Cheerble Wicked Mouse interaktív macskajáték
  • Cheerble Wicked Mouse interaktív macskajáték
  • Cheerble Wicked Mouse interaktív macskajáték

Cheerble Wicked Mouse interaktív macskajáték

307339
Cheerble
5 240 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Cheerble Wicked Mouse Interaktív Macskajáték

Nyújtsd kedvencednek fantasztikus szórakozást. Az interaktív Cheerble Wicked Mouse játék egér alakja automatikusan menekülni kezd a macskád elől és ugrik az akadályokról. Ezzel serkenti kedvence vadászösztönét és aktívvá teszi! Az eszköz tartós, újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amelyet a mellékelt micro USB kábellel tölthetsz fel. Az állatok számára biztonságos és tartós egyidejűleg.

12.jpg

Tökéletes szórakozás

Amikor a macskád unatkozik és nincs teendője, akkor elkezdi a port. Az Wicked Mouse játék segít ezt elkerülni! Csak nyomd meg az egér orrába rejtett gombot, és az eszköz automatikusan elkezd mozogni és menekülni kedvenced elől. Az intelligens algoritmusnak köszönhetően, megváltoztatja irányát közben, és amikor egy akadálynal találkozik, mint például egy fal vagy bútor, akkor leugrik róla és egy másik irányba áll. Nem kell aggódnod attól, hogy az eszköz valahol elakad és tönkre teszi kedvenced szórakozását!

10.jpg

Jól átgondolt design

Valószínűleg minden macskatulajdonos tudja, hogy ezeket az egyedi állatokat szeretik vadászni. Az Wicked Mouse játék úgy lett kialakítva, hogy kielégítse kedvenced vadászati igényeit. Alakja hasonlít az egérre, látható fénnyel rendelkező farokkal. Ennek köszönhetően jobban felkelti kedvenced figyelmét és ösztönzi őt, hogy elinduljon a hajsza után! Emellett az eszközt környezetbarát és tartós anyagokból készítették - az állat fogai és körmei nem fogják károsítani azt!

7.jpg

Intelligens működés

Az eszköz úgy van kialakítva, hogy a macskádnak elegendő játékideje és pihenőideje legyen. Az Wicked Mouse 10 percig működik, majd pihenő módba kerül. Bármikor újraaktiválható - ehhez csak meg kell érintenie a macskádnak, például az orrát vagy a mancsát. Ezzel a megoldással biztos lehet abban, hogy a kedvenced nem fog elfáradni és nem fogja túl hamar unni a játékot.

3.jpg

Beépített újratölthető akkumulátor

Nem kell vásárolnod elemeket kedvenced játékaihoz és lepazarolni rá a pénzt. A Wicked Mouse hosszú élettartamú, újratölthető akkumulátorral rendelkezik - egyszerűen töltsd fel a mellékelt micro USB kábellel. Csak kb. egy órára van szükséged hozzá! Egy teljesen feltöltött eszköz kb. 40 percet tud szórakoztatni a macskádnak. Így nem kell túl gyakran töltened azt. Győződj meg róla, hogy kedvencednek mindig jó szórakozása van és biztos lehet benne, hogy nem fog unatkozni!

14.jpg

A dobozban

  • Wicked Mouse interaktív játék
  • Töltőkábel (micro USB)
  • Felhasználói kézikönyv
Márka Cheerble
Név Wicked Mouse
Modell C0821
Szín Kék
Megfelelő Macskák számára
Anyag ABS, TPU, PVC
Méretek 60x50x36mm (fark nélkül)
Súly 45g
Akkumulátor kapacitás 135mAh
Bemenet 5V-1A
Termék részletei
Cheerble
307339
20 db

Megadott referenciák

ean13
6971883204240
MPN (Gyártói cikkszám)
C0821
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on