Yeelight W4 E27 okosizzó (dimmelhető)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó (dimmelhető)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó (dimmelhető)
  • Yeelight W4 E27 okosizzó (dimmelhető)

Yeelight W4 E27 okosizzó (dimmelhető)

527712
Yeelight
5 150 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Yeelight W4 E27 okos izzó (szabályozható fényerő) 1 db.

Szállj át a meleg fénybe. Az Yeelight okos izzója lehetővé teszi a színhőmérséklet beállítását 2700-6500K között, és mindössze 9 wattot fogyaszt. Ezen felül kiemelkedő fényárammal rendelkezik: 806 lm. Az okos izzó működtetését távolról az alkalmazásból vagy hangvezérléssel irányíthatja – a W4 modell együttműködik a Google Assistant és Amazon Alexa intelligens hangasszisztensekkel. Ráadásul lehetőséget kap a munkaprogramok beállítására és több készülék csoportosítására is.

 

Alkossa meg az álmait

Biztosítsa a megfelelő hangulatot, és válassza ki a számára legmegfelelőbb világítási szintet. Az Yeelight W4 okos izzója lehetővé teszi a színhőmérséklet beállítását 2700K és 6500K között. Ez bármilyen helyzetre tökéletes megoldást jelent. Szívesen ébredne kellemes fényárban? Vagy szeretne meleg fénybe burkolózva elaludni? Az Yeelight minderre képes!

 

Pár szó bőven elég

Nem kell többé felállnia a kanapéról, hogy az igényeinek megfelelő világítást állítsa be. Az Yeelight izzója működik a Google Assistant, az Apple HomeKit, az Amazon Alexa, a Samsung SmartThings és a Yandex Alice rendszerekkel is. Tehát már csak pár szóval elérheti a kívánt hatást.

 

Még több funkció rendelkezésre állásának biztosítása

Töltse le a dedikált MiHome alkalmazást és élvezze a kényelmesebb életet. A távoli világításvezérlés mellett lehetőséget kap a több okos LED izzó csoportos vezérlésére és egyedi jelenetek testreszabására is az alkalmazásban. Szeretne kellemes estét eltölteni könyvet olvasva? Vagy házigazdája lesz egy bulinak? Válasszon bármilyen jelenetet, és élvezze a hangulatot!

 

Az izzó munkáját az Ön életviteléhez igazítsa

Rendszeresen ugyanabban az időben kel fel és fekszik le? Használja a időzítő funkciót, vagy hozzon létre egy ütemtervet, és válassza ki azokat az időket, amikor a W4 munkáját be akarja indítani vagy leállítani. Így az izzó automatikusan bekapcsol, amikor felébred, és kikapcsol, amikor elalszik. Csak pár kattintás az alkalmazásban, és rengeteg kényelmet szerezhet.

 

Precíz tervezés

Az Yeelight okos izzója hatékonyságával fog rabul ejteni. Többé nem kell aggódnia a túlzott áramszámlák miatt. Érdemes még megemlíteni a kompakt kialakítását és alacsony súlyát is. Ráadásul a W4 az 2.4GHz-es WiFi sávon működik, így nem szükséges további hub a vezérléséhez. Telepítése sem okoz nehézséget.

 

Figyelmes megoldások

Az OTA (harekât felett) frissítésnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy az okos LED izzó összes frissített funkciója rendelkezésére áll. Lehetőségek – ne aggódjon, semmi sem kerülhet figyelmen kívül!

 

 

Gyártó Yeelight
Név Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite (Szabályozható fényerő)
Modell YLQPD-0012
Izzó típusa Szabályozható fényerő
Névleges teljesítmény 9 W
Menet típusa E27
Fényerő 806 lm
Szín hőmérséklet 2700-6500K
Támogatott kapcsolatok BLE + Wi-Fi
Működési hőmérséklet -10°C és 40°C között
Méretek 60 x 60 x 110 mm
Csomagonkénti darabszám 1
Termék részletei
Yeelight
527712
20 db

Megadott referenciák

ean13
6924922222484
MPN (Gyártói cikkszám)
YLQPD-0012
15 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on