Wash Organizer PGYTECH (black)
  • Wash Organizer PGYTECH (black)

Wash Organizer PGYTECH (black)

529160
PGYTECH
16 260 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
4 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

PGYTECH kozmetikai táska (fekete)

Gyakran utazol, vagy üzleti útra mész? Szükséged van valahová, hogy elrendezhesd a kozmetikai és tisztálkodási cikkeidet? A PGYTECH szervezője tökéletes lesz számodra! Nem csak hogy eltarthatod a cuccaidat, de segít elválasztani a szárazakat a nedvesektől is. Ráadásul nagyon kényelmes lesz használni, mivel van rajta egy cipzár és egy speciális címke.

PGYTECH/P-CB-096/4

Tökéletes rend

A PGYTECH szervezője segít rendezni az összes kozmetikai és tisztálkodási eszközödet. Több belső zsebbel van felszerelve. Az egyik ideális lehet nedves tárgyak tárolásához, az elasztikus szalagok kiválóan alkalmasak samponok tartására, egy hálós zseb használható kisebb tárgyak, például vatták vagy fültisztító pálcikák tárolására, míg a nagy zseb könnyen elnyeli a borotvák, például. Ráadásul a szervezőnek speciális zsebe van a fogkefédnek és a fogkrémednek.

PGYTECH/P-CB-096/3

Vízálló

Ez a kiegészítő kiváló ellenállást mutat a vízcseppekkel szemben. Ráadásul a legmagasabb minőségű anyagokból készült, így nagy tartósságot és ellenállást mutat. Ezenkívül nem kell aggódnod a dolgaid miatt, mivel ezt a terméket úgy hozták létre, hogy könnyen el tudod választani a nedves dolgokat a szárazaktól.

PGYTECH/P-CB-096/2

Használati kényelem

A PGYTECH szervezője nem csak egy nagyon praktikus kiegészítő, amely bármilyen úton nagyon hasznos lesz, hanem nagyon kényelmes is használni. Elférnek benne a legfontosabb dolgok, ráadásul nagyon tartós és ellenálló. Ráadásul rendelkezik egy speciális akasztóval is, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen felakaszthasd a szervezőt a fürdőszobában.

PGYTECH/P-CB-096/6
Gyártó PGYTECH
Modell P-CB-096
Anyag Polyester
Méretek 240 × 150 × 120 mm
Szín Fekete
Termék részletei
PGYTECH
529160
4 db

Megadott referenciák

ean13
6970801339200
MPN (Gyártói cikkszám)
P-CB-096
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on