Összes TOP termék
Wireless mouse MOFII M3AG (Pink)
  • Wireless mouse MOFII M3AG (Pink)
  • Wireless mouse MOFII M3AG (Pink)

Wireless mouse MOFII M3AG (Pink)

321145
MOFII
3 390 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 Elem

Leírás

MOFII M3AG Vezeték nélküli egér (rózsaszín)

A MOFII M3AG egy aranyos macska formájú vezeték nélküli egér. Ideális azoknak, akik értékelik az eredeti eszköztervezést, és alkalmas választás lesz a gyerekek számára is. 3 szintű felbontás-beállításra van lehetőség akár 1600 DPI-ig, és nagyon kényelmes használatot tesz lehetővé. Az eszköz 2,4G sávon kapcsolódik a számítógéphez, és csak egy AA elemre van szüksége (tartozék) a működéshez.

1.jpg

3 szintű DPI-beállítás

Az MOFII M3AG egér kiválóan alkalmas különböző feladatokhoz - akár a hétköznapi internetezéshez, akár a fotószerkesztéshez, vagy akár dinamikus játékokhoz is. Az eszköz lehetővé teszi a felbontás 800/1200/1600 DPI-s tartományban történő beállítását, így könnyedén hozzá igazíthatja az Ön szokásaihoz. Biztosítson álmai sebességet és pontosságot!

7.jpg

Megbízható vezeték nélküli működés

A csomag tartalmaz egy kis USB-vevőt, amely lehetővé teszi az egér csatlakoztatását a számítógéphez 2,4G sávon. Élvezze a gyors és stabil adatátvitelt, és felejtse el a késleltetéseket! Ráadásul csak egy AA elemre lesz szüksége az eszköz működtetéséhez, amely hosszú futási időt biztosít. Az egérben található egy praktikus tárolórekesz a vevő kényelmes tárolásához - soha többé nem kell aggódnia az eltűnése miatt!

8.jpg

Elbűvölő design

Az M3AG modell eredeti dizájnnal is kitűnik - formája az aranyos macskára emlékeztet. Ennek köszönhetően biztosan sok felhasználó számára tetszeni fog! Az egér ergonomikus kialakításra is jellemző - tökéletesen illeszkedik a kézbe, és nem terheli a csuklót. Érdemes megemlíteni az eszköz csendes gombjait is - otthon, az egyik kávézóban vagy a könyvtárban is szabadon használhatja, anélkül, hogy zavarná valaki!

2.jpg

A dobozban

  • Egér
  • USB-vevő
  • AA elem
  • Felhasználói kézikönyv
Márka MOFII
Modell M3AG
Szín Rózsaszín
Gombok száma 4
Kapcsolat Vezeték nélküli
Interface 2,4G
Távolság Akár 10m
Felbontás 800/1200/1600 DPI
Tápellátás 1x AA elem (tartozék)
Termék részletei
MOFII
321145
1 Elem

Megadott referenciák

ean13
6950125749442
MPN (Gyártói cikkszám)
M3AG Pink
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: