ANLAN ALCPJ07-02 kavitációs hámlasztó (fehér)
  • ANLAN ALCPJ07-02 kavitációs hámlasztó (fehér)
  • ANLAN ALCPJ07-02 kavitációs hámlasztó (fehér)
  • ANLAN ALCPJ07-02 kavitációs hámlasztó (fehér)

ANLAN ALCPJ07-02 kavitációs hámlasztó (fehér)

307590
ANLAN
8 790 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Kavitációs peeling ANLAN ALCPJ07-02

Az álomszerűen sima bőr titka: az ANLAN kavitációs peelingje! Akár 4 üzemmódban működik: pozitív ion export, negatív ion import, EMS mikroáramos masszázs és ultrahangos rezgés. Segítségével egyszerűen eltávolíthatod a ráncokat, simábbá teheted a bőrt és feszesebbé teheted azt. Küzdj a pattanásokkal és mitesszerekkel, tegyél bőröd egészségesebbé és szépségesebbé ezzel a csodás eszközzel!

10.jpg

Megbízható tisztítás

Szabadulj meg a mitesszerektől és az egyéb szennyeződésektől. Az ANLAN kavitációs peelingje ultrahangos rezgéseket használ, amelyek legfeljebb 24 000 rezgés percenkénti gyakorisággal működnek. Pozitív ionok hatására hatékonyan és mélyen tisztítja a bőrt. Csökkenti az egyenlőtlen bőrszín, az olajlerakódások, a sminkmaradványok, az eltömődött pórusok és a mitesszerek megjelenését. Hámlasztja a bőr halott sejtjeit. Az eredmény? A bőr simább, ragyogóbb és fényesebb lesz!

16.jpg

Ismerd meg a negatív ionok erejét

Növeld a bőrápolási termékeid hatékonyságát. Az ANLAN kavitációs peelingje negatív ionokat is képes előállítani, amelyeknek köszönhetően a bőr sokkal hatékonyabban tudja felszívni a tápanyagokat. Ennek eredményeként az arcbőr tökéletesen hidratált lesz és egészséges ragyogást kap. Élvezd a tökéletes felfrissülést és gondoskodj a legjobb ápolásról a bőröd számára!

8.jpg

EMS masszázs

Gyönyörűen feszes bőr és kellemes masszázs? Az EMS mikroáramok megmozgatják az arcizmokat és javítják a bőr rugalmasságát. Az első hatás azonnal észrevehető: a ráncok kisimultak, az arcbőr feszesebbé vált, javult a kollagén termelés és a vérkeringés is. Az eredmény: simább, feszesebb és ragyogóbb arcbőr!

15.jpg

Vezeték nélküli kialakítás

Búcsút mondhatsz a zavaró kábeleknek és bőrápolási rutinjaid során is szabadabban mozoghatsz. Az ANLAN peeling vezeték nélkül működik, tartós 500mAh-s akkumulátorral rendelkezik, és hosszú működési idővel bír. A feltöltése kb. 2 órát vesz igénybe, és a csomagban találsz egy USB-kábelt is, amellyel kapcsolatot teremthetsz az eszköz és a töltő között.

5.jpg

Egyszerűen használható

Az ANLAN peeling számos alkalmazásban beválik - a homlokról az arcbőrre, az orrról a pofára. A használata nagyon egyszerű: először mosd meg az arcod, majd szauna vagy meleg víz segítségével nyisd ki a pórusokat. Használd az ultrahangos rezgést a bőr tisztításához, majd vidd fel a kedvenc bőrápoló termékeidet, majd kapcsold be a pozitív/negatív ion módot. Végül válaszd ki az EMS masszázst.

9.jpg

Gondosan tervezett kialakítás

Az ANLAN peeling eszköz kellemes és kényelmes használatot garantál. Könnyen használható és jól illeszkedik a kézbe. A spatula 304-es acélból készült, 45°-os szögben ívelt, így könnyedén siklik a bőrön. Az eszköz könnyű szállítása érdekében tartozékaként tokot biztosít. Mostantól nem kell lemondanod az arcbőrápolásról, amikor nyaralni indulsz!

6.jpg

Tartalom

  • Kavitációs peeling
  • Tároló tok
  • Töltőkábel
  • Használati útmutató
Márka ANLAN
Név Ultrahangos bőrletisztító
Modell ALCPJ07-02
Szín Fehér
Névleges feszültség 3,7-5V
Töltési idő Kb. 2 óra
Akkumulátor kapacitása 500mAh
Munkaidő készenléti módban Kb. 50-60 perc
Automatikus kikapcsolás 5 perc inaktivitás után/mód
Anyag ABS
Méretek Közel 171x40x14mm
Súly Kb. 75g
Termék részletei
ANLAN
307590
20 db

Megadott referenciák

ean13
6953156299221
MPN (Gyártói cikkszám)
ALCPJ07-02
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on