Hair dryer with ionization Laifen SWIFT SPECIAL (BLACK)
  • Hair dryer with ionization Laifen SWIFT SPECIAL (BLACK)
  • Hair dryer with ionization Laifen SWIFT SPECIAL (BLACK)
  • Hair dryer with ionization Laifen SWIFT SPECIAL (BLACK)

Hair dryer with ionization Laifen SWIFT SPECIAL (BLACK)

397358
Laifen
65 080 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Ionzációs hajszárító Laifen Swift Special (fekete)

Aggódik, hogy a gyakori szárítás károsíthatja a haját? Vagy folyamatosan az elektromosan töltött, kusza haj problémájával szembesül? Ha igen - a professzionális ionzációs hajszárító, a Laifen Swift Special remek választás lesz az Ön számára! 200 millió negatív ion, több munkamód, sebesség, hatékonyság, alacsony zajszint (59 dB), lenyűgöző motorsebesség, akár 3 választható fúvóka, könnyű súly és kis méret a készülék jellemző tulajdonságai. A Laifen egy prémium márka, amely minden részletre odafigyelt, így minőségi szintjével rivalizál a piacon lévő legnépszerűbb hajszárítóval, és biztosan megfelel az elvárásainak.

2.jpg

Az egészséges haj érdekében

A Laifen Swift Special hajszárító akár 200 millió negatív iont bocsát ki. Mit jelent ez a gyakorlatban? A haja simább lesz, kellemes tapintású, és - mindenekelőtt - úgy fésülhető, ahogy szeretné. A Laifen hajszárító használatával gyorsan megszáríthatja a haját anélkül, hogy a túl meleg levegő károsítaná. A szenzor másodpercenként akár 100-szor méri a levegő hőmérsékletét. A készülék használata teljesen biztonságos.

6.jpg

Különböző működési módok

Ön választja ki, melyik szárítási mód a legmegfelelőbb a hajához. A működés hihetetlenül egyszerű - az LED jelző megmutatja, melyik módot választotta. A piros szín azt jelenti, hogy forró levegő (80°C) áramlik ki a hajszárítóból, a sárga - meleg levegő (50°C), és a kék - hideg levegő (szobahőmérséklet). A megfelelő gomb lenyomásával aktiválhatja a levegő keringtetési funkciót, amely során váltakozva élvezheti a meleg és hideg levegőt. Beállíthatja a teljesítményt és a sebességet is (magas/alacsony).

8.jpg

Átgondolt kialakítás

Azért, hogy a Laifen Swift Special hajszárító használata a lehető legegyszerűbb legyen, minden részletre odafigyeltek. A készülék akár 60% vékonyabb és 75% könnyebb, mint a szabványos hajszárítók, így kényelmesen megszáríthatja a haját anélkül, hogy megterhelné a csuklóját. A kis méret és a könnyű súly azt jelenti, hogy még a gyerekek is kezelni tudják a készüléket és maguknak megszáríthatják a hajukat. A készülék könnyen magával vihető útjaira is, mivel nem foglal sok helyet a táskájában. A Laifen márka hajszárítóját használva nem kell attól tartania, hogy megzavarná a háztartásban élők alvását. A készülék zajszintje csak 59 dB, így bármikor kényelmesen megszáríthatja a haját.

4.jpg

Kielégítő eredmények

A Laifen Swift Special hajszárító tulajdonságai megkönnyítik a hajformázást, függetlenül hajtípusától. A készlet tartalmaz 2 koncentrátort és egy diffúzort. A formázó koncentrátor remekül használható egyenes hajhoz. Ugyanakkor a göndör hajúak számára a készülék formázó diffúzorral van felszerelve. Emellett a készülék használatával a haja 19% ragyogóbb, 15% simább és 40% kevésbé kusza.

10.jpg

Biztonságos használat

A Laifen Swift Special hajszárító használata teljesen biztonságos és minimalizálja a hajában a gyakori szárítás okozta károkat. A berendezés hibáinak elkerülése érdekében és annak biztosítása érdekében, hogy a hajszárítóból áramló levegő mindig tiszta legyen, javasolt rendszeresen tisztítani a szűrőt puhával kefével vagy száraz ronggyal. A készülék összeszerelése és szétszerelése rendkívül egyszerű, így könnyen tisztíthatja a szűrőt és biztosíthatja a hajszárításhoz használt levegő jó minőségét.

7.jpg

Tartozékok:

  • Laifen Swift Special hajszárító x1
  • Koncentrátok x2
  • Diffúzor x1
  • Felhasználói kézikönyv x1
Gyártó Laifen
Modell Swift Special
Légsebesség 22 m/s
Negatív ionok 200 millió/cm?
Zajszint 59 dB
Feszültség 120/230 V
Frekvencia 60/50 Hz
Teljesítmény 1400 W (120 V)/1600 W (230V)
Motorsebesség 110 000 RPM
Hajszárító méretei 270 x 70 x 89 mm
Fúvókák száma a készletben 3
Szín Fekete
Termék részletei
Laifen
397358
20 db

Megadott referenciák

ean13
6973833030428
MPN (Gyártói cikkszám)
SWIFT SPECIAL(BLACK)
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on