Hair dryer with ionisation Laifen Retro (White)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Retro (White)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Retro (White)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Retro (White)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Retro (White)

Hair dryer with ionisation Laifen Retro (White)

308333
Laifen
42 090 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Laifen Retro Ionizáló Hajszárító (fehér)

A Laifen Retro professzionális hajszárító lehetővé teszi, hogy gyorsan szárítsa és formázza a haját anélkül, hogy károsítaná a haj szerkezetét. Két hőmérsékleti szintet és hideg fújás funkciót kínál, valamint negatív ionokat generál, hogy megakadályozza a szárazságot és a statikus elektromosságot. 1400 wattos teljesítménnyel és akár 22m/s fújási sebességgel rendelkezik. A keféstelen motor pedig 110 000 RPM-nél működik. A készülék kényelmes használatot biztosít, és rendkívül halkan működik. Mindez az ajánlott prémium márkájú szárítót teszi, amelyet még a legnépszerűbb piacon is az Laifen szárítójához lehet egyenlíteni, amely biztosan megfelel minden elvárásának!

8.jpg

Gyors szárítás

A szárító hatékony működéséért felelős a 110 000 RPM-nél működő keféstelen motor, amely rendkívül erős légáramot generál. Ennek eredményeként a szárítás mindössze 2-8 percig tart, az egyenetlen haj hosszától és vastagságától függően - akár 2-szer gyorsabb szárítás, mint a hagyományos hajszárítóval.

1.jpg

Ragyogó, egészséges haj

A hajformázás még sosem volt ilyen könnyű! A Retro modell akár 200 millió negatív iont is képes előállítani, amely hatékonyan megakadályozza a statikus elektromosságot, és védi a hajat a károsodástól és a szárazságtól. Ennek köszönhetően a haj sima és kellemes tapintású lesz. Emellett a fejlett vezérlőrendszer több mint 100-szor méri az levegő hőmérsékletét másodpercenként, így nem kell aggódnia, hogy égnek érzi a bőrét vagy megsérül a haja.

3.jpg

Felhasználók különböző igényeihez igazítva

A szárító teljesítményét egyszerűen saját igényeinek vagy a hajtípusának megfelelően állíthatja be. Választhat két rendelkezésre álló hőmérsékleti szint közül - a LED gyűrű megfelelő színe jelzi, hogy melyik szintet válassza. A piros a 80°C-os szárítást jelenti, míg a sárga a 50°C-os szárítást jelenti. Ezenkívül hideg levegő szárítást is kínál, amelyet a kék szín jelöl. Ráadásul ha legalább 2 másodpercig nyomva tartja a gombot, akkor körkörös üzemmóddal aktiválhatja, amely időnként váltogat a meleg és hideg levegőfújás között.

10.jpg

Kompakt dizájn

A Retro szárító ergonomikus és könnyű kialakításával tűnik ki - mindössze 407 g, így tökéletesen illeszkedik a kézbe, és nem okoz kellemetlenséget vagy fáradtságot a használat során. Otthon és utazás közben is tökéletesen használható - sikeresen belepakolhatja egy bőröndbe vagy hátizsákba. A hosszú kábel és a kényelmes gombok a fogantyún megkönnyítik a használatát. A hangereje 59 dB, így nem kell aggódnia a zavaró zaj miatt.

9.jpg

Tartozékok

  • szárító
  • formázó hegy
Gyártó Laifen
Modell Retro
Szín Fehér
Motor sebessége 110 000 RPM
Légsebesség 22 m/s
Névleges feszültség 120V/230V
Névleges frekvencia 50/60Hz
Névleges teljesítmény 1400 W (120V) / 1600 W (230V)
Méretek 270 x 70 x 89 mm
Súly 407 g
Hangerő 59 dB
Termék részletei
Laifen
308333
20 db

Megadott referenciák

ean13
6973833030466
MPN (Gyártói cikkszám)
Retro (WIHTE)
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on