Szonikus fogkefe fejkészlettel és tokkal FairyWill FW-P11 (fehér)
  • Szonikus fogkefe fejkészlettel és tokkal FairyWill FW-P11 (fehér)
  • Szonikus fogkefe fejkészlettel és tokkal FairyWill FW-P11 (fehér)
  • Szonikus fogkefe fejkészlettel és tokkal FairyWill FW-P11 (fehér)

Szonikus fogkefe fejkészlettel és tokkal FairyWill FW-P11 (fehér)

307347
FairyWill
10 670 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

FairyWill P11 Sonic Fogkefe

Törődj a fogápolásoddal és élvezd a hófehér mosolyt. A FairyWill P11 sonic fogkefe erős Maglev motorjával és választható 3 módból ad alapos tisztítást a szádnak. Kiváló teljesítménye mellett a hosszú akkumulátoros üzemidőről, mely akár 30 napra is elegendő, sem kell lemondanod. A csomag tartalmaz egy utazótokot és 8 cserélhető kefefejt is.

2.jpg

Hatékony tisztítás

A fogkefének erős motorja van, amely Clean módban akár 31 000 ütés/perc sebességgel is képes rezegni. Ez azt jelenti, hogy gyorsan és hatékonyan eltávolítja a lerakódásokat és a foltokat. Eléri a fogak közötti területet is, ahol alapos tisztítást biztosít. Fogsorod így akár 10-szer hatékonyabban tisztítható, mint hagyományos fogkefével és akár 3-szor hatékonyabban, mint az elektromos fogkefékkel. Nem kell a tisztítási időt sem követned, a beépített időzítő minden 30 másodpercnél emlékeztet, hogy változtasd a tisztítási területet. 2 perc után pedig automatikusan kikapcsol.

3.jpg

Cserélhető kefefejek a csomagban

Nemcsak Te használhatod a P11-et, hanem az egész család. A csomagban 8 cserélhető kefefej található, melyet megoszthatsz szeretteiddel vagy saját magadra tartogathatod tartalékba. Ne felejtsd el időről időre cserélni a fejet a jobb higiéniáért és a baktériumok szaporodásának elkerüléséért.

5.jpg

3 választható mód

Válaszd ki a saját igényeidnek megfelelően a 3 elérhető módból az ideálisat. A Clean mód ideális minden napra, a Gentle mód kezdőknek és az érzékeny fogúaknak ajánlott. A Massage mód pedig lágyan masszírozza az ínyt és alapos tisztítást biztosít.

6.jpg

Szinte bárhová elkísérhet

Nyaralásra vagy üzleti útra készülsz? Vigyél magaddal fogkefét! A fogkefe egy kompakt, matt tokban érkezik, amely kényelmes és biztonságos szállítást tesz lehetővé. A tokba könnyedén belefér a fogkefe és 2 kefefej, így párok számára is tökéletes választás.

8.jpg

Hosszú üzemidő

Búcsúzz el a túl gyakori fogkefe-töltéstől. A P11 akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen feltöltéssel akár 30 napig is használható! A töltés mindössze 2 órát vesz igénybe - az USB port segítségével nem csak a töltőre, de akár egy power bank-re vagy laptopra is csatlakoztathatod.

7.jpg

Elegáns design

A fogkefe nemcsak funkcionális, hanem egyszerűen lenyűgöző designja is figyelemre méltó. Az integrált fogója kellemes tapintású és arra tervezték, hogy védje a készülék részeit a szennyezéstől. Az P11-nek a 2020-as Red Dot díjjal elismert okos designja is van.

1.jpg

A csomag tartalma

  • Sonic fogkefe
  • Cserélhető kefefejek 8 db
  • Utazótok
  • USB töltőkábel
  • Használati utasítás
Gyártó FairyWill
Modell FW-P11
Szín Fehér
Működési hőmérséklet 0-50°C
Működési feszültség DC 3.7 V
Anyag (kefe) Nylon
Bemeneti feszültség DC 5 V
Névleges teljesítmény 0,7-1,8 W
Vízállóság IPX7
Töltési idő Körülbelül 2 óra
Termék részletei
FairyWill
307347
20 db

Megadott referenciák

ean13
6973734200913
MPN (Gyártói cikkszám)
FW P11 white
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on