PGYTECH OneGo Air Backpack 25L (obsydian black)
  • PGYTECH OneGo Air Backpack 25L (obsydian black)
  • PGYTECH OneGo Air Backpack 25L (obsydian black)
  • PGYTECH OneGo Air Backpack 25L (obsydian black)
  • PGYTECH OneGo Air Backpack 25L (obsydian black)

PGYTECH OneGo Air Backpack 25L (obsydian black)

321229
PGYTECH
76 650 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
1 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

PGYTECH OneGo Air 25L fotós hátizsák (fekete)

A PGYTECH OneGo Air 25L fotós hátizsák kiválóan alkalmas különböző felhasználásokra, például utazáshoz és munkához. A hátizsák számos rekesszel van ellátva, amelyekkel kényelmesen hozzáférhet vagyonához és lehetővé teszik az ésszerű térrendezését. Majdnem minden oldalról kinyitható, így könnyen hozzáférhet minden tulajdonához. Ráadásul a cipzárak hatékony védelmet nyújtanak a lopás ellen. A termék nemcsak funkcionális, hanem nagyon stílusos is. Utazzon az OneGo Air-rel!

5.jpg

Vidd magaddal mindent, amire szükséged van

Az OneGo Air hátizsák kialakítása azt jelenti, hogy nem kell korlátoznod magad, és kényelmesen magaddal viheted a szükséges felszerelést. 25 literes kapacitással a hátizsák egy laptop és egy iPad tárolására szolgáló rekeszt, valamint kisebb rekeszeket és zsebeket tartalmaz, amelyekben biztonságosan és kényelmesen tárolhatja a felszerelését, kiegészítőit és kisebb tárgyait. A hátizsák speciálisan kialakított zsebeket kínál az akkumulátorok és az üveg/műanyag palackok számára. Helyet biztosít egy összecsukott állványnak is, amelyet pántokkal rögzíthet.

2.jpg

Személyre szabható hátizsák, az Ön igényei szerint

A moduláris tervezés és a testreszabható belső tér lehetővé teszi a hátizsákban található hely alkalmazkodását a helyzethez. Ráadásul oldalsó zsebek gyors hozzáférést biztosítanak az Ön számára szükséges tételekhez. Szükség esetén teljesen kinyithatja a hátizsák elejét. Mivel az oldalait könnyen fel lehet tárni, azonnal elérheti fényképezőgépét és készíthet egyedi fényképet. Az OneGo Air segítségével mindent az Ön ujjai között talál!

8.jpg

Páratlan felhasználói kényelem

Az OneGo Air tervezésekor nem csak a funkcionalitásra, hanem a kényelemre is fókuszálunk. Az elején található mágneses zár biztosítja az effektív nyitást és zárását. A hátizsákot könnyen csatlakoztathatja a bőröndjéhez vagy utazótáskájához. Súlya csak 1,55 kg, így nem lesz fölösleges teher. A hátizsák széles vállai és egy további pánt, amely lehetővé teszi a vállak összecsatolását, növeli az stabilitás és a kényelem érzetét.

4.jpg

Tartalmaz:

  • Hátizsák x1
  • Kiegészítő pánt x2
  • Híd pánt x1
Gyártó PGYTECH
Modell P-CB-063
Szín Fekete
Kapacitás 25 l
Külső méretek 470 x 380 x 200 mm
Súly kb. 1,55 kg
Anyag PU-bevonatú poliészter, EVA
Emelőkapacitás 12 kg (max)
Kompatibilitás MacBook Pro 16 hüvelyk / gaming laptop 15,6 hüvelyk / iPad Pro 12,9 hüvelyk / DJI Mavic / DJI Air / DJI Mini / DSLR és MILC fényképezőgépek és videokamerák.
Termék részletei
PGYTECH
321229
1 db

Megadott referenciák

ean13
6970801338852
MPN (Gyártói cikkszám)
P-CB-063
9 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on