Bicycle Bag with Phone Holder Rockbros 029BK (black)
  • Bicycle Bag with Phone Holder Rockbros 029BK (black)

Bicycle Bag with Phone Holder Rockbros 029BK (black)

528688
Rockbros
7 130 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Kerékpáros táska / telefon tartó Rockbros 029BK

Gyakran biciklizel? Szerezd be a Rockbros 029BK táskát, amelybe kényelmesen elhelyezheted a fontos dolgaidat, és biztosítja a gyors hozzáférést a telefonodhoz! Az eszköz vízálló, tehát nem kell aggódnod a benne elhelyezett tárgyak károsodása miatt. A telefonod érintőképernyőjét is probléma nélkül használhatod benne, és speciális nyitással fejhallgatót is csatlakoztathatsz hozzá.

 

Vízálló

Elosztotta eső egy utazás során? A Rockbros-nak köszönhetően nem kell aggódnod az eszközeid vagy telefonod nedvességgel való károsodása miatt! A 029BK táska vízálló anyagokból készült, például PU-ból, ezért átjárhatatlan a víz számára. Laminált cippzárokkal is felszerelték. Minden ez biztosítja, hogy a táskába helyezett elemek szárazon maradnak!

 

Elég hely a dolgaidnak

Viszonylag kis mérete ellenére a táska meglepően tágas. Nem csak a telefonodat tudod benne eltárolni, hanem például egy powerbankot, egy kis pumpát, a pénztárcádat és egy bicikli kerékjavító készletet is. A termék egy másik előnye a speciális vastagított szivacs, amely védelmet nyújt az ütésektől és sérülésektől.

 

Átgondolt design

A táska dupla rögzítést használ - speciális szíj és nagy Velcro szíj segítségével. Ennek eredményeként stabilan marad a helyén, még egyenetlen utakon is. Azonban ez nem minden előnye! Egy másik figyelemre méltó jellemző a speciális nyitás, amely lehetővé teszi a fejhallgatók csatlakoztatását a telefonhoz. Ez azt jelenti, hogy szabadon hallgathatod a zenédet vagy beszélgethetsz a telefonon.

 

Kényelmes telefonhasználat

Kényelmesen használd a táskában elhelyezett telefont. A kijelző fedelén TPU műanyagot használnak, amelyet magas érzékenység jellemzi az érintéshez. Ez azt jelenti, hogy probléma nélkül használhatod a telefon érintőképernyőjét. Most könnyen váltogathatod a játszott dalt, fogadhatod a bejövő hívásokat, vagy ellenőrizheted az útvonaladat a térképen! Sőt, az integrált napellenző megakadályozza a vakító fényt.

 

Márka Rockbros
Modell 029BK
Szín Fekete
Anyag PU kompozit anyag
Kijelző mérete 5,8? és kisebb
Méretek Kb. 25,5 x 6,5 x 10,5 cm
Súly Kb. 189 g
Termék részletei
Rockbros
528688
20 db

Megadott referenciák

ean13
5905316145757
MPN (Gyártói cikkszám)
029 BK
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on