Laifen Retro Hair dryer with ionisation (Blue)
  • Laifen Retro Hair dryer with ionisation (Blue)
  • Laifen Retro Hair dryer with ionisation (Blue)
  • Laifen Retro Hair dryer with ionisation (Blue)
  • Laifen Retro Hair dryer with ionisation (Blue)
  • Laifen Retro Hair dryer with ionisation (Blue)

Laifen Retro Hair dryer with ionisation (Blue)

308328
Laifen
53 040 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
12 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Laifen Retro Ionizációs Hajszárító (Kék)

A Laifen Retro professzionális hajszárító lehetővé teszi, hogy gyorsan szárítsa és formázza a haját, miközben nem károsítja a haj szerkezetét. 2 hőmérsékleti szintet és hideg légfújást kínál, valamint negatív ionokat hoz létre, hogy megakadályozza a szárazságot és a statikusságot. Kiemelkedő teljesítménye 1400 watt és fújási sebessége akár 22 m / s. A 110 000 fordulat per perc sebességgel működő kefé nélküli motor pedig csendben működik. Mindezek teszik a Laifen szárítót például a piacon is megtalálható legnépszerűbb szárítóval versenyképessé - mindenképpen megfelel az Ön elvárásainak!

10.jpg

Gyors szárítás

A szárító hatékony működéséért felelős kefé nélküli motor, amely 110 000 RPM-en működik, rendkívül erőteljes légáramot generál. Ennek eredményeként a szárítás mindössze 2-8 percig tart a haj hosszától és vastagságától függően - akár 2-szer gyorsabb, mint a hagyományos hajszárítóval való szárítás.

3.jpg

Ragyogó, egészséges haj

A Retro modell akár 200 millió negatív iont is létrehoz, amelyek hatékonyan megakadályozzák a statikus elektromosságot, és megvédik a hajat a károsodástól és a szárazságtól. Ennek köszönhetően a haj sima és kellemes tapintású lesz. Ezenkívül az előrehaladott vezérlőrendszer több mint 100-szor méri az levegő hőmérsékletét másodpercenként, így nem kell aggódnia a bőr égetése vagy a haj károsodása miatt.

2.jpg

Az egyéni felhasználói igényekre szabva

Illessze a szárító működését saját igényeihez vagy hajtípusához. Választhat a 2 rendelkezésre álló hőmérsékleti szint közül - a LED-gyűrű megfelelő színével jelezve, hogy melyik szintet választja. A piros a 80°C-os szárítást jelenti, míg a sárga a 50°C-os száritást jelenti. Emellett hűtő levegő szárítást is kínál, amelyet a kék szín jelöl. Továbbá, amikor az 2 másodpercig lenyomja a gombot, az áramlás módja aktiválódik, amely a meleg és hideg könnyű robbanásokat váltogatja néhány másodpercenként.

6.jpg

Kompakt tervezés

A Retro szárító ergonomikus kialakításával és könnyűsúlyával - mindössze 407 g - kiemelkedik. Tökéletesen illeszkedik a kezébe, és nem okoz kényelmetlenséget vagy fáradtságot használata közben. Otthon és utazáskor is remekül működik - sikerül beleférnie egy bőröndbe vagy hátizsákba. Az hosszú vezeték és a kényelmes gombok a fogantyún egyszerűvé teszik a használatát. A hangerő 59 dB, így nem kell aggódnia a bosszantó zaj miatt.

5.jpg

Tartalmaz

  • szárító
  • difúzor
  • stílusú tipp
Gyártó Laifen
Modell Retro
Szín Kék
Motor sebessége 110 000 RPM
Légsebesség 22 m / s
Névleges feszültség 120V / 230V
Névleges frekvencia 50 / 60Hz
Névleges teljesítmény 1400 W (120V) / 1600 W (230V)
Méretek 270 x 70 x 89 mm
Súly 407 g
Hangerejét 59 dB
Termék részletei
Laifen
308328
12 db

Megadott referenciák

ean13
6973833030497
MPN (Gyártói cikkszám)
Retro (BLUE)
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on