Hair dryer with ionisation  Laifen Retro (Red)
  • Hair dryer with ionisation  Laifen Retro (Red)
  • Hair dryer with ionisation  Laifen Retro (Red)
  • Hair dryer with ionisation  Laifen Retro (Red)
  • Hair dryer with ionisation  Laifen Retro (Red)

Hair dryer with ionisation Laifen Retro (Red)

308329
Laifen
42 090 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
15 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Laifen Retro Ionizációs Hajszárító (piros)

A Laifen Retro Professzionális Hajszárító lehetővé teszi, hogy gyorsan szárítsa és formázza a haját, miközben nem károsítja a haj szerkezetét. Két hőmérsékleti szintet és hideg levegő funkciót kínál, valamint negatív ionokat generál, hogy megakadályozza a szárazságot és a statikusságot. Kiemelkedik 1400 wattos teljesítményével és akár 22m/s-os szárítási sebességével. Az ecset nélküli motor pedig 110 000 RPM mellett működik. A készülék kényelmes használattal és rendkívül csendes működéssel rendelkezik. Mindez az első osztályú Laifen márkától teszi különlegessé, amely még a legnépszerűbb szárítóval is felér - biztosan minden elvárásának megfelel!

2.jpg

Gyors szárítás

A szárító hatékony működéseért az ecset nélküli motor felel, amely 110 000 RPM-en működik, és rendkívül erős légáramot produkál. Ennek eredményeként a szárítási idő mindössze 2-8 perc, a haj hosszúságától és vastagságától függően - akár 2-szer gyorsabban, mint a hagyományos hajszárítóval szárítás.

5.jpg

Ragyogó, egészséges haj

Élj vele, gi hatékonyan megakadályozza a statikusságot és védi a hajat a károsodástól és a szárazságotól. Ennek az opciónak köszönhetően a hajad sima és kellemes tapintású lesz. Emellett az előrehaladott vezérlőrendszer több mint 100-szor méri a levegő hőmérsékletét másodpercenként, így nem kell aggódnia a bőrégés vagy a hajkárosodás miatt.

3.jpg

A különböző felhasználók igényeihez szabva

A szárító működését a saját igényeihez vagy hajtípusához igazíthatja. Választhat 2 rendelkezésre álló hőmérsékleti szint közül - a LED gyűrű megfelelő színe megmutatja, melyik szintet válassza ki. A piros a 80°C-os szárítást jelenti, míg a sárga a 50°C-os szárítást jelenti. A hideg levegő szárítással is élhet, amely a kék színnel van jelölve. Ráadásul a 2 másodpercig nyomva tartott gomb aktiválja a cirkulációs módot, amely melegen és hidegen váltogatja a levegőrobbanásokat több másodpercenként.

4.jpg

Kompakt kialakítás

A Retro szárító ergonomikus és könnyű kialakítással rendelkezik - mindössze 407 g, így tökéletesen illeszkedik a kézbe, és nem okoz kényelmetlenséget vagy fáradtságot használat közben. Tökéletes otthon és az utazás során is - sikerrel beleférhet egy bőröndbe vagy hátizsákba. A hosszú kábel és a kényelmes gombok a fogantyún megkönnyítik a használatát. A hangereje 59 dB, így nem kell aggódnia az idegesítő zaj miatt.

1.jpg

Tartalom

  • szárító
  • formázótip
Gyártó Laifen
Modell Retro
Szín Piros
Motor sebesség 110 000 RPM
Légszállítási sebesség 22 m/s
Névleges feszültség 120V/230V
Névleges frekvencia 50/60Hz
Névleges teljesítmény 1400 W (120V) / 1600 W (230V)
Méretek 270 x 70 x 89 mm
Súly 407 g
Hangerő 59 dB
Termék részletei
Laifen
308329
15 db

Megadott referenciák

ean13
6973833030510
MPN (Gyártói cikkszám)
Retro (RED)
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on