Elektromos borotva ENCHEN Traveller
  • Elektromos borotva ENCHEN Traveller
  • Elektromos borotva ENCHEN Traveller
  • Elektromos borotva ENCHEN Traveller
  • Elektromos borotva ENCHEN Traveller

Elektromos borotva ENCHEN Traveller

307506
ENCHEN
5 120 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

A az ENCHEN márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

  

Az ENCHEN Traveller borotva

Az ENCHEN Traveller hordozható borotva a könnyű, kompakt kialakításának köszönhetően kitűnik - majdnem bárhová elkísérheti Önt. IPX6-os vízálló és akkumulátoros - a munkaidő 60 percet tart egyetlen töltéssel. 3 mozgatható pengével és egy erős motorral van felszerelve, amely felelős megbízható teljesítményéért. Nagyon egyszerű és kényelmes használni. A készletben praktikus tároló tasakot és USB-C kábelt is mellékelünk.

 

Mindenkor veled van

Sokat utazik? A Traveller borotva tökéletes választás Önnek! Könnyű és kompakt - nem vesz sok helyet a sporttáskájában vagy hátizsákjában. Mindössze 65g súlyú - nem lesz túl nagy teher. Ennek a borotvának köszönhetően nem kell feladnia a lehetőséget, hogy borosta nélkül utazzon! A készülék szállítását az mellékelt tasak megkönnyíti.

 

Gyors és alapos borotválkozás

Búcsút mondhat a nem kívánt szőrzetnek. A borotva 3 mozgatható penge és egy magas teljesítményű motor használatával gyorsan és hatékonyan távolítja el még a rövid, makacs szőrszálakat is. A készülék tökéletesen tapad a bőrhöz és alkalmazkodik az arc formájához. Nem kell aggódnia a bőrirritáció vagy vágások miatt. Semmi több unalmas, időigényes borotválkozás!

 

Vízálló

Mostantól könnyedén tartja készülékét tökéletes állapotban. A készülék az IPX6-os vízállóságának köszönhetően kitűnik. Tehát moshatja folyó víz alatt aggódás nélkül. Így hatékonyan megszabadulhat a baktériumoktól és a szennyeződésektől. Ezenkívül elkerülheti a baktériumok elszaporodását, és ezzel csökkentheti a bőrproblémák kialakulásának kockázatát.

 

Akkumulátoros működés

Mi más teszi a borotvát annyira jónak az utazáshoz? A vezeték nélküli kialakítás! Búcsút mondhat a korlátozó kábeleknek és élvezheti a szabadságot. Az hosszú üzemidejű akkumulátor akár 60 percig is kitart. Ezenkívül a USB-C csatlakozó lehetővé teszi a borotva töltését nem csak töltővel, hanem például egy powerbankkel vagy laptopgal is.

 

Használatbarát

A borotvafej minőségi acélból készül, amely teljesen biztonságos a bőr számára és nem irritál. Ezenkívül a készülék nagyszerűen érzékeli a kézben és kellemes tapintású matt felülettel rendelkezik. Kényelmes használata megkönnyíti a nagy gomb és jelző. Emellett a borotva töltőcsatlakozóját további védelemmel láttuk el, így nincs lehetőség a por vagy más szennyeződések bejutására.

 

A dobozban

  • Elektromos borotva
  • Tároló tasak
  • Töltőkábel (USB-C)

 

Specifikáció

 

Márka ENCHEN
Név Elektromos borotva
Modell Traveller
Szín Tengerkék
Névleges teljesítmény 2W
Bemenet 5V / 350mA
Töltési idő Kb. 90 perc
Töltési interfész USB-C
Használati idő Kb. 60 perc
Méretek 6,8x4,5x4,5 cm

 

 

Termék részletei
ENCHEN
307506
20 db

Megadott referenciák

ean13
6974728533390
MPN (Gyártói cikkszám)
Traveller
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on