Hair dryer with ionisation Laifen Swift Special (Red)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Swift Special (Red)
  • Hair dryer with ionisation Laifen Swift Special (Red)

Hair dryer with ionisation Laifen Swift Special (Red)

308330
Laifen
57 000 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Ionizációs hajszárító Laifen Swift Special (piros)

Aggasztja, hogy a gyakori hajszárítás károsíthatja a haját? Vagy állandóan szembesül az elektromosodás és a frizura problémájával? Ha igen, akkor a professzionális Laifen Swift Special ionizációs hajszárító kiváló választás lehet Önnek! A készülék jellemzői közé tartozik az 200 millió negatív ion, több működési mód, sebesség, hatékonyság, alacsony zajszint (59 dB), impozáns motorsebesség, akár 3 kiegészítővel, könnyű súly és kis méret. A Laifen prémium márkája az igényesség minden részletének figyelembevételével megalkotta ezt a terméket, amelynek minősége versenyez a piac legnépszerűbb szárítóival, és minden bizonnyal megfelel az elvárásainak.

7.jpg

Az egészséges haj érdekében

A Laifen Swift Special hajszárító akár 200 millió negatív iont is kibocsát. Mit jelent ez a gyakorlatban? A haja simább lesz, kellemes tapintású, és - ami a legfontosabb - úgy formázhatja, ahogyan szeretné. Használva a Laifen szárítóját, gyorsan száríthatja haját, és nem károsítja túlzottan meleg levegővel. A szenzor akár 100-szor is méri a levegő hőmérsékletét másodpercenként. A készülék biztonságos használata.

4.jpg

Különböző működési módok

Ön választhatja ki, melyik szárítási mód a legmegfelelőbb a hajához. A működés rendkívül egyszerű - a LED jelző azt mutatja, melyik módot választotta. A piros szín azt jelenti, hogy a szárítóból forró levegő (80°C) jön ki, a sárga - meleg levegő (50°C), a kék - hideg levegő (szobahőmérsékletű). A megfelelő gomb lenyomásával elindítható a levegő keringtetése funkció, amely alatt váltakozhat a hideg és a meleg levegő. Beállítható az erő és a sebesség (magas/alacsony).

5.jpg

Gondos tervezés

A Laifen Swift Special szárítótermék kényelmes használatára minden részletre odafigyeltek. Az eszköz akár 60%-kal keskenyebb és 75%-kal könnyebb, mint a standard szárítók, így kényelmesen száríthatja haját pangás és fáradtság nélkül. A kompakt méretű és könnyű súlyú készülékkel még egy gyerek is képes megfogni és a haját saját maga megszárítani. A Laifen szárítóját használva nem kell aggódnia családtagjai nyugalmának zavarása miatt. A készülék zajszintje mindössze 59 dB, így bármikor kényelmesen száríthatja haját.

6.jpg

Kielégítő eredmények

A Laifen Swift Special hajszárító jellemzői lehetővé teszik a frizura könnyű elkészítését, függetlenül a haj típusától. A készlet 2 koncentrátorból és egy diffúzorból áll. A frizura koncentrátor kiválóan alkalmas egyenes hajra. Másrészről, a göndör haj figyelembevételével a készülék diffúzorral van felszerelve. Emellett a készülék használatával a haja 19%-kal fényesebb, 15%-kal simább és 40%-kal kevésbé puffadt lesz.

3.jpg

Használati biztonság

A Laifen Swift Special hajszárító biztonságos használata minimalizálja a gyakori szárítás okozta hajkárosodást. Az eszközhiba elkerülése és azért, hogy a szárítóbemenetből kilépő levegő mindig tiszta legyen, javasolt a szűrő rendszeres tisztítása egy puha kefével vagy száraz ronggyal. Az eszköz összeszerelése és szétszerelése rendkívül egyszerű, így könnyen tisztíthatja a szűrőt és biztosíthatja a hajszárításhoz használt levegő jó minőségét.

1.jpg

Tartalom:

  • Laifen Swift Special hajszárító
  • 2 koncentrátor
  • Diffúzor
  • Használati utasítás
Gyártó Laifen
Modell Swift Special
Légsebesség 22 m/s
Negatív ionok 200 millió/cm?
Zajszint 59 dB
Feszültség 120/230 V
Frekvencia 60/50 Hz
Teljesítmény 1400 W (120 V) / 1600 W (230V)
Motorsebesség 110 000 ford./perc
A szárító méretei 270 x 70 x 89 mm
Kiegészítők száma a készletben 3
Szín Piros
Termék részletei
Laifen
308330
20 db

Megadott referenciák

ean13
6973833030435
MPN (Gyártói cikkszám)
SWIFT (RED) SPECIAL
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on