Rotary phone stand Dudao F15 (black)
  • Rotary phone stand Dudao F15 (black)

Rotary phone stand Dudao F15 (black)

321190
Dudao
2 600 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
3 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Forgatható telefon állvány

Hozz létre lenyűgöző felvételeket korlátok nélkül. A forgatható telefon állvány arc- és tárgykövető módokat kínál. Többféleképpen használhatod - legyen szó élő közvetítésről a közösségi médiában vagy online konferenciáról. 360 fokban forgatható és lehetővé teszi az emelkedő szög beállítását. A gondosan megfontolt design biztosítja az állvány stabilitását.

6.jpg

Arc- és tárgykövetés

Az állvány kondérja intelligens tárgykövetéssel van ellátva, amely automatikusan követi a kijelölt tárgyat. Az állványhoz azt is hozzáadták az arc-felismerési és követési funkciót, így az állvány követi az arcodat, még akkor is, ha mozogsz.

3.jpg

Stabil felvételek bármilyen körülmények között

Az állvány bázisa megbízható stabilitást biztosít, és ellenáll mindenféle ütésnek. Helyezze az állványt egy sík felületre, szerelje az okostelefonját rá, és készítse el a lélegzetelállító fotókat szinte bármilyen körülmények között. Ráadásul a termék automatikus fotók készítésére is lehetőséget nyújt - csak ismerkedj meg vele!

4.jpg

Használd azok szerint, amire a legjobban szükséged van

A F15 360 fokban forog, így mindig kéznél lehet. A szögét 37 fokkal felfelé és lefelé is állíthatja. Szeretne tovább finomhangolni az állványt az igényeinek megfelelően? Válasszon a tájkép és portré módok között.

1.jpg

Számos lehetséges felhasználás

A forgatható állvány tökéletes lesz számos helyzetre. Többek között használható videofelvételek készítésére a közösségi médiához - kompatibilis a legnépszerűbb szociális hálózatokkal. Hasznos lehet munkában, videokonferenciák vagy élő közvetítések során is. A lehetőségek végtelenek!

2.jpg
Gyártó Dudao
Modell F15
Szín Fekete
Bluetooth verzió 5.0
Méretek 95 x 95 x 195 mm
Anyag ABS + szilikon + fém
Termék részletei
Dudao
321190
3 db

Megadott referenciák

ean13
6973687241599
MPN (Gyártói cikkszám)
F15
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on