ANLAN ALMJY01-02 elektromos EMS nyakmasszírozó
  • ANLAN ALMJY01-02 elektromos EMS nyakmasszírozó
  • ANLAN ALMJY01-02 elektromos EMS nyakmasszírozó

ANLAN ALMJY01-02 elektromos EMS nyakmasszírozó

305932
ANLAN
10 640 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Elektromos nyakmasszírozó az ANLAN-től

Élvezze a sima, feszes és újraélesztett bőrt. Az ANLAN nyakmasszírozó számos módot kínál komplex bőrápoláshoz. Mélytisztítást tesz lehetővé és EMS masszázst nyújt. 45°C-os hőmérséklet mellett és fényben működik 3 színben - piros, kék és zöld. Ionhatást is használ. Tartós 500 mAh-s akkumulátorral van felszerelve.

03ANLAN/Neck-Beauty-Massager/2

3 munkamód

A masszírozó 3 elérhető módja megfelel a felhasználók sokféle igényének. Az EMS mód lehetővé teszi az izmok elektrostimulációját és segít növelni a kollagén termelést. Kisimítja a ráncokat és növeli a bőr rugalmasságát. Tiszta mód tisztítja a pórusokat és ragyogást ad az arcának. A meleg mód 45°C-os hőmérsékletet használ, hogy finoman serkentsen és lazítson a bőrön, így hozzájárul a bőr megújulásához.

03ANLAN/Neck-Beauty-Massager/4

Fényterápia 3 színben

A masszírozó 3 színű fényterápiát is kínál. A piros fény eltünteti a ráncokat, regenerálja a károsodott bőrt és javítja a kollagén termelést. A kék fény eltávolítja az aknékat és enyhíti a gyulladást. A zöld fény javítja a vér mikrokeringését a bőrben és csökkenti a duzzanatot. Mindez lehetővé teszi, hogy javítsa az arcbőr látványát és állapotát szépségszalon-látogatás nélkül.

03ANLAN/Neck-Beauty-Massager/5

Sonic rezgés és 45°C hőmérséklet

Az ANLAN masszírozójának segítségével javíthatja a vérkeringést és lassítja a bőr öregedését. A készülék speciális masszázst kínál, amely sonic rezgések és 45°C-os magas hőmérséklet használatával simítja a bőrt, helyreállítja rugalmasságát és megszünteti a duzzanatot.

03ANLAN/Neck-Beauty-Massager/3

Használja ki az ion hatását

A pozitív és negatív ionok lehetővé teszik a pórusok hatékony tisztítását, és javítják a bőr tápanyagokkal való felszívódását. Ez lehetővé teszi az akne eltávolítását és a száraz, fakó bőr problémájának megoldását. Lássa, milyen kevés kell ahhoz, hogy bőre selymes, feszes és ragyogó legyen!

03ANLAN/Neck-Beauty-Massager/6

Tartós újratölthető elem

A vezeték nélküli masszírozó lehetővé teszi a vezetékektől való megszabadulást és szinte korlátlan mozgásszabadságot biztosít. Tartóssága miatt hosszú üzemidőt biztosít a 500 mAh-s akkumulátor. A töltés csak kb. 2 órát vesz igénybe. A töltéshez használja a mellékelt USB kábelt.

03ANLAN/Neck-Beauty-Massager/1

Többféle felhasználás

Ez a praktikus masszírozó sok alkalmazásban hasznosnak bizonyul. Segítségével nemcsak a nyakát, hanem a homlokát és az arcát is ápolhatja. Ez teljes körűen gondoskodik a bőrének látványáról és állapotáról. Adjon magának egy kellemes masszázst, mélytisztítást és hatékony fényterápiát, hogy sima, feszes arcszínben gyönyörködjön.

03ANLAN/Neck-Beauty-Massager/7

Tartalmazza

  • Nyakmasszírozó
  • USB töltőkábel
  • Felhasználói kézikönyv
Gyártó ANLAN
Név Nyak Szépségkészülék
Modell ALMJY01-02
Anyag ABS
Kimeneti feszültség 3,7 V
Akkumulátor kapacitása 500 mAh
Töltési idő Kb. 2 h
Teljesítmény 2,5 W
Bemeneti feszültség 5V 1A
Méretek 89 x 47 x 120 mm
Termék részletei
ANLAN
305932
20 db

Megadott referenciák

ean13
6953156299863
MPN (Gyártói cikkszám)
ALMJY01-02
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on