ANLAN 01-ADRY11-001 ultrahangos arcmasszírozó
  • ANLAN 01-ADRY11-001 ultrahangos arcmasszírozó
  • ANLAN 01-ADRY11-001 ultrahangos arcmasszírozó

ANLAN 01-ADRY11-001 ultrahangos arcmasszírozó

306907
ANLAN
16 340 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

ANLAN EMS Arcmasszázs

Álmodsz a sima és szép bőrről? Az ANLAN legjobban eladott ultrahangos arcmasszírozója új verziójával megszabadulhatsz a finom ráncoktól, feszesítheted az arcszínedet és legyőzheted az akne elleni küzdelmet! Az eszköz 5 ápolási módot, 3 hőmérsékleti szintet és 2 féle fényterápiát kínál. Lehetővé teszi továbbá az EMS mikroáramok intenzitásának 3 lépcsőben történő állítását, és mintegy 10,000 fordulat/perces vibrációt használ. A beépített kijelzővel való használata egyszerű.

5.jpg

5 elérhető módban

Az ANLAN masszírozó akár 5 módot is kínál, amelyek segítségével teljes körűen gondoskodhatsz a bőröd állapotáról. Ezek magukban foglalják a Clean (maga hőmérséklet, rezgések, pozitív ionok, fényterápia), Cool (alacsony hőmérséklet, rezgések, fényterápia), EMS lifting (EMS mikroáramok, fényterápia), Moisturizing (maga hőmérséklet, rezgések, negatív ionok, fényterápia) és a Col Synthesis (alacsony hőmérséklet, rezgések, negatív ionok, fényterápia) módot.

6.jpg

Fedezd fel az ionok erejét

Az eszköz pozitív és negatív ionokkal nyújt bőrápolást. A negatív ionok javítják a bőr tápanyagok felszívódását. Hatékonyabbá teszik a kozmetikumokat. A pozitív ionok alapos, hatékony tisztítást tesznek lehetővé. Tökéletesen eltávolítják a szennyeződéseket és a sminkmaradványokat. Ennek eredményeképpen a bőr tiszta, hidratált és ragyogó lesz.

7.jpg

Hasznosítsd a fényterápia előnyeit

Tudj meg többet a fényterápia előnyeiről. Az arc masszírozó piros vagy kék fényével dolgozhat a bőrön. A piros fény fokozza a bőr rugalmasságát. Feszesebbé és megakadályozza a ráncok kialakulását. A kék fény eltávolítja a baktériumokat, fertőtlenít és kitisztítja a bőrt. Így csökkentheti a bőrpírt és az akne kezelésében is segíthet.

4.jpg

Sima, rugalmas bőr

Búcsúzz el a ráncoktól és a kisebb hiányosságoktól. Az ANLAN eszköze EMS mikroáramokkal végzik a masszázst, amelyek felgyorsítják az anyagcserét és megszaporodnak a bőrsejtek. Ennek eredményeképpen az arcszín rugalmasabbá és simábbá válik. Most már könnyedén visszaállíthatja bőre feszességét és fiatalos megjelenését! A masszírozó továbbá lehetővé teszi az EMS mikroáramok intenzitásának 3 lépcsőben történő beállítását.

1.jpg

Magas és alacsony hőmérséklet

Az eszköz meleg és hideg borogatásokat is kínál. Mindkét esetben lehetővé teszi a hőmérséklet 3 szinten történő beállítását. A magas hőmérsékletek (38°C / 40°C / 42°C) lehetővé teszik a pórusok gyors megnyitását, így a tápanyagok jobban felszívódnak. Az alacsony hőmérséklet (6°C / 8°C / 12°C) szűkíti a pórusokat és lehetővé teszi az ápolási termékek hosszabb ideig tartó alkalmazását.

2.jpg

Okos kialakítás

Az ANLAN vezeték nélküli masszírozó kényelmesen illeszkedik a kezedbe és csak kb. 3 órát vesz igénybe a töltéshez. A beépített kijelző megkönnyíti az információhoz való hozzáférést - például ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét. Az eszköz tárolását könnyűvé teszi különleges állványa. A masszírozónak továbbá van levegőzőnyílása, amely biztosítja az effektív hőelvezetést és növeli a használat biztonságát.

8.jpg

A dobozban:

  • Masszírozó x1
  • Pamutfogógyűrű x1
  • USB töltőkábel x1
  • Felhasználói kézikönyv x1
Márka ANLAN
Modell 01-ADRY11-001
Anyag ABS + rozsdamentes acél
Akkumulátor kapacitása 1000mAh
Hőmérsékleti tartomány 6-42°C
Rezgési frekvencia 10,000 fordulat/perc±10%
Töltési idő Kb. 3 óra
Súly 135g
Eszközméretek 175x55x67mm
Alapméret 80x65mm
Működési módok Clean, Cool, EMS Lifting, Moisturizing, Col Synthesis
Termék részletei
ANLAN
306907
20 db

Megadott referenciák

ean13
6953156300668
MPN (Gyártói cikkszám)
01-ADRY11-001
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on