TWS QCY T1C fülhallgató (fehér)
  • TWS QCY T1C fülhallgató (fehér)
  • TWS QCY T1C fülhallgató (fehér)
  • TWS QCY T1C fülhallgató (fehér)
  • TWS QCY T1C fülhallgató (fehér)
  • TWS QCY T1C fülhallgató (fehér)

TWS QCY T1C fülhallgató (fehér)

304407
QCY
5 640 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

Várható szállítási idő

2024. szeptember 24., kedd   -  Foxpost automata

2024. szeptember 24., kedd   -  DPD futárszolgálat

2024. szeptember 25., szerda   -  MPL futárszolgálat

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Rendszeres megoldások

A fülhallgatók ergonomikus kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a fülbe, így hosszú használat esetén is kényelmesek maradnak. A szett három különböző méretű füldugót tartalmaz, amellyel majdnem minden fülbe beilleszthetőek. A T1C verzióban az open case elrendezést választották, amelynek köszönhetően egyszerűen ki lehet venni és el lehet rejteni az eszközöket egy kézzel.

T1CC--1920_03.jpg

Kifejezett alkalmazás

A T1C automatikusan csatlakozik az utolsó párosított eszközhöz. Csak kapcsolja be a Bluetooth-ot a telefonján, vegye ki a fülhallgatókat az tokból és kész is. A fülhallgatóknak van egy dedikált alkalmazása telefonokhoz, amelyben beállíthatja az egyenlítőt, szerkesztheti a touch panel funkciókat és még sok mást.

T1CC--1920_05.jpg

Magas minőségű hang

A professzionális SBC + AAC kodek használatának köszönhetően a fülhallgatók nagyon jól reprodukálják a hangot, miközben nagy hűséges basszus előállítására képesek, valamint nagyszerű közepes és magassarkú hangzással is rendelkeznek. A fülhallgatók sokoldalúságának köszönhetően megfelelnek majdnem minden felhasználó elvárásainak.

T1CC--1920_06.jpg

Két lejátszási mód

Az Ön igényeitől függően a készülékstereó vagy monomódusban használható. A monomódus lehetővé teszi, hogy mindkét fülhallgatót külön eszközhöz csatlakoztassa, így például az egyik fülhallgatóban beszélgethet, a másikban pedig zenét hallgathat. Az ENC technológia alkalmazása biztosítja a tisztaságot.

T1CC--1920_07.jpg

Töltőtok

A fülhallgatókban lévő akkumulátorok lehetővé teszik akár 4 órás zenelejátszást is. Az eszközök töltéséhez a tokba kell helyezni őket, míg a magneses kapcsolatrendszer megakadályozza, hogy kieszenek a helyükről. A 380 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően 4 alkalommal is töltheti az eszközöket anélkül, hogy csatlakoztatnia kellene a tokot az outletre, azaz további több óra üzemidőt biztosít. Kisebb méretének köszönhetően a tok szinte bárhová magunkkal vihető, akár a táskájába, akár a zsebébe.

T1CC--1920_08.jpg

Tökéletes játékhoz

A Bluetooth 5.0 gyors adatátvitelt és stabil jelátvitelt biztosít, ami minimalizálja és észrevehetetlenné teszi a késleltetéseket. Ez különösen hasznos a mobil FPS játékokban, ahol a hang nagyon fontos szerepet játszik, és gyakran meghatározza a sok játékos életét és halálát.

T1CC--1920_10.jpg

Okos vezérlés

A fülhallgatók érintő panelekkel vannak ellátva, amelyek kényelmes vezérlést tesznek lehetővé. Lehetővé teszik a zenék váltását, szüneteltetését, újraindítását és a hanghívások fogadását és elutasítását. Az MFB gomb háromszori megnyomásával okos asszisztensek, mint például a Xiao Ai, a Siri vagy az Alexa aktiválódik, akik átkapcsolnak a zenére, hívják a barátait vagy ellenőrzik az időjárást, ha Ön kéri.

T1CC--1920_11.jpg

IPX4 osztály

A T1C-nek IPX4 védelme van, ami lehetővé teszi számukra, hogy nehéz időjárási körülmények között használhatóak legyenek. Ha a fülhallgatók piszkosak, futó víz alatt is lemossák őket félelem nélkül károsodástól. Ez nagyon hasznos, amikor intenzív edzés után szükség van az eszköz felfrissítésére a nagyobb kényelem érdekében.

t1c-6.jpg

És ha már nincsenek

17: A T1C-k, az alkalmazásnak köszönhetően, képesek nyomon követni, hogy hol használták utoljára a fülhallgatókat, így elkerülik az elveszett eszközökkel járó kellemetlenségeket és órás kereséseket. Emellett lehetőség van egy távoli hangjelzés futtatására is, hogy segítsen nekünk megtaláljuk az eszköz helyét.

T1CC.jpg
Gyártó QCY
Modell T1C
Bluetooth 5.0
Töltési idő Kb. 2 óra
Munkaidő tokkal együtt Kb. 20 óra
Tok akkumulátor kapacitása 380 mAh
Hangszóró 6 mm
Frekvencia 20 – 20 kHz
Vízállóság IPX4
Hatótáv 10 m
Anyag ABS
Szín Fehér
Termék részletei
QCY
304407
20 db

Megadott referenciák

ean13
6957141405789
MPN (Gyártói cikkszám)
T1C-White
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on