EMS RF arc- és nyakmasszírozó ANLAN 09-AMJY21-02A
  • EMS RF arc- és nyakmasszírozó ANLAN 09-AMJY21-02A

EMS RF arc- és nyakmasszírozó ANLAN 09-AMJY21-02A

307596
ANLAN
17 940 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

ANLAN 09-AMJY21-02A EMS RF arcmasszírozó

Egy eszköz elegendő számodra, hogy átfogó bőrápolást biztosíts és bársonyosabbá, feszesebbé és egészséges ragyogássá tegye a bőrödet. Az ANLAN arcmasszírozója 2 üzemmódot és akár 6 funkciót kínál, például fehér és piros fényterápia, EMS elektrostimuláció, rezgés, RF ultrahang és hőhatás. Az eszköz javítja a kollagén termelődést, csökkenti a ráncok megjelenését és rugalmasabbá teszi a bőrödet.

7.jpg

Fedezd fel az ultrahang erejét

A masszírozó RF ultrahangot használ, amelynek frekvenciája 1,07 MHz, hogy a bőröd feszesebbé és simábbá váljon. Növeli a kollagén termelést és rugalmasabbá teszi a bőrt. Az arcbőröd ragyogóbbá válik. Az eszközzel lehetőséged van a ráncok megjelenésének csökkentésére is. Továbbá választhatsz az RF intenzitás 3 szintje közül is.

10.jpg

EMS mikroáramok

Add magadnak egy relaxáló masszázst, amely segít javítani a bőr állapotán. Az ANLAN márka eszköze EMS mikroáramokat használ. Ezek is serkentik a kollagén termelődését és feszessé teszik a bőrt. Segítenek csökkenteni a duzzanatot és a lógó bőrt. Az eszköz segítségével könnyebben alakíthatod arcod kontúrjait és kitűnő lifting hatást érhet el.

5.jpg

Használd ki a fényterápia előnyeit

Szeretnél megszabadulni a hibáktól és ragyogó bőrt kapni? Használd ki az eszköz által kínált fehér vagy piros fényterápiát! A 621nm-es hullámhosszú piros fény javítja a vérkeringést és az anyagcserét, serkenti a kollagén termelést és növeli a bőr feszességét. A 473nm-es hullámhosszú fehér fény mélyebbre hatol a bőrben, csökkenti a bőr elasztikusságát és segít eltávolítani a hiperpigmentációt.

6.jpg

Felhasználóbarát

Az eszköz használata rendkívül egyszerű. Először alaposan mosd meg az arcod és a nyakad, majd vigyél fel kedvenc krémedet vagy szérumodat. Válassz a működési módok közül. Az elérhető lehetőségek az EMS-es mód (fehér fény, EMS mikroáramok, rezgés) és az RF-es mód (piros fény, RF ultrahang, rezgés, hő). Ezután masszírozd az arcodat és a nyakadat, majd amikor végeztél, tisztítsd meg az eszköz fejét egy kendővel vagy törlővel.

8.jpg

Még több kényelem

Ismerd meg, hogy a szépészeti kezelések nem kell, hogy bonyolultak, időigényesek és kellemetlenek legyenek. Az ANLAN márka masszírozója nagyon könnyen használható és páratlan kényelmet biztosít. Emellett kiemelkedik hosszú működési idejével. Tartós 900mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amelynek köszönhetően egyetlen feltöltéssel akár 3 órán át is működhet.

2.jpg

A csomagban

  • Masszírozó
  • Töltőkábel (USB)
  • Használati útmutató
Márka ANLAN
Név RF Nyakápoló Eszköz
Modell 09-AMJY21-02A
Szín Fehér
Bemenet 5V-1A
Automatikus időzítő 10 perc
Akkumulátor kapacitás 900mAh
Töltési idő Körülbelül 2h
Működési idő Körülbelül 3h
Anyag ABS
Méretek 180x60x40mm
Súly 95g
Termék részletei
ANLAN
307596
20 db

Megadott referenciák

ean13
6953156301177
MPN (Gyártói cikkszám)
09-AMJY21-02A
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on