PGYTECH OneGo kamera hátizsák (Obszidián fekete) (P-CB-028)
  • PGYTECH OneGo kamera hátizsák (Obszidián fekete) (P-CB-028)
  • PGYTECH OneGo kamera hátizsák (Obszidián fekete) (P-CB-028)
  • PGYTECH OneGo kamera hátizsák (Obszidián fekete) (P-CB-028)
  • PGYTECH OneGo kamera hátizsák (Obszidián fekete) (P-CB-028)

PGYTECH OneGo kamera hátizsák (Obszidián fekete) (P-CB-028)

304041
PGYTECH
82 480 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
2 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

PGYTECH OneGo hátizsák

A PGYTECH OneGo hátizsák tökéletes kombinációja a funkcionalitásnak és stílusnak. Karcsú és tágas - nagyszerűen működik több felhasználáshoz, például munkához vagy utazáshoz. A moduláris tervezés és testreszabható belseje lehetővé teszi, hogy tökéletesen szervezze a helyet a szituációnak megfelelően. Emellett az összes oldalról könnyen hozzáférhet hozzá a tárgyaihoz. Az OneGo rendkívül tartós, kopásálló és kényelmes használat.

1.jpg

Mindenre van hely benne

A hátizsák kapacitása akár 18 l is lehet - könnyen elhelyezhet benne mindent amire szüksége van. Fotózáshoz szükséges munkaeszközök? Utazáshoz szükséges ruhák és kozmetikumok? Vagy talán egy notebook, laptop és konzol, amelyek nélkül el sem tudja képzelni otthoni távozását minden nap? Az OneGo biztonságos és kényelmes szállítást biztosít az Ön számára gondosan összepakolt tárgyaknak.

1_8_2000x.jpg

Szervezze a helyet a hátizsákban

Az OneGo kétségtelen előnye a moduláris tervezése. Több praktikus rekeszt talál, amelyek lehetővé teszik, hogy optimálisan szervezze a helyet a hátizsákban. Állítsa be a helyüket és helyezze őket a kívánt helyre - az az Ön kezében van. Azoknak, akik kihasználják ezt a praktikus hátizsák által kínált lehetőségeket, könnyen rendezettek maradhatnak a csomagolt tárgyaik.

1_b24352c8-311a-4efd-9a7c-09d0f60dea61_2000x.jpg

Azonnali hozzáférés a csomagolt tárgyakhoz

Az OneGo könnyű és gyors hozzáférést biztosít a belső tárolókhoz. Az előlapját teljesen kinyithatja, hogy kényelmesen eltávolítsa a bármely tárgyat belőle, bárhol is helyezkedik el. Emellett mindkét oldala is nyitva van, így a szükséges tárgyakhoz azonnal hozzáférhet. Soha többé ne veszítse el a tökéletes képet - azonnal vegye ki fényképezőgépét a hátizsákból és készítsen egy lenyűgöző fotót.

2_674af723-6259-4448-89ad-6adc2403cf4e_2000x.jpg

A kényelme érdekében tervezve

Ez nem az egyetlen kényelmi funkció, amellyel az OneGo rendelkezik. Az egyesített zár lehetővé teszi a hátizsák gyors zárását és kinyitását. A laptop és a tablet kényelmes és biztonságos szállítására szolgáló dedikált zseb és különleges rekesz is megtalálható rajta. Az akkumulátorok zsebei színjelzőkkel vannak felszerelve, amelyekkel ki lehet jelezni az egyes akkumulátorok töltöttségi szintjét. Továbbá, további zsebek és pántok segítségével további tárgyakat is el lehet helyezni benne.

1_8_2000x.jpg

Ergonomikus és tartós

A hátizsák magas minőségű, tartós, ugyanakkor lélegző anyagokból készült. Ezzel garantálja a fantasztikus használati kényelmet. Az OneGo vízálló, porálló és karcolásálló is. Ez a kiváló minőségű hátizsák biztonságban tartja az Ön tárolt tárgyait és hosszú időn át fantasztikus szolgálatot nyújt Önnek.

onego_landing_page_13.jpg
Márka PGYTECH
Modell P-CB-028
Szín Obsidian fekete
Kapacitás 18 l
Külső méretek 44 x 32 x 18 cm
Súly 1,95 kg (osztókkal együtt: 2,2 kg)
Anyag POLY anyag PU bevonattal, bőr, EVA/XPE
Termék részletei
PGYTECH
304041
2 db

Megadott referenciák

ean13
6970801336469
MPN (Gyártói cikkszám)
P-CB-028
9 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on