Wired earphones 1MORE Piston Fit (blue)
  • Wired earphones 1MORE Piston Fit (blue)
  • Wired earphones 1MORE Piston Fit (blue)
  • Wired earphones 1MORE Piston Fit (blue)

Wired earphones 1MORE Piston Fit (blue)

528012
1MORE
2 900 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
7 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 24., kedd   -  Foxpost automata

2024. szeptember 24., kedd   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 25., szerda   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

1MORE Piston Fit vezetékes fülhallgató (kék)

Halljon még többet a 1MORE fülhallgatóival! A Piston Fit készülék kiemelt gondossággal készült, figyelembe véve az használat kényelmét. A duál rétegű kompozit membrán a természetes és gazdag részletességű hangzásért felelős, míg az integrált mikrofon telefonálás kényelmét biztosítja. A kábelbe integrált távirányító könnyű használatot tesz lehetővé. Az egyedülálló design külön előny, amelynek köszönhetően a fülhallgatók közepes stílushoz is tökéletesen illeszkednek.

 

Egy új, zenei élmény

A Piston Fit fülhallgatók dupla rétegű titánium kompozit membránnal rendelkeznek, amellyel gazdag részletességű és dinamikus ritmus effektus érhető el. Ez lehetővé teszi, hogy zenei élményét egy új szintre helyezze és minden kedvenc dalának részletét meghallja.

 

Akadálymentes beszélgetés

Ne adjon fel a szeretteivel való kapcsolattartás lehetőségét, még akkor sem, ha extrém zsúfolt helyen tartózkodik, mint például egy bevásárló központban vagy az állomáson! A 1MORE márka fülhallgatói ugyanis kiváló minőségű mikrofonnal vannak felszerelve, amely pontosan rögzíti hangját, és lehetővé teszi, hogy minden körülmény között zavartalanul beszéljen.

 

Kényelmes használat

Nem kell többé a smartphone-ját kivennie, amikor fogadni vagy elutasítani egy hívást vagy lejátszást kezelni szeretne. A kábelbe integrált távirányító kényelmes használatot tesz lehetővé, gombnyomásra több mint 100 000 alkalommal is működik. Így biztos lehet benne, hogy az 1MORE fülhallgatók sokáig használatban lesznek.

 

Széles kompatibilitás

Az 1MORE fülhallgatók 3,5 mm-es csatlakozóval vannak felszerelve, így széleskörű kompatibilitással rendelkeznek. Sikerrel csatlakoztathatja őket a legtöbb hordozható digitális eszközhöz, például Androidos alapú okostelefonokhoz, iPod-okhoz és iPad-ekhez. Számos lehetőség közül választhat!

 

Gondos kidolgozás

Annak érdekében, hogy jobban illeszkedjen a fülcsatornába, az első akusztikus kamra a fül kinézetét figyelembe véve 45°-os szöggel van tervezve. A kábel tartós, sérülésálló anyagokból készül. Megjegyzésre méltó a stílusos design is, amely majdnem minden felhasználónak tetszeni fog.

 

Tartalma:

  • Vezetékes fülhallgató x1
  • Cserélhető sapkák párja (S, L) x2
Gyártó 1MORE
Modell E1009
Csatlakozó 3,5 mm
Névleges teljesítmény 5 mW
Frekvenciamenete 20-20 000 Hz
Impedancia 32O
Érzékenység 100 dB/mW
Anyag TPE
Kábelhossz 1,25 m
Súly 14 g
Szín kék
Termék részletei
1MORE
528012
7 db

Megadott referenciák

ean13
6933037251647
MPN (Gyártói cikkszám)
E1009-Blue
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on