Wash Organizer PGYTECH (green)
  • Wash Organizer PGYTECH (green)

Wash Organizer PGYTECH (green)

529161
PGYTECH
16 260 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
9 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

PGYTECH sminktáska (zöld)

Gyakran utazol vagy üzleti útra mész? Szükséged van egy helyre, ahol tárolhatod a kozmetikumaidat és higiéniai cikkeidet? A PGYTECH rendezője tökéletes lesz számodra! Nem csak hogy tartani fog mindent, hanem segít elkülöníteni a száraz és nedves dolgaidat is. Ráadásul nagyon kényelmes használni, mivel felszerelték cipzárral és egy különleges címkével.

PGYTECH/P-CB-097/1

Tökéletes rend

A PGYTECH rendezője segít neked abban, hogy rendbe tudd tenni a kozmetikumaidat és higiéniai cikkeidet. További belső zsebekkel látták el. Az egyik ideális lehet nedves dolgok tárolására, az elasztikus szalag tökéletesen tarthatja a samponokat, a hálós zseb kis dolgok, mint például vatták vagy füldugók számára használható, és egy nagy zseb könnyedén elfér például borotválkozóknak. Ráadásul a rendezőnek van egy különleges zsebe fogkeféknek és fogkrémnek.

PGYTECH/P-CB-097/3

Vízálló

Ez az eszköz kiváló ellenállást mutat a vízcseppekkel szemben. Ráadásul a legmagasabb minőségű anyagokból készült, így nagy tartósságot és ellenállást mutat. Emellett nem kell aggódnod a dolgaid miatt, mivel ez a termék úgy lett kialakítva, hogy könnyedén el tudod választani a nedves dolgokat a szárazaktól.

PGYTECH/P-CB-097/6

Használati kényelem

A PGYTECH rendezője nem csak egy nagyon praktikus kiegészítő, amely bármilyen utazáshoz jól jöhet, hanem nagyon kényelmes is használni. Elfér benne minden legfontosabb dolog, és ráadásul nagyon tartós és ellenálló. Ezen felül felszerelték egy különleges akasztóval, amely lehetővé teszi a rendező kényelmes felfüggesztését a fürdőszobában.

PGYTECH/P-CB-097/2
Gyártó PGYTECH
Modell P-CB-097
Anyag Polieszter
Méretek 240 × 150 × 120 mm
Szín Zöld
Termék részletei
PGYTECH
529161
9 db

Megadott referenciák

ean13
6970801339217
MPN (Gyártói cikkszám)
P-CB-097
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on