogy aggódnod kellene amiatt, hogy a fülhallgatók túl gyorsan megmondták az unalmast.

10.jpg

A dobozban

  • Fülhallgató
  • Felhasználói kézikönyv
Gyártó Edifier
Modell P180
Frekvenciaválasz 20 Hz - 40 kHz
Érzékenység 97 ± 3 dB (A)
Impedancia 32O
Kábel hossza 110 ± 5 cm
Csatlakozó USB-C
Szín Fehér
Termék részletei
Edifier
307423
20 db

Megadott referenciák

ean13
6923520244102
MPN (Gyártói cikkszám)
P180 USB-C
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on