Yunmai masszírozó Gun Prime YMFG-B453
  • Yunmai masszírozó Gun Prime YMFG-B453
  • Yunmai masszírozó Gun Prime YMFG-B453
  • Yunmai masszírozó Gun Prime YMFG-B453
  • Yunmai masszírozó Gun Prime YMFG-B453

Yunmai masszírozó Gun Prime YMFG-B453

307751
Yunmai
45 090 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
10 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 19., csütörtök   -  Foxpost automata

2024. szeptember 19., csütörtök   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 20., péntek   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Yunmai Prime masszázsgép YMFG-B453

Szüksége van egy kis pihenésre egy hosszú munkanap után? Vagy talán regenerálni szeretne egy kemény edzés után? Próbálja ki a Yunmai Prime YMFG-B453 masszázsgépet. 4 elérhető móddal könnyen állíthatja a masszázs intenzitását a testének igényeinek megfelelően, a tartós akkumulátornak köszönhetően pedig akár 84 napot is használhatja a készüléket egyetlen feltöltéssel. A YMFG-B453 további előnye a csendes működés (45 dB) és a magas RPM erő. Nyújtsa a relaxációt álmai szerint egy hosszú nap után.

8.jpg

5 sebesség közül választhat

Kis mérete ellenére a masszírozó kiemelkedő nyomást biztosít, amely eléri a mély izomcsoportokat is. A készülék lehetővé teszi az 5 sebesség közül való választást, 1800 - 3200 rpm tartományban. Személyre szabhatja a masszázs hatását igényei szerint!

7.jpg

Különböző működési módok

A készülék módokat kínál választáshoz. Az intelligens masszázs mód finom pulzáló masszázst biztosít, tökéletes pihenésre otthon. A profi fitness mód viszont tökéletes az intenzív edzés utáni izomregenerációhoz. Személyre szabhatja a működését igényei szerint!

3.jpg

Hatékony működés

A masszírozó 24V-os kefé nélküli motort kapcsolott, magas, 3200 rpm-es teljesítménnyel. Az ilyen megoldások használata lehetővé teszi a készüléknek, hogy elérje a mély izmokat, elmélyítve a relaxációs érzést. A készülék meglepően halkan is működik - a hangerő szintje csak kb. 45 dB.

9.jpg

Hosszú munkaidő

Búcsút mondhat a szövevényes kábeleknek. A Yunmai Prime vezeték nélküli masszírozó szabad mozgás szabadságot ad Önnek. A készülék tartós, 2900 mAh-s akkumulátorral van felszerelve. Feltételezve, hogy naponta kb. 10 percig használja, akkor egyetlen feltöltéssel akár 84 napig is használhatja! Továbbá, a készülék automatikusan kikapcsol 10 perc használat után. Így nem kell aggódnia arról, hogy túl hamar lemerül vagy hogy a hosszantartó masszázsizom sérülést okoz. A masszírozónak egy speciális állvány is tartozik a biztonságos töltéshez és az eszköz stabil tárolásához.

5.jpg

Átgondolt dizájn

A masszírozó tartós anyagból készült, így nagyon tartós, mégsem nehezebb. Tökéletesen illeszkedik a kezébe és elég kicsi ahhoz, hogy szinte bárhová magával vigye. A szállítást és tárolást a mellékelt állvány egyszerűbbé teszi.

6.jpg

4 fej tartozék

Személyre szabhatja a masszírozót igényei szerint. A készlet tartalmazza a 3 cserélhető fejet, amelyek kellemes tapintásúak, csökkentik a nyomást és kényelmet biztosítanak. A kerek fej hatékonyan masszírozza a hátát, vállát, vádlit és más nagy izomcsoportokat. Az U-alakú fej tökéletes a nyak és a gerinc mindkét oldalának masszírozásához. Az lapos fej jól működik az érzékeny izomzatnál és az alacsony fájdalomküszöbű személyeknél. A gömbfej pedig stimulálja a mély szöveteket, például az ízületeket, tenyereket és talpakat. Hozzon létre egy saját kényelmes szépségszalont!

1.jpg

Tartozékok

  • Masszírozó
  • Kerek fej
  • U-alakú fej
  • Lapos fej
  • Gömbfej
  • Töltő állomás
Márka név Yunmai
Név Yunmai Prime masszírozó
Modell YMFG-B453
Súly 840g
Akkumulátor kapacitás 2900 mAh
Töltési idő kb. 4 óra
Méretek 179 x 60 x 236mm
Sebesség módok 1800 rpm / 2400 rpm / 3200 rpm
Sebesség szintek 5
Használati idő 84 nap
Hangerő szintje 45 dB
Termék részletei
Yunmai
307751
10 db

Megadott referenciák

ean13
6974706560028
MPN (Gyártói cikkszám)
YMFG-B453
6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on