Hair dryer with ionisation Laifen Swift (Black)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Swift (Black)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Swift (Black)

Hair dryer with ionisation Laifen Swift (Black)

308332
Laifen
49 200 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Laifen Swift ionizációs hajszárító (fekete)

Aggódsz, hogy a gyakori hajszárítás kárt okoz a hajadban? Vagy rendszeresen szembe kell nézned az elektromosodó, göndör haj problémájával? Ha igen, akkor a Laifen Swift ionizációs professzionális szárító nagyszerű választás lesz számodra! 200 millió negatív ion, több működési mód, sebesség, hatékonyság, alacsony zajszint (59 dB), lenyűgöző motorsebesség, könnyű súly és kis méret jellemzi az eszközt. A Laifen prémium márka, amely minden részletre odafigyel, és minőségi szintje rivális a piac legnépszerűbb szárítóival, így biztosan megfelel az elvárásaidnak.

2.jpg

Az egészséges haj érdekében

A Laifen Swift hajszárító annyi mint 200 millió negatív iont bocsát ki. Mit jelent ez a gyakorlatban? A hajad simább lesz, kellemes tapintású és főleg olyan módon formázódik, ahogy azt szeretnéd. A Laifen szárító használatával gyorsan megszáradhat a hajad, anélkül, hogy az túlzottan meleg levegővel károsodna. A szenzor az ötven Celsius fokot vizsgálja meg másodpercenként mintegy százszor. Az eszköz használata teljesen biztonságos.

6.jpg

Különböző működési módok

Te választhatod ki, melyik szárítási mód a legmegfelelőbb a hajad számára. Az üzembe helyezés elképesztően egyszerű - az LED jelzőfény megmondja neked, hogy melyik módot választottad. A piros szín azt jelenti, hogy a szárító forró levegőt (80 ° C) bocsát ki, a sárga meleg levegőt (50 ° C), a kék pedig hideg levegőt (hőmérsékletű). A megfelelő gomb lenyomásával a levegő áramkör funkciója aktiválódik, amely során váltakozó meleg és hideg levegőt élvezhet. Beállíthatod még a teljesítményt és a sebességet (magas/alacsony).

8.jpg

Gondosan kidolgozott design

A Laifen Swift szárító használatát olyan kényelmesvé tették, amennyire csak lehet. Az eszköz akár 60 százalékkal vékonyabb és 75 százalékkal könnyebb, mint egy normál szárító, így kényelmesen megszáradhatod a hajad, amely anélkül feszülne meg a csuklód. A kompakt méret és az alacsony súly azt jelenti, hogy még egy gyerek is meg tudja tartani az eszközt, és kényelmesen megszáradtathatja a haját egyedül. A Laifen márka szárítója használata során nem kell aggódnod az otthoni többi háztartási tag alvása miatt. Az eszköz zajszintje mindössze 59 dB, így bármikor kényelmesen megszáríthatod a hajadat.

7.jpg

Elégedettséget nyújtó eredmények

A Laifen Swift hajszárító jellemzői megkönnyítik a hajformázást. A stílus koncentrátor remekül működik egyenes hajra. A készülék használatával a hajad 19% -kal fényesebb, 15% -kal simább és 40% -kal kevésbé göndör lesz.

4.jpg

Használatbiztonság

A Laifen Swift hajszárító használata teljesen biztonságos, és minimalizálja a gyakori szárítás által okozott hajkárosodást. A készülék működési meghibásodásának elkerülése és annak biztosítása érdekében, hogy a szárító bejáratából kilépő levegő mindig tiszta legyen, javasolt rendszeresen tisztítani a szűrőt egy puha kefével vagy száraz ruhával. Az eszköz összeszerelése és szétszerelése rendkívül egyszerű, így könnyedén tisztíthatja a szűrőt, és biztosíthatja a hajszárításra használt levegő jó minőségét.

9.jpg

Tartalma:

  • Laifen Swift hajszárító
  • Koncentrátor
  • Használati útmutató
Gyártó Laifen
Modell Swift
Légszállítás sebessége 22 m / s
Negatív ionok 200 millió / cm?
Hangszint 59 dB
Feszültség 120/230 V
Frekvencia 60/50 Hz
Teljesítmény 1400 W (120 V) / 1600 W (230V)
Motor sebessége 110 000 fordulat percenként
A szárító méretei 270 x 70 x 89 mm
A koncentrátor méretei 79 x 68 x 61 mm
Szín Fekete
Termék részletei
Laifen
308332
20 db

Megadott referenciák

ean13
6973833030411
MPN (Gyártói cikkszám)
SWIFT (BLACK)
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on