Photochromic cycling glasses Rockbros 10142 (white)
  • Photochromic cycling glasses Rockbros 10142 (white)

Photochromic cycling glasses Rockbros 10142 (white)

528632
Rockbros
6 460 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

ROCKBROS photochromic kerékpáros szemüveg 10142 (fehér)

Kerékpározás, futás vagy talán vízilabda a strandon? Bármilyen tevékenységet is választasz, jó ötlet kényelmes napszemüveget biztosítani a szemednek. A Rockbros 10142-es szemüvegek nagyszerű megoldást jelentenek sportolóknak és nem sportolóknak egyaránt. A fotokromatikus lencsék sötétednek és világosodnak, attól függően, hogy a világítás és a környezeti hőmérséklet mennyire változik. A magas UV-védelem használata hatékonyan védi a szemét a káros UVA és UVB sugaraktól, míg a jól átgondolt kialakítás magas kényelmet biztosít, és garantálja, hogy használhatod őket a mellékelt korrektív üvegkeretekkel együtt. A szemüvegek kiemelkedő tartóssággal és hajlításállósággal rendelkeznek, és eltávolítható füleikkel vannak felszerelve, amelyeket kényelmes sportszíjakra cserélhetsz.

 

Fotokromatikus lencsék

A Rockbros 10142 segítségével könnyen javíthatja a kényelmét kerékpározás vagy sportolás közben. Nem kell minden alkalommal levenni a szemüveget, amikor lemegy a nap, hogy jobban lássa - a fotokromatikus szemüveglencsék árnyékosságot változtatnak, attól függően, hogy a hőmérséklet és a világítás mennyire változik, így minden körülmények között tiszta láthatóságod lesz. A lencsék tartós polikarbonátból készülnek, így ellenállnak a sérüléseknek, és hosszú ideig szolgálnak.

 

Kényelemre tervezve

A Rockbros kerékpáros szemüvegek jól átgondolt kialakításukkal kitűnnek, és teljes kényelmet biztosítanak akár hosszú használat során is. A levehető, rugalmas füleket kényelmes sportszíjra lehet cserélni, amely biztosítja a szemüveg helyén maradását futás közben. A keret felső részén izzadsággátló található, és gondoskodik a orrnyereg állíthatóságáról is. Ráadásul a szemüveg rendkívül könnyű, és az UV 400-as védelmi szinttel rendelkezik. Mindez azt teszi a Rockbros 10142-et megbízható társad a sportolási kalandjaid során!

 

Tartalmazza

  • Szemüveg x 1
  • Szemüveg tok x 1
  • Tisztítókendő x 1
  • Szemüveg tartó x 1
  • Polarizációs tesztkártya x1
  • Integrált keretek a korrekciós lencsékhez x 1

 

Gyártó Rockbros
Modell 10142
Lencsék Fotokromatikus
Lencse anyaga Polikarbonát
UV védelem 400
Keret szélessége 14,2 cm
Súly 32 g
Termék részletei
Rockbros
528632
1 db

Megadott referenciák

ean13
5905316146280
MPN (Gyártói cikkszám)
10142 TR
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on