Yeelight mennyezeti reflektor YLDDL-0085-B (három izzó) fekete
  • Yeelight mennyezeti reflektor YLDDL-0085-B (három izzó) fekete
  • Yeelight mennyezeti reflektor YLDDL-0085-B (három izzó) fekete
  • Yeelight mennyezeti reflektor YLDDL-0085-B (három izzó) fekete

Yeelight mennyezeti reflektor YLDDL-0085-B (három izzó) fekete

307476
Yeelight
24 770 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Yeelight mennyezeti reflektor YLDDL-0085-B (3 izzóval)

A Yeelight mennyezeti spotlámpa tökéletes lesz a modern berendezéshez. Arra lett tervezve, hogy 3 izzóval rendelkezik, amelyek pozícióját 350°-ban tudja állítani vízszintesen és 90°-ban függőlegesen. Rendelkezik egy divatos kialakítással, lehetővé téve a fény paramétereinek, mint például a színhőmérséklet, fényerő és szín beállítását - több mint 16 millió árnyalat áll rendelkezésére! A Yeelight alkalmazás lehetővé teszi a kényelmes távvezérlést. A készülék kompatibilis a népszerű okosotthon-kezelési platformokkal, mint például a Samsung SmartThings és a Google Home.

10.jpg

Szabja személyre az igényeihez

Optimális világítást szeretne egy konkrét pontban a szobában? Vagy szeretné, hogy minden izzó más szögből világítson? A Yeelight mennyezeti reflektorral szinte semmi nem korlátoz! A termék különösen állítható kialakításával tűnik ki, ami azt jelenti, hogy könnyen hozzáigazíthatja az Ön elvárásaihoz. Azt jelenti, hogy minden izzót 350°-ban tud forgatni, valamint 90°-ban dönteni. Most már könnyen gondoskodhat az optimális világításról, ahogy szeretné!

6.jpg

Akár 16 millió szín közül választhat

Filmezik a barátaival? Vagy születésnapi partit szervez? A Yeelight mennyezeti reflektor segít gondoskodni a megfelelő hangulatról! A készülék lehetővé teszi a fény színének szabad beállítását - több mint 16 millió szín közül választhat. Így könnyen teremthet felejthetetlen hangulatot egy romantikus vacsora, egy házibuli és még sok más esemény során!

3.jpg

Állítsa be a fényerőt és a színhőmérsékletet

További testreszabást szeretne a világításához az adott helyzetnek megfelelően? A Yeelight Spotlámpa lehetővé teszi ezt - lehetővé teszi a fényerő és a fény színhőmérsékletének kényelmes beállítását a 2700-6500K tartományban. Így optimálisan beállíthatja az Ön igényeihez! A hideg, erős fény segít a koncentrációban - ez lesz az ideális választás a munkához vagy tanuláshoz. És ha meg szeretne pihenni egy kihívásokkal teli nap után, válasszon egy meleg, kissé halvány fényt.

2.jpg

Vezérlés alkalmazáson vagy hangutasításokon keresztül

Most még kényelmesebben vezérelheti a világítását. Csak telepítse a Yeelight alkalmazást, amely lehetővé teszi például a világítás távoli be- és kikapcsolását, valamint a színének megváltoztatását. A mennyezeti spotlámpa kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa segítőkkel. Így a világítást egyszerű hangutasításokkal is vezérelheti! A készülék kompatibilis a Samsung SmartThings platformmal. A játékosok is találnak valamit maguknak - a termék kompatibilis a Razer Chroma RGB-vel. Így élvezheti a a kedvenc játékának eseményeihez igazított dinamikus világítási effekteket!

4.jpg

Csoportvezérlés és okos jelenetek

Tegye könnyebbé az okosotthonának kezelését. A Yeelight Spotlámpa támogatja a csoportvezérlést. Ez tökéletes, ha több készüléket tervez vásárolni - már nem kell mindegyiket külön-külön vezérelni! Csoportosítsa össze az izzókat és használjon okos jeleneteket a otthona világításának kezeléséhez egyetlen kattintással vagy utasítással. Elindul munkába? Most már könnyedén kikapcsolhatja a világítást minden szobában. Vagy tegye úgy, hogy az izzók az előszobában, konyhában és nappaliban egy kattintással kapcsoljanak be, amikor hazatér.

1.jpg

Válassza ki a számára megfelelőt

Keresi a berendezéséhez tökéletes világítást? A Yeelight Spotlámpa kiváló választás lesz! A termék 2 színváltozatban kapható - fekete és fehér. Így választhatja meg azt, amelyik jobban beilleszkedik a kiválasztott szoba dekorációjába. Ezen kívül 1, 2 vagy 3 izzós változatok közül választhat. Foltos világítás az éjjeliszekrényre? Megfelelő fényforrás egy tágas nappalihoz? Vagy talán néhány kisebb készülék az öltözőhöz? A lehetőségek valóban hatalmasak - a Yeelight segítségével könnyen megteremtheti álmai berendezését!

9.jpg
Márka Yeelight
Név Yeelight Okos építő reflektor (Szín)
Modell YLDDL-0085-B
Szín Fekete
Izzók száma 3
Fényáram 1050lm
Névleges bemenet 220-240V ~50/60Hz 50mA
A cserelámpa legnagyobb teljesítménye 60W
Kapcsolási ciklusok 15 000 ciklus
Színhőmérséklet 2700-6500K
Lámpatartó GU10
Fényeloszlási szög 36°
Méretek F68H=100 / 390x70x20mm
Vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Alkalmazás Yeelight
Kompatibilitás Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings, Razer Chroma RGB, Alice
Támogatott rendszerek Android 4.4 vagy újabb, iOS 8.0 vagy újabb
Termék részletei
Yeelight
307476
20 db

Megadott referenciák

ean13
6924922224754
MPN (Gyártói cikkszám)
YLDDL-0085-B
10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on