Backpack PGYTECH OneMo 2 35L (space black)
  • Backpack PGYTECH OneMo 2 35L (space black)

Backpack PGYTECH OneMo 2 35L (space black)

528582
PGYTECH
99 210 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

PGYTECH OneMo 2 35L Fotós hátizsák (fekete)

Gyakran utazik és fényképez? Professzionálisan foglalkozik a fényképezéssel? Könnyítse meg a legfontosabb felszerelése szállítását és biztonságosan tárolja! A PGYTECH OneMo 2 35L fotós hátizsák kényelmes hozzáférést biztosít az összes legfontosabb felszereléséhez, és szabadon igazíthatja szükségleteihez. Kényelmes használatot és nagyon tartós. Egy praktikus válltáskával is rendelkezik.

8.jpg

Nagy kapacitás

Ne féljen attól, hogy elfogy a hely minden szükséges felszerelés számára. A hátizsákot 35 literes kapacitás jellemzi, amely könnyedén bővíthető további 7l vagy 10l-rel. Így könnyedén befér a fényképezőgépe, stabilizátor, napellenző, ruhák, vízpalack, összecsukható állvány, drón, ellenőrző kamera, extra elemek, laptop, pénztárca, telefon vagy cserélhető lencsék. Emellett a OneMo 2 fő zsebe teljesen kinyitható a belsejében elhelyezett tárgyak kényelmes hozzáféréséhez.

3.jpg

A kényelméért

Élvezze a nagyobb kényelmet még hosszú expedíciók és fotózások során is. A OneMo 2 tökéletesen alkalmazkodik a hátad alakjához, és a speciális háló használatával kiváló szellőzést biztosít, és megakadályozza az izzadást. Emellett érdemes megemlíteni a levehető mellpántot és az extra pántokat, amelyek stabilizálják a hátizsákot és felelősek a súlyegyenletesebb eloszlásáért, enyhítve a gerincen lévő nyomást. Sőt, az EVA habból készült speciálisan tervezett hátizsákjai még nagyobb kényelmet garantálnak.

6.jpg

A terület optimális szervezése

A hátizsák speciális rekeszekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a rendszerezést. Szabadon megváltoztathatja a helyzetük, igazítva őket a szükségleteihez és a szállítani kívánt felszerelés típusához. A OneMo 2 a kábelek, elemek, telefon, AirTag és sok más tartozék tárolására szolgáló sok kis zsebet is kínál. Megtalálja a laptopja számára kialakított speciális rekeszt is, amely minőségi védőhabbal van bélelve.

9.jpg

Még több kényelem

A gyártó gondoskodott arról, hogy a hátizsák használata lehető legkényelmesebb legyen. A bal hám lehetővé teszi, hogy gyorsan felszereljen egy kameratartót, és a jobb oldalon talál egy speciális zsebet a telefonjához. A OneMo 2 több további rögzítési pontot is kínál, amelyekhez a választott felszerelést rögzítheti. Ezenkívül több rendelkezésre álló fogantyú lehetővé teszi, hogy a hátizsákot különféle módon hordja - például függőlegesen, vízszintesen vagy fejjel lefelé.

7.jpg

Hátizsák speciális feladatokhoz

Bízzon benne, hogy a hátizsákban elhelyezett eszközök biztonságban vannak, függetlenül a körülményektől. A hátizsákot kiváló minőségű anyagokból készítették és speciális PU-bevonattal vonták be, így rendkívül tartós. A OneMo 2 vízpermetálló is, és ha az expedíció során erősebb esőbe kerül, csak tegyen rá egy további vízálló burkot. Sőt, a hátizsák cipzárjait úgy tervezték, hogy nehezebbé tegyék a bennük elhelyezett tárgyak lehetséges lopását.

5.jpg

További táska van mellékelve

A készlethez tartozik egy praktikus táska is, amelyet a vállán hordhat, vagy tasaknak használhat. Csomagolja bele a legfontosabb eszközöket, és mindig legyenek kéznél! Több rendelkezésre álló zseb könnyűvé teszi a kábelek vagy memóriakártyák és más apróságok tárolását, és a nagy rekesz lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálja és eltávolítsa a kívánt tartozékokat. Szükség esetén egyszerűen el is rejtheti a táskát a hátizsákában.

1.jpg

A dobozban

  • OneMo 2 35l hátizsák
  • Válltáska
  • Rekesz A x2
  • Rekesz C x4
  • Rekesz D x2
  • Rekesz F x2
  • Rekesz G x2
  • Rekesz H x2
  • Rekesz rögzítő szíj x1
  • Mellpánt x1
  • Tartozék szíj x2
  • Derekszíj x1
  • Válltáska szíj x1
  • Csomagolózsák x1
  • Címke kártya x1
  • Promóciós kártya x1
  • Logo matrica x1
Márka PGYTECH
Név OneMo 2
Modell P-CB-112
Szín Fekete
Hátizsák kapacitása 35l (+ 7l / 10l)
Válltáska kapacitása 5l (fő rekesz 3.5l + kiterjesztés 1.5l)
Hátizsák súlya Rekeszek nélkül: 1.96kg;
Rekeszekkel és szíjakkal: 2.42kg;
Válltáska súlya Rekeszek nélkül: 0.43kg;
Rekeszekkel: 0.5kg;
Hátizsák méretei 540 x 330 x 235mm
Válltáska méretei 275 x 185 x 135mm
Termék részletei
PGYTECH
528582
20 db

Megadott referenciák

ean13
6970801339125
MPN (Gyártói cikkszám)
P-CB-112
9 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on