Yeelight W4 E27 okosizzó, 4db (dimmelhető)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó, 4db (dimmelhető)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó, 4db (dimmelhető)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó, 4db (dimmelhető)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó, 4db (dimmelhető)

Yeelight W4 E27 okosizzó, 4db (dimmelhető)

527480
Yeelight
16 770 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Yeelight W4 E27 okos izzó (szabályozható fényerő) 4 db.

Kontrolláld és engedd, hogy magába fonjon a meleg fény. A Yeelight okos izzó segít neked abban, hogy beállíthasd a színhőmérsékletet 2700-6500K között, és mindössze 9 wattot fogyaszt. Emellett a fényáram 806 lm-nek köszönhetően kitűnően megvilágít. Az applikáció segítségével távolról is működtetheted, vagy hangutasításokkal – a W4 modell számos hangasszisztenssel, például a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével is használható. Sőt, a működést ütemterv szerint is beállíthatod, és akár több eszközt is csoportosíthatsz vele. A csomagban négy darab izzó található.

 

Hozd létre az álmaid hangulatát

Gondoskodj a megfelelő hangulatról és válaszd ki a legmegfelelőbb világítási szintet számodra. A Yeelight W4 okos izzó lehetővé teszi, hogy 2700K-től 6500K-ig állítsd be a színhőmérsékletet, amely minden helyzetben tökéletesen működik. Szeretnél egy kellemes fénysugárral ébredni? Vagy meleg fénybe borulva elaludni? A Yeelight mindent lehetővé tesz!

 

Csak néhány szó

Már nem kell felkelned a kanapéról ahhoz, hogy az igényeidnek megfelelően állítsd a világítást. A Yeelight izzója kompatibilis a Google Assistant, az Apple HomeKit, az Amazon Alexa, a Samsung SmartThings és a Yandex Alice rendszerekkel is. Néhány szóval élvezheted a kívánt hatásokat.

 

Szerezz még több lehetőséget

Töltsd le az erre szolgáló MiHome alkalmazást, és élvezd az újabb kényelmi funkciókat. Az applikáción keresztül nem csak távolról működtetheted az okos LED izzókat, hanem csoportosan vezérelheted azokat, és az alkalmi hangulathoz igazíthatod a beállításokat is. Szeretnél egy kellemes estét eltölteni könyvet olvasva? Vagy épp egy partit rendezni? Válassz bármilyen hangulatot és élvezd az egyedülálló és különleges hatást!

 

Alakítsd ki az izzó működését az életszakaszaidra

Reggel egy időben ébredsz és lefekszel? Használhatod időzítő funkciót, vagy ütemtervet hozhatsz létre, és a W4-et akkor fognak magától be- és kikapcsolni, amikor akarod. Így az izzó automatikusan fel fog villanni, amikor felébredsz, és kikapcsolni, amikor elalszol. Néhány kattintással az applikációban ezt a sok kényelmet megszerezheted.

 

Kidolgozott design

A Yeelight okos izzó meglep téged hatékonyságával. Az elektrikus számlákra vonatkozó aggályaidnak már nincs létjogosultsága. A kompakt megjelenés és könnyű súly is kiemelkedő jellemzői közé tartozik. Emellett a W4 a 2,4 GHz-es WiFi sávot használja, ezért nem szükséges külön hub vezérlése. Az installáció sem okoz nehézséget.

 

Részletekre való odafigyelés

Az OTA (over-the-air) frissítésnek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy az okos LED izzó összes frissített funkciója a rendelkezésedre áll. Többé nem kell aggódni, semmi fontosat nem veszíthetsz el!

 

Gyártó Yeelight
Név Yeelight Smart LED izzó W4 Lite (szabályozható fényerő)
Modell YLQPD-0012-4pc
Izzó típusa Szabályozható
Névleges teljesítmény 9 W
Menet típusa E27
Fényerő 806 lm
Színhőmérséklet 2700-6500K
Támogatott kapcsolódások BLE + Wi-Fi
Működési hőmérséklet -10°C-tól 40°C-ig
Méretek 60 x 60 x 110 mm
Darabszám a csomagban 4
Termék részletei
Yeelight
527480
20 db

Megadott referenciák

ean13
6924922224044
MPN (Gyártói cikkszám)
YLQPD-0012-4pc
15 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on