Wired earphones 1MORE Piston Fit (gray)
  • Wired earphones 1MORE Piston Fit (gray)
  • Wired earphones 1MORE Piston Fit (gray)
  • Wired earphones 1MORE Piston Fit (gray)

Wired earphones 1MORE Piston Fit (gray)

528673
1MORE
2 710 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

1MORE Piston Fit vezetékes fülhallgató (szürke)

Halljon még többet a 1MORE fülhallgatókkal! A Piston Fit rendkívül gondosan készül, figyelembe véve a használati kényelmet. Az összetett kétrétegű membrán természetes és gazdagon részletes hangzást biztosít, miközben beépített mikrofonnal önnek lehetősége van könnyed telefonhívásokra. A kábelen integrált távirányító kényelmes használatot tesz lehetővé. Az egyedi design további előny, amelynek köszönhetően a fülhallgató szinte minden stílushoz tökéletesen illeszkedik.


Új zenei élmény

A Piston Fit fülhallgatók kétrétegű titán kompozit membránnal vannak ellátva, hogy gazdagon részletes és dinamikus ritmushatást érjenek el. Ez lehetővé teszi, hogy a zenei élményét egy új szintre emelje, és hallja kedvenc dalának minden részletét.


Zavartalan beszélgetések

Ne mondjon le kapcsolattartásról szeretteivel, még akkor sem, ha olyan zsúfolt helyen tartózkodik, mint pl. bevásárlóközpont vagy vasútállomás. A 1MORE márka fülhallgatói kiváló minőségű mikrofont tartalmaznak, amely pontosan rögzíti a hangját, és lehetővé teszik, hogy akadálytalanul beszélhessen bármely körülmények között.


Kényelmes kezelés

Nem kell minden alkalommal okostelefonjához nyúlnia, ha fogadni vagy elutasítani akar egy bejövő hívást, vagy kezelni akarja zenelejátszóját. A kábelen integrált távfelügyelet kényelmes kezelést tesz lehetővé, és a gombok élettartama meghaladja az 100 000 kattanást. Így biztos lehet benne, hogy a 1MORE fülhallgatói hosszú ideig kiszolgálnak.


Széleskörű kompatibilitás

A 1MORE fülhallgatók 3,5 mm-es csatlakozóval vannak felszerelve, így széleskörű kompatibilitásuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak a legtöbb hordozható digitális eszközhöz, mint például az Android-alapú okostelefonokhoz, iPod-okhoz és iPad-ekhez. Az lehetőségek valóban sokfélesége!


Gondos kézműves munka

A fülhallgatók jobb illeszkedése érdekében az előlapi akusztikus kamra kialakításában az emberi fül kialakítását is figyelembe vették, és 45°-os szögben döntötték. A kábel tartós és ellenálló anyagokból készül. Megjegyzendő még a stílusos design, amely majdnem minden felhasználót megszólít.


Tartozékok:

  • Vezetékes fülhallgató x1
  • Páros csere gumiszalag (S, L) x2

Műszaki adatok:

Gyártó 1MORE
Típus E1009
Csatlakozó 3,5 mm-es
Névleges teljesítmény 5 mW
Frekvenciamenet 20-20 000 Hz
Impedancia 32O
Érzékenység 100 dB/mW
Anyag TPE
Kábelhossz 1,25 m
Súly 14 g
Szín szürke
Termék részletei
1MORE
528673
20 db

Megadott referenciák

ean13
6933037251654
MPN (Gyártói cikkszám)
E1009-Gray
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on