ENCHEN Warrior elektromos borotva
  • ENCHEN Warrior elektromos borotva
  • ENCHEN Warrior elektromos borotva
  • ENCHEN Warrior elektromos borotva
  • ENCHEN Warrior elektromos borotva
  • ENCHEN Warrior elektromos borotva

ENCHEN Warrior elektromos borotva

307498
ENCHEN
5 440 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

AENCHEN márka része a Xiaomi ökoszisztémának.

  

ENCHEN Warrior borotva

Az ENCHEN Warrior vezeték nélküli borotva segít átvenni az irányítást a szakállad felett. 3 mozgó pengével van felszerelve és 5W-os teljesítménnyel rendelkezik. Az speciálisan tervezett fejnek köszönhetően könnyen siklik a bőrön és nem okoz irritációt. A tisztítása sem okoz problémát. A készülék beépített trimmert is tartalmaz, amellyel kényelmesen szabályozhatod a frizurádat. A borotva 90 perces üzemidővel rendelkezik egyetlen töltéssel.

 

Gyors, pontos és biztonságos borotválkozás

Az 3 mozgó penge révén a borotva még a nagyobb bőrfelületeken is gyorsan és hatékonyan képes eltávolítani a szőrszálakat. Az speciálisan kialakított vágófej tökéletesen alkalmazkodik az arc formájához és kényelmesen siklik azon, eltávolítva még a legkisebb szőrszálakat is. Nem kell aggódnod az irritáció vagy vágások miatt sem. A pengék magas minőségű anyagokból készültek és jól átgondolt kialakításuknak köszönhetően hatékonyan és biztonságosan borotválkozhatsz.

 

Impozáns teljesítmény

Az eszköz hatékony működéséért egy modern motor felelős. Az ENCHEN Warrior borotva 5W-os teljesítménnyel rendelkezik, ami még gyorsabb és hatékonyabb borotválkozást tesz lehetővé. Nem kell aggódnod a zavaró zaj miatt sem. A borotva elképesztően csendesen működik, a hangereje mindössze kb. 67 dB. Ennek eredményeképp a készülék használata sokkal kényelmesebbé válik - felejtsd el a zavaró zajt!

 

Hosszú üzemidő

Az tartós akkumulátornak köszönhetően az teljesen feltöltött borotva akár 90 percig is szolgálhat. A töltése csak kb. 1-1,5 órát vesz igénybe. Az USB-C kábelt is megtalálod a csomagban, amellyel könnyedén csatlakoztathatod a tápellátásra. Továbbá az eszköz vezeték nélküli és vezetékes használatra is alkalmas. Még akkor sem kell várnod, ha elfelejtetted feltölteni, egyszerűen csak csatlakoztasd az áramforráshoz és borotválkozz - nincs szükség a várakozásra!

 

Nem csak borotválkozáshoz

Az ENCHEN Warrior borotva lehetővé teszi nem csak a szakállad borotválását, hanem frizurád formázását is. Az eszköz praktikus trimmert tartalmaz. Használatához csak egy gomb megnyomására van szükség! Segítségével könnyedén formázhatod az arcszőrzeted vagy bajuszod. Csak egy eszközre van szükséged a szakállad teljes körű ápolásához és az egyéni stílus kialakításához! Az ENCHEN felülmúlhatatlan hatékonyságot és pontosságot kínál.

 

Felhasználóbarát

A borotva működtetése rendkívül egyszerű és kényelmes. A vezeték nélküli kialakítás szabad mozgásszabadságot biztosít borotválkozás közben, és az beépített fényindikátor információt nyújt az akkumulátor töltöttségi szintjéről. Csak nézz rá! A készüléket csak egy kellemes érintőkapcsolóval lehet be- és kikapcsolni. A borotvafejet is könnyen eltávolíthatod és víz alatt mossuk. Ez hosszabb élettartamot biztosít neki és csökkenti a baktériumok szaporodásának kockázatát!

 

A dobozban

  • Borotva
  • Töltőkábel (USB-C)

 

Műszaki adatok

 

Márka ENCHEN
Név Forgó borotva
Modell Warrior
Névleges feszültség 5V
Névleges teljesítmény 5W
Hangszint Kb. 67dB
Töltési idő Kb. 1-1,5 óra
Üzemidő Kb. 90 perc
Töltési csatlakozó USB-C
Súly 142g

 

 

Termék részletei
ENCHEN
307498
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974728533284
MPN (Gyártói cikkszám)
Warrior
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on