Hair dryer with ionisation Laifen Swift (White)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Swift (White)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Swift (White)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Swift (White)

Hair dryer with ionisation Laifen Swift (White)

308331
Laifen
49 200 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Laifen Swift ionizációs hajszárító (fehér)

Agy még aggódik azon, hogy a gyakori szárítás károsíthatja a haját? Vagy rendszeresen szembenéz az elektromosodó, göndör haj problémájával? Ha igen, akkor a Laifen Swift ionizációs szárító profi megoldás lehet önnek! Az eszköz jellemzői a 200 millió negatív ion, több üzemmód, sebesség, hatékonyság, alacsony zajszint (59 dB), lenyűgöző motorsebesség, könnyű súly és kis méret. A Laifen prémium márka, amely figyelt minden részletre, így minőségével a piac legnépszerűbb szárítóival versenyez és garantáltan meg fogja felelni az elvárásainak.

9.jpg

Az egészséges haj érdekében

A Laifen Swift hajszárító egészen 200 millió negatív iont bocsát ki. Mit jelent ez a gyakorlatban? A haja simább, kellemes tapintású és legfőképpen úgy fog kinézni, ahogyan Ön szeretné. A Laifen szárítójának használatával gyorsan száríthatja a haját extra meleg levegő nélkül ami károsíthatja a haját. Az érzékelő akár 100-szor is megméri a levegő hőmérsékletét másodpercenként. Az eszköz teljesen biztonságos használni.

10.jpg

Különböző üzemmódok

Az Ön hajának leginkább megfelelő szárítási módot választhatja ki. A működés rendkívül egyszerű - az LED jelző a kiválasztott módról fog tájékoztatni. A piros szín azt jelenti, hogy a szárítóból forró levegő (80 °C) áramlik, sárga - meleg levegő (50 °C), kék - hideg levegő (szobahőmérsékletű). A megfelelő gomb lenyomásával bekapcsolhatja a légbefúvás funkciót, amely során élvezheti a forró és hideg levegő váltakozását. A teljesítményt és a sebességet is beállíthatja (magas/alacsony).

11.jpg

Gondosan kialakítva

Azért, hogy a Laifen Swift szárító használata a lehető legkényelmesebb legyen, minden részletre odafigyeltek. Az eszköz akár 60%-kal vékonyabb és 75%-kal könnyebb a standard szárítóknál, így kényelmesen és nyomás nélkül száríthatja a haját. Az eszköz méretének és súlyának köszönhetően még egy gyerek is megbírkózik a szárító használatával és önállóan is száríthatja a haját. A Laifen márka szárítójának használatakor nem kell aggódnia a család többi tagjának nyugalmáért sem. Az eszköz zajszintje mindössze 59 dB, így bármikor kényelmesen száríthatja a haját.

2.jpg

Kielégítő eredmények

A Laifen Swift hajszárító jellemzői megkönnyítik a frizurák készítését. A stílusos koncentrátor remekül működik a sima hajhoz. Emellett az eszköz használata a hajat 19% -kal ragyogóbbá, 15% -kal simábbá és 40% -kal kevésbé göndörödővé teszi.

3.jpg

Használati biztonság

A Laifen Swift hajszárító használata teljesen biztonságos és minimalizálja a gyakori szárítás okozta hajkárosodást. Az eszközök meghibásodásának elkerülése és annak biztosítása érdekében, hogy a szárító inletjéből kilépő levegő mindig tiszta legyen, javasolt rendszeresen tisztítani a szűrőt puha kefével vagy száraz ronggyal. Az eszköz összeszerelése és szétszerelése rendkívül egyszerű, így könnyedén tisztíthatja a szűrőt és biztosíthatja a haj szárításához használt levegő jó minőségét.

1.jpg

Tartozék:

  • Laifen Swift hajszárító
  • Koncentrátor
  • Használati útmutató
Gyártó Laifen
Modell Swift
Légszélsebesség 22 m/s
Negatív ionok 200 millió/cm?
Hangszint 59 dB
Feszültség 120/230 V
Frekvencia 60/50 Hz
Teljesítmény 1400 W (120 V)/1600 W (230V)
Motorsebesség 110 000 RPM
Szárítók méretei 270 x 70 x 89 mm
A koncentrátor méretei 63 x 35 mm
Szín Fehér
Termék részletei
Laifen
308331
20 db

Megadott referenciák

ean13
6973833030398
MPN (Gyártói cikkszám)
SWIFT (WHITE)
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on