Ultrahangos arcmasszírozó fényterápiával ANLAN 01-ADRY15-001
  • Ultrahangos arcmasszírozó fényterápiával ANLAN 01-ADRY15-001

Ultrahangos arcmasszírozó fényterápiával ANLAN 01-ADRY15-001

320912
ANLAN
21 590 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 24., kedd   -  Foxpost automata

2024. szeptember 24., kedd   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 25., szerda   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Fényterápiás ultrahangos arcmasszírozó ANLAN 01-ADRY15-001

Szeretné ápolni a bőrét, de még mindig hiányzik az idő a részletes ápoláshoz? Az ANLAN ultrahangos arcmasszírozóval napi öt perc elegendő ahhoz, hogy megfelelően gondoskodjon arcbőrének és kielégítő eredményeket érjen el. A készülék működése hihetetlenül egyszerű, és könnyen igazíthatja a masszírozó munkáját az ön igényeihez, valamint akár 4 ápolási módból, 3 típusú fototerápiából és 3 hőmérsékleti szintből választhat. A nagyteljesítményű akkumulátornak köszönhetően a készülék hosszú ideig fog szolgálni.

9.jpg

Hatékony arc tisztitás

Ha aknéval küszködik, túl sok látható pórus van vagy a bőre szürkés árnyalatú, gondolkodjon el a tisztítási módszer megváltoztatásán. Amikor a kézzel arcát mosása nem hozza meg a kívánt eredményeket, használja ki az ANLAN ultrahangos arcmasszírozónak nyújtott lehetőségeket. Egy meleg kompresszió (38°C / 40°C / 42°C hőmérséklet) hatékonyan nyitja meg a pórusokat és javítja a bőr állapotát. Másrészt, a hideg kompresszió (6°C / 8°C / 10°C hőmérséklet) összeszűkíti a pórusokat, rugalmasabbá és hatékonyabbá teszi a bőrét, és növeli a bőrápolási kozmetikumok hatékonyságát.

2.jpg

Fényterápia

Érezze magát, mint egy spa-ban és végezze el a fototerápiát saját maga. ANLAN ultrahangos masszírozó akár 3 típusú fényterápiát biztosít. Ha szeretné, hogy a bőre rugalmasabb legyen és a ráncokat kiküszöbölje, használja a piros fényt. Hatékony akné elleni védekezés, maximális bőrtisztítás és baktériumok elpusztítása céljából használja a kék fényt. Az utolsó fény - a zöld - javítja a mikrokeringést, kiküszöböli a puffadást és csökkenti a faggyú termelést.

10.jpg

Bőr lifting otthon

Egyre gyakrabban veszi észre a ráncokat? Vagy talán a bőre gyengült és kevésbé rugalmas? Nem kell drága kezelésekre jelentkeznie ezeknek a problémáknak a megoldásához. Az ANLAN masszírozója által használt EMS mikroáramok mélyen behatolnak az izmokba, segítve a bőr rugalmasságát és regenerálódását. Csak 7 nappal a rendszeres használat után (naponta kétszer, 10-15 perc) egészséges és fiatalos megjelenésnek örvendhet!

8.jpg

Egy készülék, sok felhasználási lehetőség

ANLAN ultrahangos arcmasszírozója annyi funkcióval rendelkezik, hogy akár 5 különböző bőrápoló készüléket helyettesít. A terméket fototerápiára, bőr mélytisztítására, kompressziók elvégzésére vagy akár arc karcsúsítására is használhatja. És ezek még mindig nem a készülék összes képességei! Az ionokat és a nagyfrekvenciás rezgéseket használó működési mód biztosítja, hogy a bőrápoló termékek tápanyagai a bőr legmélyebb rétegeibe juthatnak, így Ön hibátlan arcbőrt élvezhet. Ne felejtse el alaposan lemosni a sminkjét a masszírozó használata előtt.

3.jpg

Átgondolt tervezés

A LED kijelző tájékoztatja Önt az ANLAN készülék működési állapotáról. Könnyedén ellenőrizheti például a hőmérséklet szintjét vagy az akkumulátor töltöttségét. A masszírozó feltöltéséhez szükséges idő körülbelül 3 óra. A készülék használata nem okoz Önnek semmilyen problémát. Emellett a masszírozó tökéletesen illik a kezébe, így nem fog kellemetlenül érezni magát a bőrápolás közben. A csomag tartalmaz egy különleges állványt is, amely lehetővé teszi a termék kényelmes és biztonságos tárolását. Mindent megtettek, hogy az ANLAN masszírozó használata hatékony és kényelmes legyen.

5.jpg

A csomag tartalma:

  • Fényterápiás ultrahangos arcmasszírozó
  • Kozmetikai padgyűrű
  • Bázis
  • Kozmetikai pad
  • USB-C töltőkábel
  • Felhasznalói kézikönyv
Gyártó ANLAN
Modell 01-ADRY15-001
Anyag ABS + rozsdamentes acél
Méretek 179 x 60 x 61 mm
Súly 195 g
Rezgési frekvencia 8000 RPM
Fény hullámhossz Piros fény 622 nm
Kék fény 467 nm
Zöld fény 523 nm
Akkumulátor kapacitás 1000 mAh
Töltési idő 3 h
Hasznalati idő körülbelül 62 perc
Automatikus kikapcsolás Tisztítás, EMS, Moist módban: 5 perc
Hűvös módban: 2 perc
Termék részletei
ANLAN
320912
20 db

Megadott referenciák

ean13
6953156301269
MPN (Gyártói cikkszám)
01-ADRY15-001
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on