Hair dryer with ionisation Laifen Swift (RED RUBY)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Swift (RED RUBY)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Swift (RED RUBY)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Swift (RED RUBY)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Swift (RED RUBY)

Hair dryer with ionisation Laifen Swift (RED RUBY)

397248
Laifen
54 610 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Laifen Swift Ionization Hajszárító (piros)

Aggódsz a gyakori hajszárítás káros hatásai miatt? Vagy gyakran küzdesz az elektromosodó, göndör haj problémáival? Ha igen, akkor a Laifen Swift ionizációs professzionális hajszárító nagyszerű választás lesz számodra! 200 millió negatív ion, több működési mód, sebesség, hatékonyság, alacsony zajszint (59 dB), impozáns motorsebesség, könnyű súly és kis méret a készülék jellemzői. A Laifen prémium márka, amely minden részletre odafigyelt, és minőségi szintjével a termék a legnépszerűbb szárítóival versenyez és biztosan megfelel az elvárásaidnak.

2.jpg

Az egészséges haj érdekében

A Laifen Swift szárító akár 200 millió negatív iont is kibocsát. Mit jelent ez gyakorlatban? A hajad simább lesz, kellemes tapintású és - mindenekelőtt - az általad kívánt frizurát készítheted el vele. A Laifen szárítójának használatával gyorsan megszárad a hajad, megsértés vagy túlságosan meleg levegő által okozott káros hatások nélkül. A szenzor másodpercenként akár 100-szor is figyeli a levegő hőmérsékletét. Az eszköz használata teljesen biztonságos.

6.jpg

Különböző üzemmódok

Te választhatod ki, melyik szárítási módot találod leginkább megfelelőnek a hajad számára. Az üzemeltetés rendkívül egyszerű - az LED jelzőfény jelzi, hogy melyik módot választottad. A piros szín azt jelenti, hogy forró levegő (80 °C) jön ki a szárítóból, a sárga meleg levegőt (50 °C), míg a kék hideg levegőt (szobahőmérsékletű). A megfelelő gomb lenyomásával aktiválhatod az egyidejűleg forró és hideg levegőt kibocsátó funkciót. Beállíthatod a teljesítményt és a sebességet is (magas/alacsony).

9.jpg

Átgondolt kialakítás

A Laifen Swift szárító minél kényelmesebb használata érdekében minden részletre odafigyeltek. Az eszköz akár 60%-kal karcsúbb és 75%-kal könnyebb, mint az átlagos szárítók, így kényelmesen száríthatod a hajad anélkül, hogy megterhelnéd a csuklód. A kompakt méret és az alacsony súly azt jelenti, hogy még egy gyermek is képes megtartani az eszközt és önállóan megszárítani a haját. A Laifen márka szárítójának használatakor nem kell attól tartanod, hogy zavarod az egyéb háztartási tagok alvását. Az eszköz zajszintje mindössze 59 dB, így bármikor kényelmesen száríthatod a hajad.

1.jpg

Kielégítő eredmények

A Laifen Swift hajszárító jellemzői könnyűvé teszik a frizurák készítését. A stílushatású koncentrátor remekül működik a egyenes hajhoz. Ezenkívül az eszköz használata 19% -kal szebbé teszi a hajat, 15% -kal simábbá és 40% -kal kevésbé göndör lesz.

4.jpg

Használatbiztonság

A Laifen Swift hajszárító használata teljesen biztonságos és minimalizálja a gyakori hajszárítás okozta hajkárosodást. Az eszköz hibáinak elkerülése és annak biztosítása érdekében, hogy a szárítóbejáratból kijövő levegő mindig tiszta legyen, javasolt rendszeresen tisztítani szűrőt puha kefével vagy száraz kendővel. Az eszköz összeszerelése és szétszerelése rendkívül könnyű, így a szűrő tisztítása és a hajszárító levegőjének jó minőségének biztosítása egyszerűen megoldható.

3.jpg

Tartozékok:

  • Laifen Swift hajszárító x1
  • Koncentrátor x1
  • Használati útmutató x1
Gyártó Laifen
Modell Swift
Légszívó sebesség 22 m/s
Negatív ionok 200 millió/cm?
Hangszint 59 dB
Feszültség 120/230V
Frekvencia 60/50 Hz
Teljesítmény 1400 W (120 V) / 1600 W (230V)
Motor fordulatszáma 110 000 RPM
Szárító méretei 270 x 70 x 89 mm
Koncentrátor méretei 63 x 35 mm
Szín Piros
Termék részletei
Laifen
397248
20 db

Megadott referenciák

ean13
6973833030442
MPN (Gyártói cikkszám)
Swift (RUBY RED)
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on