Soocas H5 hair dryer (red)
  • Soocas H5 hair dryer (red)
  • Soocas H5 hair dryer (red)
  • Soocas H5 hair dryer (red)

Soocas H5 hair dryer (red)

528490
Soocas
13 230 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
13 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Soocas H5 hajszárító (piros)

A SOOCAS H5 anionos hajszárító szembetűnő a stílusos kialakítása, erős 20 000 fordulat / perc motorja, a magas akár 10 milliós negatív ion koncentráció és sokoldalú felhasználhatóság - a mellékelt tartozékoknak köszönhetően kényelmesen formázhatja haját. Nézze meg, milyen előnyöket nyújthat!


Teljes körű gondoskodás

A hajad egészségesebb és fényesebb lehet, mint valaha. A SOOCAS H5 óvatosan szárítja meg őket, rugalmasan és rugalmasan tartva őket, javítja a statikus hatást, megakadályozza a hajvégek és a bolyhásodás kialakulását. Mondd el a bolyhásodást, a statikus problémákat és az unalmas, vonzó színűt - a H5-tel a hajad fényes, sima és nagyszerűen néz ki!


4 munka mód

A SOOCAS szárító lehetővé teszi a 4 módos működést. Segítségével gyors vagy lassú áramú meleg levegővel száríthatja meg haját. Választhatja a természetes szellő lehetőségét is. A cirkulációs mód arra sarkallja a készüléket, hogy 5 másodpercig meleg, majd 3 másodpercig hideg legyen, ami gyorsan jól szárított, mégis felfrissült hajat biztosít, aminek a térfogata örömet okoz. Váltson szabadon a módok között, és igazítsa a szárítót igényeihez - hamarosan egészséges, sima hajat fog élvezni.


Gyors, hatékony, gyakorlati

Egy erős motor, 6 ventilátorlapát, 1800 watt teljesítmény és a spirális légkivezetési kialakítás mind garantálják, hogy a szárítógép gyorsan, hatékonyan és egyenletesen dolgozik. Ez pillanatok alatt megszáritja a haját anélkül, hogy kitéve lenne a káros, mérleg-romboló forró levegőnek. Ez a gyakorlati megoldás biztosítja, hogy a hajad mindig kiváló állapotban lesz.


Az anionok ereje

Hagyja, hogy milliókban gondoskodjon a megjelenéséről a negatív ionoknak. Az anionok magas koncentrációja miatt haja sima, fényes és hidratált lesz. A SOOCAS H5 segítségével a színű hajvégeket is elfelejtheti. Használja ki a negatív ionok rendkívüli erejét, és élvezze a gyönyörű frizurát.


Hasznos tartozékok

Az H5 hajszárítóval praktikus kiegészítőkkel van felszerelve, amelyek megkönnyítik az eszköz használatát, lehetővé téve, hogy hatékonyan formázza a haját. A 360°-ban állítható koncentráló segítségével kényelmesen formázhatja haját úgy, ahogy szeretné.


Teljes védelem

A SOOCAS biztonságban tartja Téged. A dupla háló elválasztja haját a ventilátortól és minimálisra csökkenti az összegabalyodás kockázatát. A koncentráló dupla rétegű szigetelése biztosítja, hogy nincs égési veszély. Az add_definitions and increase_gradually hőmérséklete egyenletesen emelkedik, hogy csökkentse a hajkárosodás kockázatát, és esetleges túlmelegedés esetén a készülék automatikusan kikapcsol. Tehát semmit nem kell félnie - a SOOCAS-szal számíthat kényelmes, biztonságos hajápolási lehetőségekre.


Használat kényelme

Az H5 hosszú, 1,7 méteres kábelrel van felszerelve. Már nem kell egy kellemetlen pozícióban szárítania önöket - a túl rövid vezeték nem korlátozza you. Kényelmesen használható a szárító ahogy akar. A készülék használata is rendkívül egyszerű. Be lehet kapcsolni egy gombbal, és egy másik beállítja a sebességet. A házon elhelyezkedő LED-ek tájékoztatást adnak önnek az aktuális működési módról. Mindez teszi az H5 szárítót könnyen és kényelmesen kezelhetővé.


Bámulatos tervezés

A szárítógép tökéletesen kézben tartva, rendkívül kézre álló és könnyű - mindössze 510 grammot, ami olyan, mint egy normál üveg vizet. Felejtse el a nehéz eszközöket, amelyek a haj szárítását nehéz és fárasztó kihívássá teszik. Az H5-t könnyedén megkülönböztetik a stílusos, futurisztikus tervezése. 2 színváltozatban kapható - klasszikus ezüstben és kissé merészebb pirosban. Válassza ki a megfelelő szárítót, és élvezze a funkcionális, mégis elegáns eszközt, amely a hajára vigyáz.


Tartalmazza

  • szárítógép
  • koncentráló

Specifikáció:

Gyártó Soocas
Modell H5
Szín Piros
Vízierő 1800 W
Maximális sebesség 20000 fordulat/perc
Funkciók Meleg levegő / Hideg levegő / Ionizáció
Kábel hossza 1.7 méter
Termék részletei
Soocas
528490
13 db

Megadott referenciák

ean13
6970237665157
MPN (Gyártói cikkszám)
H5 GL
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on