Yeelight W4 E27 okosizzó, 4db (színes)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó, 4db (színes)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó, 4db (színes)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó, 4db (színes)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó, 4db (színes)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó, 4db (színes)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó, 4db (színes)

Yeelight W4 E27 okosizzó, 4db (színes)

527973
Yeelight
17 630 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Yeelight okos izzó W4 E27 (színes) 4 db.

Kényelmesen irányítsd megvilágításod és teremtsd meg álmaid hangulatát a Yeelight okos izzó segítségével. Fel tudod állítani a színhőmérsékletet 2700-6500K között, akár 16 millió szín közül választhatsz és akár a zene vagy játékokkal is szinkronban világíthatod, csak 9 wattot fogyasztva. Emellett a 806 lm fényárammal is kitűnik. A működését alkalmazásból vagy hangutasításokkal is vezérelheted - a W4 modell hangasszisztensekkel is együttműködik, mint például a Google Assistant vagy az Amazon Alexa. Ráadásul beállíthatsz vele munkaidőt és több eszközt is csoportosíthatsz. A csomagban négy izzót találsz.

 

Színt hozz az életedbe

Felejtsd el a korlátokat és élvezd a W4 széles választékát. Akár 16 millió szín közül választhatsz és állíthatod az izzó színhőmérsékletét is 2700K-ról 6500K-ra. Ez az izzó bármilyen környezetben tökéletes választás. Szeretnél elmerülni kedvenc játékodban? Vagy bulit szervezel? A Yeelight-tal minden alkalmra felkészülsz!

 

Érzékszerveidre ható élmény

A Yeelight okos izzó lenyűgöző élményeket kínál számodra és szeretteidnek. Könnyedén szinkronizálhatod a fényt a zenével és élvezheted az eredeti hatásokat. Szeretnéd, ha a színek a kedvenc dalod ritmusára változnának? Most már lehetséges. Az alkalmazásban néhány kattintásra van szükség.

 

A te szavad törvény

Többé nem kell felkelned a kanapéról, hogy testreszabd az izzóid fényét. A Yeelight izzó együttműködik a Google Assistant, az Apple HomeKit, az Amazon Alexa, a Samsung SmartThings és a Yandex Alice szolgáltatásokkal. Tehát csak egy hangutasításra van szükség az áhított hatás eléréséhez.

 

Növeld a képességeidet

A Yeelight alkalmazással még több kényelmet kapsz. Távirányításon kívül lehetőséged van több okos LED izzót csoportosítani és személyre szabni a különböző alkalmakra. Szervezel egy filmest? Vagy születésnapi partit szervezel? Netán csendes estét szeretnél eltölteni egy könyvvel? Válassz bármelyik jelenetet a sok lehetőség közül és élvezd álmaid hangulatát. A Yeelight izzóval semmi sem lehetetlen!

 

Az adott játék hőse leszel

Feledd el a környezeted és engedd be magadat kedvenc szórakozásodba. A Yeelight okos izzó együttműködik a népszerű gaming platformokkal, mint például a Razer Chroma™ RGB és az Overwolf, így a fényhatásokkal fokozhatod játékélményedet. Készen állsz, hogy a kedvenc játékod hősévé válj?

 

Állítsd be az izzó működését az életstílusodhoz

Rendszeresen kel és alszol fix időpontokban? Az időzítő funkcióval vagy beállíthatod egy ütemtervet és kiválaszthatod a W4-nek a munkakezdési és a leállítási időpontjait. Így a fény automatikusan bekapcsol, ha felébredsz és kikapcsol, ha elalszol. Az alkalmazásban néhány kattintással kényelmed érdekében megteheted.

 

Gondos megoldások

A Yeelight okos izzó hatékonyságával lenyűgözni fog. Ne aggódj a túlzott elektromos számlák miatt. Emellett kompakt kialakítása és könnyű súlya is kiemelkedő. Az általa kommunikált WiFi sáv a 2,4 GHz-es, így nincs szükség kiegészítő hubra a vezérléshez. Telepítése sem okoz gondot, és az OTA (over-the-air) frissítéseknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy az összes frissített funkció a rendelkezésre áll.

 

Gyártó Yeelight
Név Yeelight Smart LED izzó W4 Lite (színes)
Modell YLQPD-0011-4db
Izzó típusa Színes
Névleges teljesítmény 9 W
Menet típusa E27
Fényerő 806 lm
Színhőmérséklet 2700-6500K
Támogatott kapcsolatok BLE + Wi-Fi
Működési hőmérséklet -10°C - 40°C
Méretek 60 x 60 x 110 mm
Darabszám csomagonként 4
Termék részletei
Yeelight
527973
1 db

Megadott referenciák

ean13
6924922224051
MPN (Gyártói cikkszám)
YLQPD-0011-4pc
15 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on