ENCHEN X7 Elektromos borotva
  • ENCHEN X7 Elektromos borotva
  • ENCHEN X7 Elektromos borotva
  • ENCHEN X7 Elektromos borotva
  • ENCHEN X7 Elektromos borotva
  • ENCHEN X7 Elektromos borotva
  • ENCHEN X7 Elektromos borotva

ENCHEN X7 Elektromos borotva

531489
ENCHEN
7 350 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

ENCHEN X7 borotva

Gondoskodj a szoros és kényelmes borotválkozásról az Enchen X7 segítségével. Az elektromos borotva kivételes kényelmet és fantasztikus eredményeket nyújt. A pontosan forgó pengék tökéletesen követik az arc kontúrjait, az erőteljes akkumulátornak köszönhetően pedig akár 90 perc vezeték nélküli működést kapsz. A borotva kopásálló, és vízállósági osztályozása IPX 7, így a tisztítása sem jelent kihívást számodra. A beépített LED-kijelző tájékoztat a töltöttségi állapotról.

2.jpg

Különleges pontosság

Az ENCHEN X7 borotva csendes működésével és fájdalommentes szőrtelenítésével tűnik ki. A forgó fej lehetővé teszi a tökéletes, háromdimenziós borotválkozást - a pengék simán siklanak a bőr felületén, így könnyen elérnek még az arc és a nyak legnehezebben hozzáférhető részeihez is. A borotvapengék hypoallergén anyagokból készültek, így tökéletesen tapadnak a bőrre irritáció nélkül. Nem kell sok időt töltened a fürdőszobában a kívánt hatás eléréséhez.

4.jpg

Megbízható pengék

Felejtsd el a borotvád pengéinek cseréjét. Az élettartamának meghosszabbítása érdekében önélező mechanizmust használ. Az összes penge ECM elektrokémiai kezelésen ment keresztül, ami rendkívül ellenállóvá teszi őket - a készülék sok éven át sikeresen szolgálni fogja téged. Ráadásul azért, hogy megvédje a gyerekektől a borotvát, például, speciális gombbal van felszerelve, amely letiltja az üzemeltetést.

9.jpg

Vezeték nélküli működés

A borotvát hosszú üzemidő jellemzi. A teljesítményért felelős egy fejlett, 600 mAh kapacitású lítiumionos akkumulátor, amely akár 90 perc működésre képes. A beépített LED-kijelzők tájékoztatják a töltöttségi állapotról, az akkumulátor energiakészletét pedig akár egy órán át is feltöltheted USB-C kábellel.

5.jpg

Könnyű tisztítás

A borotva 100% vízálló, és mágneses feje könnyedén eltávolítható, így a készülék tisztán tartása egyáltalán nem okoz problémát. Ráadásul a vízállósági osztályozás akár IPX7 is lehet, így sikerrel használhatod zuhanyozás közben is!

10.jpg

Csomag tartalma:

  • Borotva
  • USB-USB-C kábel
  • Kezelési útmutató
Gyártó ENCHEN
Modell ENCHEN X7
Névleges teljesítmény 5 W
Töltési idő 1 óra
Méretek 60 x 136 x 30 mm
Termék részletei
ENCHEN
531489
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974728533642
MPN (Gyártói cikkszám)
X7
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on