Yeelight mennyezeti reflektor (egy izzó) fehér
  • Yeelight mennyezeti reflektor (egy izzó) fehér
  • Yeelight mennyezeti reflektor (egy izzó) fehér
  • Yeelight mennyezeti reflektor (egy izzó) fehér

Yeelight mennyezeti reflektor (egy izzó) fehér

307470
Yeelight
9 490 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Yeelight plafon spotlámpa YLDDL-0083 (1 izzó)

A Yeelight plafon spotlámpa tökéletes lesz a modern elrendezésekhez. 1 izzóval van felszerelve, amelynek helyzetét 350°-ban állíthatja be vízszintesen és 90°-ban függőlegesen. Stílusos kialakítású, és lehetővé teszi a fény paramétereinek beállítását, mint például a színhőmérséklet, a fényerő és a szín - több mint 16 millió árnyalat áll rendelkezésére! Kényelmes távoli működtetését a Yeelight alkalmazás teszi lehetővé. A készülék kompatibilis a népszerű okos otthon-kezelési platformokkal, mint például a Samsung SmartThings és a Google Home.

10.jpg

Szabja meg saját igényeinek megfelelően

Optimális megvilágítást szeretne egy adott ponton a szobában? Vagy szeretné, ha minden izzó más szögben világítana? A Yeelight mennyezeti spotlámpával szinte semmi sem korlátozza! A terméket különlegessége az állítható kialakítás, amellyel könnyedén igényeire szabhatja. Az izzókat 350°-ban forgathatja, valamint 90°-ban döntheti őket. Most egyszerűen gondoskodhat az optimális világításról, akárhol szeretné!

5.jpg

Akár 16 millió szín közül választhat

Filmes estére készül barátokkal? Vagy születésnapi bulit szervez? A Yeelight mennyezeti spotlámpa segít gondoskodni a megfelelő hangulatról! A készülék lehetővé teszi a fény színének szabad beállítását - több mint 16 millió szín közül választhat. Ennek köszönhetően könnyedén varázsolhat felejthetetlen hangulatot egy romantikus vacsorára, egy házibulira és még sok másra!

3.jpg

Állítsa be a fényerőt és a színhőmérsékletet

Még jobban szeretné személyre szabni a világítását, hogy a helyzethez igazodjon? A Yeelight spotlámpa ezt lehetővé teszi - kényelmesen beállíthatja a fény fényerősségét és színhőmérsékletét 2700-6500K tartományban. Így optimálisan igazíthatja saját igényeihez! A hideg, fényes világítás segít koncentrálni - ez lesz az ideális választás a munkához vagy tanuláshoz. És ha egy kihívásokkal teli nap után szeretne pihenni, válassza a meleg, kissé halvány fényt.

9.jpg

Vezérlés alkalmazáson vagy hangutasításokon keresztül

Most még kényelmesebben vezérelheti világítását. Csak telepítenie kell Yeelight alkalmazást, amely nemcsak lehetővé teszi a fény be- és kikapcsolását távolról, hanem például a színének megváltoztatását is. A mennyezeti spotlámpa a Google Assistant és az Amazon Alexa asszisztensekkel is működik. Tehát lehetőség van a világítás hangutasításokkal történő vezérlésére! A készülék a Samsung SmartThings platformmal is működik. A játékosok is találnak maguknak valamit - a termék kompatibilis a Razer Chroma RGB-vel. Így élvezheti a dinamikus világítási effekteket, amelyek a kedvenc játékának eseményeihez igazodnak!

4.jpg

Csoportvezérlés és okos jelenetek

Tegye könnyebbé az okos otthonának kezelését. Yeelight spotlámpa támogatja a csoportvezérlést. Ez tökéletes, ha több készüléket tervez vásárolni - már nem kell mindet külön-külön vezérelnie! Csoportosítsa össze izzóit, és használja az okos jeleneteket otthona világításának egyszerre történő kezelésére egyetlen kattintással vagy parancs segítségével. Elindul a munkába? Most könnyedén lekapcsolhatja az összes szoba világítását. Vagy gondoskodjon arról, hogy egy kattintással bekapcsoljanak a folyosón, konyhában és nappaliban található izzók, amikor hazaér.

1.jpg

Válassza ki a megfelelő opciót

Keresi a tökéletes világítást az elrendezéséhez? A Yeelight spotlámpa kiváló választás lesz! A termék 2 színverzióban kapható - fekete és fehér színben. Így olyat választhat, ami jobban illeszkedik a kiválasztott szoba dekorációjához. Ráadásul választhat 1, 2 vagy 3 izzós készülékeket. Foltvilágítás az éjjeliszekrényhez? Megfelelő fényforrás egy tágas nappalira? Vagy talán néhány kisebb készülék az öltözőbe? A lehetőségek valóban hatalmasak - a Yeelight segítségével könnyedén létrehozhatja álmai elrendezését!

2.jpg
Márka Yeelight
Név Yeelight Smart Build-on Spotlight (Color)
Model YLDDL-0083
Szín Fehér
Izzók száma 1
Fényáram 350lm
Névleges bemenet 220-240V ~50/60Hz 50mA
Csereizzó maximális teljesítménye 60W
Kapcsolási ciklusok 15,000 ciklus
Színhőmérséklet 2700-6500K
Lámpatartó GU10
Fényeloszlási szög 36°
Méretek F68H=100 / 130x70x20mm
Vezeték nélküli csatlakoztathatóság Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
App Yeelight
Kompatibilitás Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings, Razer Chroma RGB, Alice
Támogatott rendszerek Android 4.4 és azt követő változatok, iOS 8.0 és azt követő változatok
Termék részletei
Yeelight
307470
20 db

Megadott referenciák

ean13
6924922224709
MPN (Gyártói cikkszám)
YLDDL-0083
10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on