Hajvágógép (3-21mm) ENCHEN BOOST-W
  • Hajvágógép (3-21mm) ENCHEN BOOST-W
  • Hajvágógép (3-21mm) ENCHEN BOOST-W
  • Hajvágógép (3-21mm) ENCHEN BOOST-W
  • Hajvágógép (3-21mm) ENCHEN BOOST-W
  • Hajvágógép (3-21mm) ENCHEN BOOST-W

Hajvágógép (3-21mm) ENCHEN BOOST-W

307491
ENCHEN
4 470 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

A ENCHEN márkanév a Xiaomi ökoszisztéma része.

  

ENCHEN Boost-W hajvágó

Többet nem kell fodrászra költenie - mostantól pontosan levághatja a haját a saját otthonában! Az ENCHEN hajvágó magas minőségű pengékkel van felszerelve, amelyek hosszát 3-21 mm között állíthatja be egy csúsztató fésű segítségével. A 600mAh-s újratölthető akkumulátor hosszú munkaidőt biztosít, az árban pedig beletartoznak a kiegészítők, mint a pengéhez való olaj és tisztítókefe, amelyek megkönnyítik a termék karbantartását.

 

Állítható pengehossz

Búcsúzzon el a sokféle fésűre való szükségétől. Az ENCHEN márka eszköze egy speciálisan kialakított csúsztatható sapkával van felszerelve, amelynek segítségével 7 lépésben állíthatja be a penge hosszát a 3 / 6 / 9 / 12 / 15 / 18 / 21 mm tartományban. Ez ideálissá teszi gyerekek hajának a levágásához, szakállak formázásához vagy sokféle frizura készítéséhez. Azonban még nincs vége a lehetőségeknek. A sapka eltávolítása után 0,7 mm-re rövidítheti le a haját.

 

Hosszú munkaidő - kényelmes töltés

Szabaduljon meg a kábelektől és több mozgásszabadságot kap, amikor hajat vág. Az ENCHEN hajvágó vezeték nélkül is működik - beépített 600mAh-s akkumulátora van. Teljesen feltöltve akár 3 hónapig is szolgálhatja Önt! A mellékelt USB-C kábel lehetővé teszi a készülék kényelmes töltését töltővel, powerbankkal vagy akár laptopon keresztül is. Kb. 1-1,5 óra elteltével a borotva ismét munkára kész lesz! A termékintelligens töltési védelemmel is ellátott.

 

Pontosság és biztonság

Perc alatt meggyőződhet arról, hogy a pontos hajvágás lehet kevesebb időigényes! A borotva magas minőségű kerámia vágófejjel van felszerelve, amely lehetővé teszi a haj gyors és hatékony vágását anélkül, hogy szakadna vagy irritálódna. Ráadásul a kerek pengéknek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy megvágja magát. Mindez az eszközt ideálissá teszi mind felnőttek, mind gyerekek számára!

 

Megbízható működés - 2 válaszható sebesség

A hatékony működést egy modern motor biztosítja. Választhat továbbá 2 sebesség közül, hogy még jobban igazítsa a működést az igényeihez. Általában a Normál mód (4500 fordulat percenként) tökéletesen működik, és a nagyon vastag hajhoz a Turbo mód (5800 fordulat percenként) lesz megfelelő. Ugyanakkor az eszköz rendkívül csendesen működik - a hangereje csak kb. 55dB.

 

Még több lehetőség

Az ENCHEN Boost hajvágó még sosem volt ilyen könnyű és praktikus használni. Kiválóan illeszkedik a kezéhez, így kiváló kényelmet biztosít. Könnyű és praktikus - sikeresen használhatja nem csak otthon, hanem például a nyaraláson is. Nem igényel sok helyet a bőröndjében! A készülék fejét könnyen eltávolíthatja, és folyóvíz alatt moshatja. Ez elkerüli a baktériumok szaporodását és csökkenti a bőrproblémák kockázatát.

 

A dobozban

  • Hajvágó csúsztatható fésűvel
  • USB-C töltőkábel
  • Tisztítókefe
  • Pengeolaj
Márka ENCHEN
Név Hajvágó
Modell BOOST-W
Szín Fehér
Pengehossz állítása Igen, 7 fokozat, 3-21 mm
Sebesség Normál mód: 4500 fordulat percenként;
Turbo mód: 5800 fordulat percenként;
Zajszint Kb. 55dB
Akkumulátor kapacitás 600mAh
Töltési idő Kb. 1-1,5 óra
Töltési csatlakozó USB-C
Névleges feszültség 5V
Névleges teljesítmény 5W

 

 

Termék részletei
ENCHEN
307491
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974728531167
MPN (Gyártói cikkszám)
BOOST - W
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on