Soundpeats Air 3 fülhallgató (fehér)
  • Soundpeats Air 3 fülhallgató (fehér)
  • Soundpeats Air 3 fülhallgató (fehér)

Soundpeats Air 3 fülhallgató (fehér)

307669
Soundpeats
16 510 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
20 db

  Biztonsági irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Szállítási irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

  Áru visszaküldési irányelv

(szerkesztés a Vevői bizalom modullal)

Leírás

Soundpeats Air3 vezeték nélküli fejhallgató

Kedvenc zenéid élvezése a Soundpeats Air3 fejhallgatóval, mely állóképességet és profi technológiákat rejt magában. használhatod videóchatekhez, távoktatáshoz vagy online meetingekhez is. Az aktív zajcsökkentő funkció és a dual mikrofon minden fülhallgatón biztosítja, hogy hangos és világos legyen az interakció a hívótársakkal. A Aptx codec és a Bluetooth 5.2 verziója biztosítja a rendkívüli hangzásminőséget, míg a játékmód elérhetősége egyedi élményt nyújt. A készüléket a csomagban már tartalmazott USB Type C kábel segítségével töltheted fel.

6.jpg

Hosszú üzemidő

Az Air3 fejhallgató hosszan tartó akkumulátorának köszönhetően hosszú üzemidőt biztosít. Egyetlen teljes feltöltéssel akár 5 órányi megszakításmenetes zenelejátszás garantálható. Az mellékelt töltőtok a Air3 üzemidejét akár 17,5 órával is meghosszabbíthatja. Élvezd az innovatív vezeték nélküli töltési megoldást, és magaddal viheted az eszközt, bárhová is megyél. A tokon beépített USB-C töltőportja pedig gyorsan megújíthatja az energiát.

7.jpg

Speciális játékmód

Az előrehaladott Qualcomm aptX-Adaptive technológia megbízható és stabil jelszórást és rendkívül alacsony késleltetést kínál. Az Air3 nem okoz semmiféle interferenciát, ha több alkalmazást használunk intenzíven egyszerre. Ha dinamikus játékok rajongója vagy, mindenképpen próbáld ki a kijelölt módot. A késleltetés-mentes módot 60 ms-kor hatékonyan aktiválni kell, csak nyomd meg a bal funkciógombot.

2.jpg

A legmagasabb minőségű hang

Az 14,2 mm méretű membrános meghajtó használata finoman hangolt, gazdagon részletezett audiosignált eredményez. Elképedni fogsz a hangszínén, hiszen az egyes nóták korábban nem észlelt akcentusaira is odafigyelhetsz. Tedd fel a Soundpeats fülhallgatókat, és fedezd fel a tiszta és jól kiegyensúlyozott hangot minden torzítás nélkül.

3.jpg

Szabadulj meg a bosszantó zajoktól

Az Air3 négy mikrofonnal és cVc rendszerrel, 8,0 konfigurációval, felelős a kívülről beáramló zajok aprólékos minimalizálásában. Ez a sikeres kombináció biztosítja, hogy a világos szavak áthidalják a kapcsolatot, és növelik a beszédképességet a beszélgetések során. Legyen szó szeretteidnek tett hívásról vagy fontos konferenciabeszélgetésről, a Soundpeats fülhallgatókkal teljes bizalmat szerezhetsz abban, hogy mindenki helyesen hall téged.

1.jpg

Kényelmes használat

A kompakt kialakítás és a masszív konstrukció a minden helyzetben működő sikeres kombináció. Vigyél magaddal Air3 fülhallgatókat hosszú utazásra vagy őszi sétára és vidágítsd fel magad átmeneti dalokkal. A könnyű súly és a kompakt méret lehetővé teszi, hogy egy hátizsákba vagy egy táskába pakold el őket. Emellett az ergonomikus fülhallgató alakja a kellemetlenségekről is elfeledkezteti majd a viselőjét. Az érintőpanel segítségével egyszerűen hozzáférhet az eszköz legfontosabb funkcióihoz.

9.jpg

A dobozban

  • Fülhallgató
  • USB-C töltőkábel
  • Töltőtok
  • Felhasználói kézikönyv
Márka Soundpeats
Modell Air3
Bluetooth 5.2
Profilok HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Chipkészlet Qualcomm QCC3040
Támogatott Bluetooth kodek SBC, aptX, aptX-Adaptive
Vezeték nélküli hatótávolság Akár 10 m
Akkumulátorkapacitás (tok) 220 mAh
Akkumulátorkapacitás (fülhallgatók) 30 * 2 mAh
Fülhallgatók töltési ideje Körülbelül 1,5 óra
Töltőtok töltési ideje Körülbelül 1,5 óra
Töltőport USB-C
Lejátszási idő Körülbelül 17,5 óra
Vízállósági osztályozás IPX5
Irányítás típusa Érintés
Töltőtok fülelhgatókkal együtt 33 g
Egyetlen fülhallgató súlya 4 g
Termék részletei
Soundpeats
307669
20 db

Megadott referenciák

ean13
6941213605221
MPN (Gyártói cikkszám)
Air3 White
16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Kövess minket Facebook-on