Haylou Lady Bag Vezeték nélküli fülhallgató, ANC (kék)
  • Haylou Lady Bag Vezeték nélküli fülhallgató, ANC (kék)
  • Haylou Lady Bag Vezeték nélküli fülhallgató, ANC (kék)
  • Haylou Lady Bag Vezeték nélküli fülhallgató, ANC (kék)
  • Haylou Lady Bag Vezeték nélküli fülhallgató, ANC (kék)

Haylou Lady Bag Vezeték nélküli fülhallgató, ANC (kék)

397227
Haylou
9 170 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Haylou TWS Lady Bag fülhallgató, ANC (kék)

Tapasztalja meg, mennyire jók lehetnek a kedvenc dalai. A Haylou Lady Bag fülhallgatók kiváló hangminőséget biztosítanak, az ANC aktív zajcsökkentő technológia pedig lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a zene hangjaira összpontosítson. A beépített mikrofonoknak köszönhetően szabadon telefonálhat. Az összeköttetés stabilitását és megbízhatóságát pedig a Bluetooth 5.2 technológia biztosítja, és akár 20 órán keresztül is működnek (töltőtokkal). A fülhallgatók ergonomikus kialakítása álomszerű kényelmet garantál, működésüket pedig a beépített érintőpanelek egyszerűsítik. A tok stílusos és egyedi kialakítása, amely egy kis kézitáskát utánz, sok felhasználót elvarázsol.

7.jpg

Álom hangminőség

Most otthonában érezheti úgy, mintha egy zenei fesztiválon lenne. A kiváló minőségű dinamikus hangszórók különleges hangolása és a vokál optimalizálása segíti a Haylou Lady Bag-t abban, hogy látványos hangminőséget érjen el. Emellett az előrehaladott ANC technológia tökéletesen elnyomja a külső hangokat akár 35 dB-ig, így teljesen elmerülhet a zene világában.

14.jpg

Szabadon telefonálhat

Telefonálhat, függetlenül attól, hogy hol van. A fülhallgatókban található precíz mikrofon megbízhatóan rögzíti a hangját, miközben kiszűri a legtöbb felesleges háttérzajt, így biztos lehet abban, hogy a telefonáló felek meghallják mindazt, amit mondani szeretne nekik.

13.jpg

Akár 20 óra működési idő

Hallgassa kedvenc dalait korlátok nélkül. A fülhallgatók akár 5 órán keresztül folyamatosan le tudják játszani a zenét egyetlen töltéssel. Ezt az időt a töltőtokkal akár 20 órára is megnövelheti. Ez elég idő ahhoz, hogy 3500 rövid Tik Tok videót nézzen meg, vagy 300 dalot hallgasson meg.

3.jpg

Megbízható jelátvitel

Felejtse el a zavaró jelvevételt, a késést vagy más összeköttetési problémákat! A Haylou fülhallgatók egy modern Bluetooth 5.2 összeköttetést használnak, amely gyors és stabil kapcsolatot biztosít a kiválasztott eszközzel. Használatuk rendkívül egyszerű és nem okoz problémát - csupán vegye ki őket a tokból, és a fülhallgatók automatikusan csatlakoznak az utoljára párosított eszközhöz.

12.jpg

Gyors hozzáférés a legfontosabb funkciókhoz

Kényelmesen vezérelje fülhallgatóját anélkül, hogy elő kellene vennie okostelefonját! A Haylou Lady Bag érintőpanelekkel rendelkezik, amelyek intuitívak és könnyen kezelhetőek. Ezek segítségével gyorsan megválaszolhatja / leteheti a hívásokat, vezérelheti a zenei lejátszót vagy váltogathat az elérhető módok között. Ezenkívül a vezérlést a készülék becsípésével végezheti, így elkerülhető a véletlen érintés. Ráadásul a fülhallgatók intelligensen észlelik, ha a fülében vannak - csak vegye ki őket, és a zene automatikusan megáll. A vezérlés egyszerűbb, mint gondolná!

5.jpg

Az Ön kényelme érdekében készült

A Haylou Lady Bag fülhallgatóval akár több órán keresztül is hallgathat zenét anélkül, hogy fáradtságot vagy kényelmetlenséget érezne. A könnyű és kompakt kialakítás miatt a fülhallgatók használat közben szinte észrevehetetlenek. A fülhallgatók tökéletesen illeszkednek a fülének formájához, így nem esnek ki. Emellett az IP54-es besorolásúak, így bátran használhatja őket a mindennapi tevékenységek során - nem ijednek meg a verejtéktől vagy az esőtől.

9.jpg

Egyedi tervezés

A fülhallgató tokját eredeti és stílusos kialakítás különbözteti meg, amely egy kis kézitáskára emlékeztet. Ennek eredményeképpen nagyszerű kiegészítője lehet a mindennapi öltözködésnek, és lehetővé teszi, hogy kitűnjön a tömegből.

6.jpg

Tartozékok

  • fülhallgatók
  • töltőtok
  • töltőkábel
  • cserélhető kupakok (XS / S / M / L)
  • használati útmutató
Gyártó Haylou
Név Lady Bag
Szín Kék
Bluetooth verzió 5.2
Támogatott protokollok A2DO / AVRCP / HFP / HSP
Audió kodekek SBC / AAC
Hatótávolság akár 10 m
Töltési idő 1,5 óra
Üzemidő Körülbelül 5 óra
akár 20 óra (tokkal)
Akkumulátor típusa Lítium-polimer
A készülék akkumulátorkapacitása 34 mAh
A tok akkumulátorkapacitása 300 mAh
Vízállóság IP54
Súly 4,85 g (egy készülék)
Termék részletei
Haylou
397227
20 db

Megadott referenciák

MPN (Gyártói cikkszám)
Lady Bag Blue
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on