Magnetic Neck Mount Sunnylife for Action Camera (ZJ554)
  • Magnetic Neck Mount Sunnylife for Action Camera (ZJ554)

Magnetic Neck Mount Sunnylife for Action Camera (ZJ554)

529196
Sunnylife
4 630 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
11 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Sunnylife nyakpánt mágneses rögzítéssel sportkamerához (ZJ554)

Egyszerűvé teszi a lenyűgöző felvételek rögzítését első személy nézőpontból. A Sunnylife nyakpánttal már stabilan rögzítheti és kényelmesen használhatja kameráját. Az eszköz lehetőséget nyújt arra, hogy a rajta elhelyezett kamera 360°-ban forogjon és 180°-ban állítható dőlésszöggel rendelkezzen. Kiemelkedően magas a kompatibilitása, valamint könnyű és praktikus a kialakítása.

Sunnylife/ZJ554/2

Magas minőségű mágnesek - sok lehetőség

A tartó 8 mágnessel van felszerelve, így megfelelő stabilitást biztosít a rajta elhelyezett kamerának, ne aggódjon amiatt, hogy a készülék lezuhan és megsérül. Mindez számos felvételi lehetőséget biztosít. Rögzítse a kamerát a ruházatára, és készítsen lenyűgöző első személy perspektívás felvételeket, vagy helyezze el egy olyan fém felületen, mint például egy hűtőszekrény.

Sunnylife/ZJ554/1

Sokféle beállítási lehetőség

Kísérletezzen különböző felvételi szögekkel és eredeti felvételeket készítsen szokatlan perspektívából. A tartó 360°-ban forog, így a rajta elhelyezett kamerát vízszintesen és függőlegesen is beállíthatja. Az eszköz dőlésszögét is 180°-ban lehet állítani. Búcsúzzon el a korlátoktól, és készítse el az érdekes videófelvételeket!

Sunnylife/ZJ554/7

Széles körű kompatibilitás

Az eszköz kompatibilis a legtöbb népszerű sportkamerával. Például számos GoPro, DJI Osmo Action 3, DJI Action 2, Insta360 One R vagy DJI Osmo Pocket sorozatú készüléket rögzíthet rá. Lehetőség van mobiltelefonjának rögzítésére is, de ehhez szüksége lesz a Sunnylife ZJ069 tartóra (külön kapható).

Sunnylife/ZJ554/4

Kényelmes használat

Az eszközt az igényeihez igazítva használhatja. Szabadon állíthatja a nyakpánt hosszát 20-40 cm között - olyan helyzetbe állíthatja, amely a legmegfelelőbbnek tűnik számára. Az eszköz rendkívül könnyű és praktikus, kézhez illik, és nagyon könnyen szállítható. Táskájában, hátizsákjában vagy akár zsebében is elfér, hogy mindig kéznél legyen, és ne hagyjon ki az izgalmas felvételeket!

Sunnylife/ZJ554/6

Márka Sunnylife
Modell ZJ554
Anyag Mágnes, műanyag, poliészter rost
Súly Kb. 73 g
A nyakpánt hossza 20-40 cm
Termék részletei
Sunnylife
529196
11 db

Megadott referenciák

ean13
5905316146754
MPN (Gyártói cikkszám)
ZJ554
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on