Yeelight W4 E27 okosizzó (színes)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó (színes)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó (színes)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó (színes)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó (színes)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó (színes)

Yeelight W4 E27 okosizzó (színes)

529232
Yeelight
5 760 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Yeelight okos fénykibocsátó W4 E27 (szín) 1 db.

Kényelmesen irányítsa világítását és teremtse meg álmai hangulatát. A Yeelight okosizzó lehetővé teszi, hogy beállítsa a színhőmérsékletet 2700-6500K között, akár 16 millió szín közül választhat, és szinkronizálhatja zenével vagy játékokkal, miközben csak 9 wattot fogyaszt. Kiemelkedik még a 806 lm fénykibocsátással. Távolról irányíthatja működését az alkalmazásból vagy hangutasítások segítségével - a W4 modell működik olyan hangsegédekkel, mint a Google Assistant és az Amazon Alexa. Ráadásul lehetőséget nyer munkarendek beállítására és több eszköz csoportosítására.

 

Hozza színbe az életét

Felejtse el a korlátozásokat és élvezze a W4 kínálta széles választékot. Akár 16 millió szín lesz az Ön rendelkezésére. Beállíthatja a színhőmérsékletet is 2700K-tól 6500K-ig. Ez teszi az izzót tökéletes bármilyen helyzetre. Szeretne élvezni a kedvenc játékában való elmerülést? Vagy partit szervez? A Yeelighttel kész lesz bármilyen helyzetre!

 

Ébreszd fel az érzékeit

A Yeelight okosizzóval felejthetetlen élményeket nyújthat magának és szeretteinek. Könnyedén szinkronizálhatja a fényt a zenével és élvezheti az eredeti effekteket. Szeretné, ha a szín a kedvenc dalának ritmusára váltana? Most lehetséges. Mindössze néhány kattintás szükséges az alkalmazásban.

 

Az Ön szava parancs

Nem kell többé felkelnie a kanapé kényelméből, hogy testreszabja világítását. A Yeelight izzó működik a Google Assistanttal, az Apple HomeKittal, az Amazon Alexával, a Samsung SmartThings-szel és a Yandex Alice-szal. Tehát mindössze egy hangutasításra van szükség ahhoz, hogy élvezhesse a kívánt hatásokat.

 

Fejleszd képességeidet

A Yeelight alkalmazással még több kényelmet kap. A távoli világításvezérlésen túlmenően csoportosan is irányíthat több okos LED izzót, és testreszabhatja a jeleneteket az alkalomhoz. Moziestet tervez? Vagy születésnapi bulit szervez? Szeretne egy nyugodt estét tölteni egy könyvvel? Válassza ki bármelyik jelenetet a számtalan lehetőség közül, és élvezze álmai hangulatát. A Yeelight izzóval semmi sem lehetetlen!

 

Érezd magad a játék hősének

Felejtse el környezetét és engedje meg magának a teljes elmerülést kedvenc szórakozásában. A Yeelight okosizzó olyan népszerű játékplatformokkal működik, mint a Razer Chroma™ RGB és az Overwolf, így fokozhatja játékélményét a világítási hatásokkal. Kész érezni magad a kedvenc játékod hősének?

 

Igazítsa a fénykibocsátó működését életmódjához

Fix időpontokban kel és fekszik? Használhatja a időzítő funkciót vagy létrehozhat egy ütemtervet, és kiválaszthatja, hogy mikor szeretné, hogy a W4 kezdjen és álljon le munkával. Így a fény automatikusan bekapcsol, amikor felébred, és kikapcsol, amikor elalszik. Csak néhány kattintás az alkalmazásban, és már meg is szerezheti ezt a kényelmet.

 

Átgondolt megoldások

A Yeelight okosizzó hatékonyságával lepi meg. Nem kell többé aggódnia a túlzott áramszámlák miatt. Megjegyzésre méltó a kompakt kialakítása és a könnyű súlya is. Ráadásul a W4 a 2,4 GHz-es WiFi sávon működik, így nincs szükség további hubra a vezérléséhez. Telepítése sem okoz majd gondot, és az OTA (over-the-air) frissítéseknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy minden frissített funkció a rendelkezésére áll.

 

Gyártó Yeelight
Név Yeelight Smart LED Izzó W4 Lite (Szín)
Modell YLQPD-0011
Izzó típusa Szín
Névleges teljesítmény 9 W
Menet típusa E27
Fényerő 806 lm
Színhőmérséklet 2700-6500K
Támogatott kapcsolatok BLE + Wi-Fi
Működési hőmérséklet -10°C-tól 40°C-ig
Méretek 60 x 60 x 110 mm
Darabszám csomagonként 1
Termék részletei
Yeelight
529232
20 db

Megadott referenciák

ean13
6924922222477
MPN (Gyártói cikkszám)
YLQPD-0011
15 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on