Yeelight mennyezeti reflektor YLDDL-0084 (két izzó) fehér
  • Yeelight mennyezeti reflektor YLDDL-0084 (két izzó) fehér
  • Yeelight mennyezeti reflektor YLDDL-0084 (két izzó) fehér
  • Yeelight mennyezeti reflektor YLDDL-0084 (két izzó) fehér

Yeelight mennyezeti reflektor YLDDL-0084 (két izzó) fehér

307471
Yeelight
16 670 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Yeelight mennyezeti fényszóró YLDDL-0084 (2 izzó)

A Yeelight mennyezeti fényszóró tökéletes lesz a modern elrendezésekhez. 2 izzóval van felszerelve, amelyek pozícióját 350°-ban vízszintesen és 90°-ban függőlegesen állíthatja be. Stílusos kialakítású, és lehetővé teszi a fényparaméterek, például a színhőmérséklet, a fényerő és a szín beállítását - több mint 16 millió árnyalat áll rendelkezésére! Kényelmes távirányítást tesz lehetővé a Yeelight alkalmazás. Az eszköz kompatibilis a népszerű okos otthon-kezelési platformokkal, mint például a Samsung SmartThings és a Google Home.

10.jpg

Alakítsa saját igényeihez

Optimális világítást szeretne egy adott ponton a szobában? Vagy azt szeretné, hogy minden izzó máshogyan világítson? A Yeelight mennyezeti lámpával gyakorlatilag semmi sem korlátozza! A termék beállítható kialakítású, tehát könnyen igazítható az elképzeléseihez. Minden izzót 350°-ban forgathat, valamint 90°-ban dönthet. Most már könnyen gondoskodhat az optimális világításról, bárhol is akarja!

5.jpg

Akár 16 millió szín közül választhat

Filmestervet tervez a barátaival? Vagy születésnapi bulit szervez? A Yeelight mennyezeti fényszóró segít gondoskodni a megfelelő hangulatról! Az eszköz lehetővé teszi a fény színének szabad beállítását - több mint 16 millió szín közül választhat. Így könnyedén hozhatja létre a felejthetetlen hangulatot egy romantikus vacsora, házibuli és más alkalmakkor!

3.jpg

Állítsa be a fényerőt és a színhőmérsékletet

Tovább szeretné testreszabni a világítást a helyzetnek megfelelően? A Yeelight Spotlámpa megengedi ezt - lehetővé teszi a fény fényerejének és színhőmérsékletének kényelmes beállítását a 2700-6500K tartományban. Így optimálisan igazíthatja az igényeihez! A hideg, világos világítás segít összpontosítani - ideális választás munkához vagy tanuláshoz. És ha egy kihívást jelentő nap után szeretne relaxálni, válassza a meleg, kissé félhomályos fényt.

9.jpg

Vezérlés alkalmazáson vagy hangutasításokon keresztül

Most már még kényelmesebben vezérelheti a világítást. Csak telepítse a Yeelight alkalmazást, amely nem csak a lámpa távoli be- és kikapcsolását teszi lehetővé, hanem például a fény színének megváltoztatását is. A mennyezeti fényszóró együttműködik a Google Assistant és az Amazon Alexa asszisztensekkel is. Tehát hangutasításokkal is vezérelhető a világítás! Az eszköz a Samsung SmartThings platformmal is működik. A játékosok is találnak maguknak valami hasznosat - a termék kompatibilis a Razer Chroma RGB-vel. Így élvezheti a dinamikus világítási hatásokat, amelyek az Ön kedvenc játékának eseményeihez igazodnak!

4.jpg

Csoportos vezérlés és okos jelenetek

Könnyítse meg intelligens otthona kezelését. A Yeelight lámpa támogatja a csoportos vezérlést. Ez tökéletes, ha több eszközt szeretne vásárolni - nem kell mindegyiket külön-külön vezérelnie! Csoportosítsa az izzóit, és használjon okos jeleneteket, hogy egy kattintással vagy parancsra vezérelhesse otthona világítását. Munkába megy? Most könnyedén kikapcsolhatja a lámpákat minden szobában. Vagy egy kattintással kapcsolja be a folyosó, a konyha és a nappali lámpáit, amikor hazaér.

1.jpg

Válassza ki az önnek megfelelő opciót

Keresi a tökéletes fényt elrendezéséhez? A Yeelight Spotlámpa kiváló választás! A termék 2 színváltozatban érhető el - fekete és fehér. Így választhatja azt, amelyik jobban illeszkedik szobája dekorációjához. Emellett 1, 2 vagy 3 izzós lámpák közül választhat. Foltvilágítás az éjjeliszekrényre? Megfelelő fényforrás tágas nappaliba? Vagy talán néhány kis eszköz az öltözőszobába? A lehetőségek valóban nagyok - a Yeelight segítségével könnyedén létrehozhatja álmai elrendezését!

2.jpg
Márka Yeelight
Név Yeelight Smart Build-on fényszóró (színes)
Modell YLDDL-0084
Szín Fehér
Izzók száma 2
Fényáram 700lm
Névleges bemenet 220-240V ~50/60Hz 50mA
A cserélendő izzó maximális teljesítménye 60W
Kapcsolási ciklusok 15 000 ciklus
Színhőmérséklet 2700-6500K
Foglalat GU10
Fényeloszlási szög 36°
Méretek F68H=100 / 260x70x20mm
Vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4GHz
Alkalmazás Yeelight
Kompatibilitás Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings, Razer Chroma RGB, Alice
Támogatott rendszerek Android 4.4 és feletti, iOS 8.0 és feletti
Termék részletei
Yeelight
307471
20 db

Megadott referenciák

ean13
6924922224723
MPN (Gyártói cikkszám)
YLDDL-0084
10 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on