ZHIBAI HL321 ionos hajszárító (fekete)
  • ZHIBAI HL321 ionos hajszárító (fekete)
  • ZHIBAI HL321 ionos hajszárító (fekete)
  • ZHIBAI HL321 ionos hajszárító (fekete)
  • ZHIBAI HL321 ionos hajszárító (fekete)
  • ZHIBAI HL321 ionos hajszárító (fekete)
  • ZHIBAI HL321 ionos hajszárító (fekete)

ZHIBAI HL321 ionos hajszárító (fekete)

306896
ZHIBAI
15 240 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

A ZHIBAI márka a Xiaomi ökoszisztéma része

 


ZHIBAI HL321 ionizációs hajszárító (fekete)

Mostantól időveszteség és károsodás nélkül száríthatja meg a haját! A szárító állandó hőmérsékletet és védelmet biztosít a túlmelegedés ellen. A ZHIBAI HL321 1800 wattos árammal működik, és meglepően csendes (60 db). Bármilyen hajtípushoz tökéletes lesz. Választhat 2 hőmérsékleti beállítás és 2 légsebesség közül. Negatív ionokat is generál, hogy búcsút mondjon a sztikliknek és a frizurának. A készlet két cserélhető fejhallgatót tartalmaz.

 

Búcsút intsen a frizurának

Búcsút intsen a sztiklinek és a frizurának! A ZHIBAI HL321 hajszárítóval egyszer s mindenkorra megszabadulhat ettől a problémától! Az eszköz intelligens ionizációs technológiát használ, negatív ionokat termel, amelyek bolyhos és puha hajat eredményeznek. Emellett csökkentheti a töredezettséget és a statikus elektromosságot, védi a hajat a frizztől. Teremtsd meg álmaid frizuráját a ZHIBAI ionizáló hajszárítóval!

 

Magas munkavégzési teljesítmény

Többé nem kell hosszú és fárasztó hajszárításra pazarolnod időt! A ZHIBAI HL321 1800 wattos árammal működik, így néhány perc alatt megszáradhat a haja. És ez még nem minden! Az eszköz rendkívül csendesen működik - hangerő szintje nem haladja meg a 60 dB-t, így a zaj még nem támasztja fel a kisebb háztartási tagokat sem.

 

Használati biztonság és kényelem

Az HL321-ben használt intelligens technológiák lehetővé teszik a szárítónak, hogy állandó hőmérsékletet tartsanak. Tehát nem kell aggódnia a nem kívánt égés miatt. Az eszköz jól fog működni otthonában, az utazás során, valamint szépségszalonban is. Teljes mértékben biztonságos a gyermekek és terhes nők számára. Két légáramlási lehetőséget kínál - meleg légáramot, azonnali hajszárításhoz, és hideg légáramot, amely a stylinghoz hasznos. Választhatja a levegő erejét is - az eszköz erős és gyengébb áramlását kínálja.

 

Vigye magával az utazáshoz

Ne mondjon le a hajának gyors és biztonságos szárításáról és stylingjáról, amikor távol van. Az HL321 praktikus és kicsi a sikeres beilleszkedéshez a bőröndbe vagy utazótáskába. Emellett a készlet két cserélhető tippet tartalmaz - egy koncentrátort és egy diffúzort. Az egyenes hajhoz hasznos lapos tipp, hogy még simábbá tegye, a diffúzor göndör és frizurás hajhoz, hogy kiemelje a természetes hullámokat.

 

Tartalom:

  • Szárító
  • Koncentrátor
  • Diffúzor
  • Használati útmutató

 

Műszaki adatok:

 

Márka ZHIBAI
Modell HL321
Név Szárító ionizációval
Feszültség 230 V
Légszakaszok 2
Hőmérséklet 2
Leadott ionok mennyisége >=2 mln / cm?
Frekvencia 50 Hz / 60 Hz
Teljesítmény 1800 W
Sebesség 20000 ford / perc
Dimenziók 123 x 210 x 75,5 mm
Szín Fekete

 

 

Termék részletei
ZHIBAI
306896
20 db

Megadott referenciák

ean13
6971016544809
MPN (Gyártói cikkszám)
HL321
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on