Hair dryer with ionisation Laifen Retro (Black)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Retro (Black)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Retro (Black)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Retro (Black)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Retro (Black)

Hair dryer with ionisation Laifen Retro (Black)

308334
Laifen
42 090 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Laifen Retro Ionizációs Hajszárító (Fekete)

A Laifen Retro Professzionális Hajszárító lehetővé teszi, hogy gyorsan szárítsa és formázza a haját, anélkül, hogy károsítaná a haj szerkezetét. 2 hőmérsékleti szintet és hideg levegő funkciót kínál, valamint negatív ionokat hoz létre a szárazság és az ártalmas elektromos töltések ellen. 1400 wattos teljesítménnyel és akár 22 m/s-os légáramlással rendelkezik. A motor nélküli kivitel 110 000 fordulatos percenkénti fordulatszámmal működik. A készülék kényelmesen használható és rendkívül csendesen működik. Mindez kivételes prémium márka szárítójává teszi, amely Laifen képes jobban teljesíteni, mint akármelyik piacvezető szárító - biztosan minden elvárásnak megfelel!

5.jpg

Gyorsan szárítja a hajat

A szárító hatékony működéséért a motor felel, amely 110 000 fordulatos percenkénti fordulatszámmal működik és rendkívül erős légáramlást generál. Ennek eredményeként a szárítás mindössze 2-8 percet vesz igénybe a haj hosszától és vastagságától függően, ami akár a hagyományos hajszárítóhoz képest kétszer gyorsabb is lehet.

2.jpg

Ragaszkodunk az egészséges és ragyogó hajhoz

A hajformálás még sosem volt ennyire egyszerű! A Retro modell akár 200 millió negatív iont is generál, amely hatékonyan megakadályozza az elektromos töltéseket, és védelmet nyújt hajának a károsodás és a szárazság ellen. Ennek köszönhetően a haj sima és kellemes tapintású lesz. Emellett az előrehaladott vezérlőrendszer több mint 100-szor méri a levegő hőmérsékletét másodpercenként, így nem kell aggódnia a bőr égése vagy a haj károsodása miatt

8.jpg

Különböző felhasználói igényekhez tervezve

Illessze a szárító teljesítményét igényeihez vagy hajtípusához. Választhat 2 elérhető hőmérsékleti szint közül - az LED gyűrű megfelelő színe jelzi, melyik szintet válassza. A piros szín 80°C-on való szárításra utal, míg a sárga szín 50°C-os szárítást jelent. Emellett hideg levegős szárítást is kínál, amelyet a kék szín jelöl. Ráadásul a gomb 2 másodperces nyomva tartásával aktiválható a keringési üzemmód, amely meleg és hideg levegős durranásokkal váltakozik néhány másodpercenként.

1.jpg

Kompakt kialakítás

A Retro Szárító ergonómikus és könnyű kialakítása miatt kiemelkedik - mindössze 407 g súlyú, így tökéletesen illeszkedik a kézbe, és nem okoz kényelmetlenséget vagy fáradtságot használat közben. Ideális otthoni és utazási használatra is - sikeresen beleférhet a bőröndbe vagy a hátizsákba. A hosszú kábel és a markolat kényelmes gombjai megkönnyítik a használatát. A hangerője 59 dB, így nem kell aggódnia a zavaró zaj miatt.

9.jpg

Tartozékok

  • Szárító
  • Formázó hegy
Gyártó Laifen
Modell Retro
Szín Fekete
Motor sebesség 110 000 fordulat/perc
Légsebesség 22 m/s
Névleges feszültség 120V/230V
Névleges frekvencia 50/60Hz
Névleges teljesítmény 1400 W (120V) / 1600 W (230V)
Méretek 270 x 70 x 89 mm
Súly 407 g
Hangerő 59 dB
Termék részletei
Laifen
308334
20 db

Megadott referenciák

ean13
6973833030480
MPN (Gyártói cikkszám)
Retro (BLACK)
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on