Headphones OneOdio Pro10 rose gold
  • Headphones OneOdio Pro10 rose gold

Headphones OneOdio Pro10 rose gold

527637
OneOdio
9 920 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Oneodio Pro10 fejhallgató (rózsaarany)

Az Oneodio Pro10 fejhallgató szakmai hangzást biztosít Önnek. A 50 mm hangszórók kiváló hangminőséget garantálnak és megfelelnek a Hi-Res Audio szabványnak. A fejhallgató gondosan tervezett kialakítása páratlan kényelmet biztosít, akár hosszú használat során is. A fejhallgató két csatlakozóval van felszerelve - 6,35 mm és 3,5 mm -, ami nagy kompatibilitást biztosít. Emellett rendelkezik egy Shareport funkcióval is. A Pro10 modell azok számára az ideális választás, akik szakmai szinten foglalkoznak zenével.

Oneodio/Pro10-rosegold/1

Csodálatos hangzás

Kedvenc dalai még sosem szóltak ilyen jól. A fejhallgató 50 mm-es hangszórókkal van felszerelve, amelyek magas felbontású hangzást biztosítanak. Ennek eredményeképpen élvezheti a kristálytiszta, részletekben gazdag hangzást és a mély, erőteljes basszust.

Oneodio/Pro10-rosegold/2

Ossza meg zenéjét másokkal

Most már szabadon hallgathat zenét a párjával. Az eszköz innovatív Shareport technológiát használ. Ez mit jelent? Kényelmesen csatlakoztathat több fejhallgatót egy eszközhöz, további elosztók nélkül. Egyszerűen használja az egyik rendelkezésre álló portot és csatlakoztassa a fejhallgatókat egymáshoz az mellékelt kábellel.

Oneodio/Pro10-rosegold/3

Kényelmes használat

Tapasztalja meg, milyen könnyű használni a Pro10 fejhallgatót! A mellékelt 3,5 mm-es audio kábel beépített távirányítóval rendelkezik a könnyű kezelés érdekében. Használja azt a lejátszás szüneteltetéséhez, dalok cseréjéhez és hívások fogadásához, befejezéséhez vagy megszakításához. Továbbá beépített mikrofonnal rendelkezik, így szabadon beszélgethet másokkal.

Oneodio/Pro10-rosegold/4

Többféle felhasználás

Az Oneodio Pro10 fejhallgatót különféle felhasználási helyzetekre tervezték. Ideálisok szakmai alkalmazásokhoz. Legyen szó rögzítésről stúdióban, zenemixről vagy dobok, gitár játékáról, az Oneodio Pro10 ideális szakmai felhasználásra. Azok számára is használhatók mindennapi célokra. A fejhallgatónak van 3,5 mm és 6,35 mm-es portja, így könnyen csatlakoztathatja telefonjához, laptopjához, elektromos gitárjához vagy PS konzoljához.

Oneodio/Pro10-rosegold/5

Páratlan kényelem

Páratlan kényelmet élvezhet akkor is, amikor hosszú ideig használja az Oneodio Pro10 fejhallgatót. A fejhallgató kényelmesen illeszkedik a füléhez, és nem okoz kényelmetlen nyomást vagy kellemetlenséget. A puha fülpárnák kellemes tapintású anyagból készültek, amely tovább fokozza a kényelmét. Emellett szabadon elfordíthatja őket 90° vagy 180°. Az állítható fejpánt lehetővé teszi a fejhallgató beállítását az ön igényeihez, és az összecsukható tervezésnek köszönhetően egyszerűen beleférhet a hátizsákjába vagy táskájába.

Oneodio/Pro10-rosegold/6

Tartalom

  • fejhallgató
  • 3,5 mm jack audió kábel
  • 6,35 mm / 3,5 mm kábel
  • szövetből készült táska
  • használati útmutató
Gyártó Oneodio
Modell Pro10
Szín Rózsaszín-arany
Transzduktorok 50 mm
Impedancia 32O
Érzékenység 110 dB ± 3 dB
Frekvenciamenet 20Hz-20000Hz
Maximális bemeneti teljesítmény 1600 mW
Csatlakozó 3,5 mm / 6,35 mm
Termék részletei
OneOdio
527637
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974028140120
MPN (Gyártói cikkszám)
Pro 10 Rose Gold
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on