Hair dryer with ionisation Laifen SWIFT (Gray)
  • Hair dryer with ionisation Laifen SWIFT (Gray)
  • Hair dryer with ionisation Laifen SWIFT (Gray)
  • Hair dryer with ionisation Laifen SWIFT (Gray)

Hair dryer with ionisation Laifen SWIFT (Gray)

308327
Laifen
49 200 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Laifen Swift ionizációs hajszárító (szürke)

Aggódsz azon, hogy a gyakori hajszárítás károsítja a hajadat? Vagy folytonosan szembe találod magad az elektromosodó, hullámos haj problémájával? Ha igen - akkor a Laifen Swift ionizációs szárító nagyszerű választás lesz az Ön számára! 200 millió negatív ion, több működési mód, sebesség, hatékonyság, alacsony zajszint (59 dB), lenyűgöző motorsebesség, könnyű súly és kis méret a készülék jellemzői közé tartoznak. A Laifen prémium márka, amely minden részletre figyelt, így minőségi szintjével a termék a legnépszerűbb szárítókkal versenyez és biztosan megfelel az elvárásainak.

10.jpg

Az egészséges haj érdekében

A Laifen Swift hajszárító akár 200 millió negatív iont is szabadít fel. Mit jelent ez gyakorlatban? A hajad simább, kellemes tapintású és - mindenekelőtt - olyan stílust fog kapni, amilyet akarsz. A Laifen szárító használatával gyorsan megszáríthatod a hajadat anélkül, hogy túlzottan meleg levegővel károsítanád a hajadat. A szenzor akár másodpercenként 100-szor is ellenőrzi a levegő hőmérsékletét. A készülék használata teljesen biztonságos.

1.jpg

Különböző működési módok

Te választod ki, mely szárítási mód a legmegfelelőbb a hajad számára. Az üzemeltetés rendkívül egyszerű - az LED jelző világít, és tájékoztatja a kiválasztott módról. A piros szín azt jelenti, hogy forró levegő (80°C) áramlik a szárítóból, a sárga meleg levegőt (50°C) jelent, a kék pedig hideg levegőt (szobahőmérséklet). A megfelelő gomb lenyomásával bekapcsolható a levegő áramlás funkció, amely során váltakozó forró és hideg levegővel élvezheti a kezelést. A teljesítményt és sebességet (magas/alacsony) is beállíthatja.

3.jpg

Gondosan tervezett

A Laifen Swift szárító használatának lehetővé tétele érdekében minden részletre figyeltek. A készülék akár 60%-kal keskenyebb és 75%-kal könnyebb a szokásos szárítóknál, így kényelmesen megszáradhatja a haját anélkül, hogy megterhelné az erejét. A kompakt méret és a könnyű súly azt jelenti, hogy még a gyerek is könnyen tudja tartani a készüléket és megszáríthatja a haját. A Laifen márka szárítójának használatakor sem kell aggódnia az otthoni többi családtagja alvásának zavarásáért. A készülék zajszintje mindössze 59 dB, így bármikor kényelmesen száríthatja a haját.

8.jpg

Elégedettséget nyújtó eredmények

A Laifen Swift hajszárító jellemzői lehetővé teszik a haj könnyű formázását. A koncentrátora tökéletesen működik egyenes haj esetén is. Emellett a készülék használata 19%-kal csillogóbbá, 15%-kal simábbá és 40%-kal kevésbé hullámos hajat eredményez.

9.jpg

Használati biztonság

A Laifen Swift hajszárító használata teljesen biztonságos és minimalizálja a gyakori szárításból adódó hajkárosodást. A berendezés meghibásodásának elkerülése és annak érdekében, hogy az a szárítóbejáratból kilépő levegő mindig tiszta legyen, javasolt rendszeresen tisztítani a szűrőt puha kefével vagy száraz kendővel. A készülék összeszerelése és szétszerelése rendkívül egyszerű, így könnyen megtisztíthatja a szűrőt és biztosítja a hajszárításra használt levegő jó minőségét.

5.jpg

Tartalmazza:

  • Laifen Swift hajszárító
  • Koncentrátor
  • Használati útmutató
Gyártó Laifen
Modell Swift
Levegő sebessége 22 m/s
Negatív ionok 200 millió/cm?
Hangszint 59 dB
Feszültség 120/230 V
Frekvencia 60/50 Hz
Teljesítmény 1400 W (120 V)/1600 W (230 V)
Motor sebessége 110 000 RPM
A szárító méretei 270 x 70 x 89 mm
A koncentrátor méretei 79 x 68 x 61 mm
Szín Szürke
Termék részletei
Laifen
308327
20 db

Megadott referenciák

ean13
6973833030374
MPN (Gyártói cikkszám)
SWIFT (GRAY)
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on