Petoneer okos szagtalanító
  • Petoneer okos szagtalanító
  • Petoneer okos szagtalanító
  • Petoneer okos szagtalanító

Petoneer okos szagtalanító

306343
Petoneer
10 350 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Petoneer Smart Odor Eliminator Pro

A Petoneer Smart Odor Eliminator Pro lehetővé teszi, hogy elfelejtse a macskaalom vagy más helyek kellemetlen szagát. Hatékony sterilizációt és szagtalanítást biztosít felesleges fogyóeszközök előállítása nélkül - így környezetbarát és megkönnyíti a pénz megtakarítását. Párosítsa azt egy alkalmazással, hogy hozzáférést kapjon számos hasznos információhoz. A készülék infravörös szenzorral van felszerelve, amely érzékeli háziállata jelenlétét. Az erős akkumulátor akár 4-7 napig is biztosítja a készülék működését, amelynek kompakt mérete számos alkalmazást tesz lehetővé.

110025.jpg

Hatékony teljesítmény - széles lefedettség

A készülék aktív oxigént és negatív ionokat használ a szagok megbízható megszüntetésére és a teljes körű sterilizáció garantálására. 360°-os sugárban működik, így az egész teret lefedi - egyetlen zug sem marad ki. Így tiszta, friss levegőt biztosít Önnek és háziállatának. A szagot 84,8%-os pontossággal csökkenti, és a sterilizáció mértéke 99,91%. A Smart Odor Eliminator Pro meglepi hatékonyságával!

2.jpg

Dupla tisztító erő

Az ózon nem csak a szagok megszüntetéséhez járul hozzá, hanem hatékonyan küzd a baktériumok ellen is, megakadályozva azok szaporodását és a fertőzések kialakulását. Az abszorber negatív ionokat is előállít. Mindez segít megszabadulni a kellemetlen szagtól, valamint javítja a levegő minőségét a kiválasztott helyen. Így macskája biztonságosan használhatja az alomdobozt - az kellemetlen fertőzések kockázata jelentősen csökken.

4.jpg

A káros anyagok hatékony megszüntetése egész nap

A Smart Odor Eliminator Pro egyenletes időközönként működik, hogy folyamatos, hatékony teljesítményt nyújtson. Önnek csak be kell kapcsolnia - a többit maga végzi. A készülék 15 másodpercenként aktiválódik, hogy 15 másodpercenként megszüntesse a szagokat, a baktériumokat és a port. Ez az optimális megoldás, amely folyamatos, hatékony tisztítást garantál.

6.jpg

Érzékeli háziállata jelenlétét

De nem áll meg itt! A készülék infravörös szenzorokkal van felszerelve, amelyek széles tartományukról és magas detektálási pontosságukról ismertek. Ez azt jelenti, hogy amikor macskája belép az alomdobozba, az abszorber ideiglenesen leáll. Amint háziállata befejezte és a szenzorok észlelik, hogy elmozdult, a Smart Odor Eliminator Pro egy perc múlva újraaktiválódik és folyamatosan tisztítja a levegőt.

7.jpg

Kényelmes hozzáférést kap hasznos információkhoz

A készülék Bluetooth-kapcsolatot támogat, és párosíthatja a Petoneer alkalmazással is. Ha ezt megteszi, hozzáférést kap a legfontosabb információkhoz, mint például az akkumulátor állapota. Ellenőrizheti, hogy macskája milyen gyakran használja az alomdobozt - egy becsült szám az infravörös szenzoroknak köszönhetően.

3.jpg

Kis méret - sok alkalmazás

Az abszorber kompakt mérete azt jelenti, hogy sikeresen használni tudja kisebb helyiségekben, mint például 0,125 m3-es helyiségekben. Könnyedén telepítheti az alomdobozban és sok máshol is! Jól működik cipőszekrényben, a mosogató alatt, a hűtőszekrényben, sőt még fedett szemét is. Röviden, bárhol használható, ahol kellemetlen vagy erős szagok előfordulhatnak.

8.jpg

További létesítmények - a használat kényelme és biztonsága

A készüléket úgy tervezték, hogy a felhasználók számára maximális kényelmet biztosítson. Beépített LED-jelzőkkel rendelkezik, amelyek a legfontosabb információkat biztosítják a szagsemlegesítő és az akkumulátor állapotával kapcsolatban. A Smart Odor Eliminator Pro könnyen telepíthető, és a különlegesen kialakított rögzítő konzol megvédi a leeséstől. A készülék rendelkezik egy intuitív gombbal is, amelyet úgy helyeztek el, hogy a véletlen lenyomásának kockázata minimálisra csökkent.

12.jpg

Hosszú üzemidő

A Smart Odor Eliminator Pro-hoz nincs szükség további akkumulátorokra vagy külső tápegységre. A készülék erős 2600mAh akkumulátorral van felszerelve. USB-C kábellel tölthető. Akár 4-7 napos munkaidőt is biztosít. Attól tart, hogy az abszorber váratlanul megtagadja Öntől a szolgáltatást a legkevésbé sem alkalmas pillanatban? Ne aggódjon! Ha az akkumulátor már alacsony, a megfelelő jelző pirosan világít.

10.jpg

A dobozban

  • Intelligens szagsemlegesítő
  • Rögzítő konzol
  • Habos matrica x2
  • USB-C - USB-A kábel
  • QIG
Márka Petoneer
Név Smart Odor Eliminator Pro
Modell SU001-T
Anyag ABS
Méretek 83x83x33mm
Nettó súly 121g
Alkalmazható tér 0,125 m3
Névleges teljesítmény 0,35W
Működési feszültség DC 3,4 V ~ 4,2 V
Termék részletei
Petoneer
306343
20 db

Megadott referenciák

ean13
6930460006981
MPN (Gyártói cikkszám)
PN-110025-01
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on